CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

De aardverschuiving

De aardverschuiving

Marcel, ik ben het volkomen met je eens. Ik heb zo’n vijf jaar eerder een betoog van ongeveer gelijke strekking geschreven toen wist men nog niets van Corona of Covid 19, 20, 21, 22, 23, enz. Ik zag toen al een verschuiving in Europa en Nederland aankomen, (ik volgde Café Weltschmerz en andere nieuwsmedia die niet onder de noemer mainstream media vielen).

Ik publiceerde die ontwikkelingen in de rubrieken die daarvoor open stonden en op mijn eigen website. De enige reactie die ik kreeg was van, “Thomas, wees geen doemdenker en dat gebeurd in Nederland niet” Mensen zijn niet gauw te overtuigen en denken dat het zo’n vaart niet zal lopen. Maar dat is in feite je kop in het zand steken en een houding die gebaseerd is op argeloosheid.

Het is bitter te stellen zoals het is gegaan als ik voorspeld heb. Enerzijds zitten we met een overbevolking op deze Aarde. Je weet van de proeven door Pavlof met ratten in een kleine ruimte dat deze elkaar gaan bijten. Het is niet zo gek dat door de overbevolking in de hele wereld de landen met elkaar in conflict komen.

De Europese Unie stort in. Godsdiensten en sekten beginnen elkaar te bestrijden. Regeringen maken zich schuldig aan landjepik en sturen zogenoemde vluchtelingen met bootjes over zee naar de rijke landen om daar het dagelijkse leven te verstoren en dat ziet niemand. Natuurlijk zijn dat vluchtelingen maar ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat deze mensen gestuurd worden door hun overheid.

Humaan als we zijn helpen we de mensen, niet wetende dat ze later een mes in onze rug steken of onze kinderen en vrouwen verkrachten. Is het humaan om dat te accepteren?

We moesten vriendelijk en voorkomend zijn tegen alle andersdenkenden, die ons racisten en ongelovigen noemden, en zo wil je toch niet genoemd worden, nee, dan liever het braafste jongetje uit de klas zijn en dan liever op de V.V.D. stemmen als op op Geert Wilders van de P.V.V, want je wil ook niet voor racist uitgemaakt worden.

Omdat we het overzicht een beetje zijn verloren, zijn we ook onze strijdvaardigheid verloren. Ik weet nog van de verzetshelden uit de 2e wereldoorlog. In feite zijn we een beetje laf geworden en daar heeft de overheid handig gebruik van gemaakt. We worden in een zwakke positie gemanoeuvreerd.

 

Ik kan mij voorstellen dat er regeringen zijn die de koppen bij elkaar gestoken en gezegd hebben, “We hebben nu een mensenplaag en daar moeten we wat aan doen”, Ze hebben virologen opdracht gegeven om een virus zodanig te muteren dat het op zijn zachts gezegd de mensheid weet te decimeren.

Het liefst een virus wat eerder werkzaam is op oudere mensen zodat het niet direct opvalt. Dat is vermoedelijk in Wuhan, China, in een laboratorium ontwikkeld. En dat moest in eerste instantie dienen als bacteriologisch wapen. De rest van het verhaal kent u. Er is nog een mogelijkheid om anticonceptie in het drinkwater te doen die mensen steriel maakt. Dan zal de overbevolking wel afnemen.

Maar dat zou gaan opvallen en een overheid, (overheden), willen niet aangewezen worden, al was het maar voor de gevolgen en dan heb je de angst voor tribunalen nog. Laten we eerlijk zijn het is een kolerezootje. (Vergeef mij het Bargoense taalgebruik).

We zijn uit ons vredig bestaan gerukt. Werkeloos door de corona en de regeringsmaatregelen geworden. We zijn gevangenen door de lockdowns en de avondklok. We zijn alcoholist door het drankmisbruik en moddervet door het gebrek aan lichaamstraining geworden. Is dat de toekomst die regeringen zich voorstellen.

Dat allemaal door een incompetente overheid die dacht met twee handen het geld en de luxe naar zich toe graaien. Ik ben een realist, (pur sang), ik ben nu oud. Mijn hobby’s waren de hengelsport, mountainbiken en fotograferen. Dat kan niet meer. Maar om in huis opgesloten te worden door quarantaine of een avondklok gaat mij te ver. Mijn vrijheid is mijn alles.

Er zijn in de 2e kamer zo’n negenendertig partijen en partijtjes die voor hun beurt beginnen te kwaken zodat het geheel onoverzichtelijk wordt en niemand elkaar meer kan verstaan. Dat is geen democratie maar dat is chaos van teveel kikkers in de vijver.

Aartsvijanden als de Moslimpartij liggen in de clinch met de Christelijke partij en de P.V.V. heeft dagelijks ruzie met Groen links en D66. Ondertussen gaat rutte zijn gang. Alleen begrijp ik niet waarom hij zijn eigen middenstand om zeep heeft geholpen. Net als de rest van de bedrijven en het bedrijfsleven en hoe is het mogelijk dat de Lemmingen dan nog voor rutte en consorten hebben gekozen?

 

Ik zie de toekomst somber in en je moet niet gek kijken als deze ontwikkelingen de voorbode tot een wereldoorlog zullen zijn. Als plotseling het licht aan gaat en alle mensen wakker worden. Een burgeroorlog zit er niet in daar is de vechtlust van de Nederlanders immers voor verdwenen. Desondanks hoop ik op een goede afloop het is tenslotte ook mijn Nederland.

Thomas.

 

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven