CommonSenseTV – Oprecht realistisch nieuws en opinies.
 

De mainstream media falen ons Nederlanders te informeren. Sterker nog; zij misleiden het volk en trekken ons ongewild mee richting een toekomst die is uitgestippeld door de globalisten.

Dit pikken wij niet langer en wij zullen ons hier op alle mogelijke manieren tegen verzetten. Wij zullen niet meer buitenspel gezet worden maar opkomen voor onze rechten en ons land.

Vrijwel alle media zijn een doorgeefluik van de overheid geworden. Kritische vragen worden niet meer gesteld. Wie dat wel doet, is een complotdenker en moet verketterd worden.

Dan zit er niets anders op dan dat burgers de taak van de media overnemen.

Zo is CommonSenseTV ontstaan.

Zonder politieke correctheid bespreken we hier feiten en nieuws die de media u niet willen laten zien.

Na te zijn gestart met een succesvol YouTube kanaal met 31.000 subscribers binnen korte tijd werd ook ons kanaal verwijderd toen YouTube aan het censureren sloeg.

Nu zijn wij actief op deze website, op de social media en onze eigen videoplatform is in de maak.

Wij staan voor een soeverein Nederland waarin we weer trots zijn op ons land en waar we weer baas in eigen huis zijn. 

Een samenleving gebaseerd op rationaliteit en gezond verstand is hoe een samenleving anno 2021 zou moeten werken. In dit digitale tijdperk ligt de kennis voor iedereen voorhanden en wij gaan voor u op zoek naar de waarheid.

Wij houden van Nederland en zullen altijd strijden voor onze rechten en onze vrijheden.

Wij hebben geen eindredactie. Een ieder schrijft onafhankelijk van elkaar en we zullen altijd trachten zo dicht mogelijk bij de waarheid te komen in deze complex wereld. Onze mening krijgt u er gratis bij.

De absurde onderdrukkende situatie waarin wij ons nu bevinden zal veranderen en dit mooie land zal nog mooier worden dan het ooit was.

Wij geloven in de mensheid en wij geloven dat het goede het kwade zal overwinnen d.m.v een massale collectieve bewustwording die zich als een golf over deze aardbol zal verspreiden. 

Helpt u ons alstublieft om door te kunnen blijven gaan. Er is veel voor opgezegd, de plannen zijn groot en wij gaan voor de bevrijding van Nederland.

 
 
Wij zijn op de volgende kanalen actief: