NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Stop de censuur en laat uw ISP en hackers niet meekijken!

Gebruik couponcode: lockdown10%

COVID19 - PANDEMIE of PLANDEMIE?

Aan het hoofd van de Corona Response Task Force staat Debrah Birx.

We kennen haar allemaal van haar dagelijkse corona briefings met Donald Trump: Debrah Birx met haar elitaire sjaaltjes.

 

Zij werd door Obama aangesteld als US global AIDS coördinator, maar Donald Trump wilde haar eigenlijk instinctief zo snel mogelijk lozen.

Ware het niet dat zijn dochter Ivanka Trump en Vice-President Mike Pence hem daarvan weerhielden.

Birx begon haar carrière als immunologe in 1985 en zij werd benoemd tot hoofd van PEPFAR (President’s Emergency Plan for Aids Relief) in 2014.

Wat is PEPFAR?
https://en.wikipedia.org/wiki/President%27s_Emergency_Plan_for_AIDS_Relief
https://www.hiv.gov/federal-response/pepfar-global-aids/pepfar

Bij haar benoeming gaf voormalig staats-secretaris John Kerry een speech waarin hij een anekdote oprakelde over de, oh zo moedige, Debrah Birx. (bron)

Birx zou tijdens de bevalling van haar oudste dochter in 1983, een levensreddende bloedtransfusie geweigerd hebben. (bron)

De verloskundigen wilden aan Debrah Birx een bloedtransfusie toedienen omdat zij anders zou sterven in het kraambed.

Maar vlak voordat Birx het bewustzijn verloor begon zij te schreeuwen:
‘Laat ze mij geen bloed geven. Ik wil geen bloedtransfusie!! Laat ze mij geen bloed geven!!’ (bron)

Achteraf gezien was het maar goed ook dat haar man de transfusies voor zijn vrouw niet toeliet, het bloed van haar bloedtype bleek namelijk besmet met het HIV-virus.

Hoe wist Dr.Debrah Birx dat het bloed besmet was? En waarom is zij zonder bloedtransfusie niet overleden? 

Misschien is de speech van Kerry een compleet gefabriceerd verhaal voor de bühne, maar het is in ieder geval opmerkelijk genoeg om te benoemen.

Omdat Trump uiteindelijk in 2017 toch besloot om Birx aan te houden als US global AIDS-coördinator werd hij met applaus in het zonnetje gezet door Bono van de band U2. (bron)

“ONE juicht toe dat president Donald Trump besloten heeft Debra Birx niet uit haar functie van AIDS ambassadrice te zetten. Wij danken Ivanka Trump en Mike Pence voor het lobbyen. Bedankt USA, voor wat jullie doen in de strijd tegen AIDS!”

The ONE Campaign en hulporganisatie RED van Bono zegt veel te doen tegen armoede en AIDS in de wereld zogenaamd op kosten van ‘filantroop’ Bono.

Barack Obama steunt het goede doel RED van vriendje Bono veelvuldig door ervoor te adverteren waar en wanneer hij maar kan, bijvoorbeeld in de Jimmy Kimmel Show. (bron)

Trump wilde in 2018 snijden in het PEPFAR-budget van 4,5 miljard dollar. Hij wilde één miljard bezuinigen op de AIDS-hulpgelden. Maar niemand vond dat leuk. Men vond dat alles maar moest blijven zoals het was bij PEPFAR.

En omdat wederom heilige Bono op z’n achterste benen ging staan en voor honderdduizenden Afrikaanse AIDS-doden per jaar waarschuwde ,zag Trump af van de op stapel staande PEPFAR-bezuinigingen.

Mike Pence is zelf ook werkzaam bij PEPFAR en incasseert hier aardig wat dollars mee, geen wonder dat hij baas van PEPFAR Debra Birx koos als hoofd van zijn Corona Response Task force.

 

Ook verbonden aan Aidsfonds PEPFAR is Anthony Fauci.
De bekende arts die steeds het woord voert over de corona-crisis.

Anthony Fauci

 

Drie mensen van PEPFAR die plaats hebben genomen in het corona crisis team!

PEPFAR geeft elk jaar miljarden aan de Global Fund en zij worden ook gesteund door de United Nations en ONE.

Slechts één-derde van de boekhouding mag door een select groepje personen worden ingezien. Op twee-derde van de transacties is geen enkel toezicht.

Kieran Daley van de Melinda en Bill Gates Foundation en Debrah Birx zitten in het bestuur van de Global Fund dat jaarlijks 14 miljard aan donaties ontvangt.

Global Fund zegt te strijden tegen Aids, TBC en malaria.

De vraag is: Is Bill Gates erbij gebaat als er een vaccin komt om deze ziektes en virussen te genezen of vindt hij het interessanter om keer op keer opnieuw triljoenen dollars te ontvangen om te oefenen op zijn favoriete speelgoed: de Afrikanen?

 

Afrika en India worden gebruikt als testgebied sinds de Tweede Wereld Oorlog.

In corrupt en onderontwikkeld Afrika is zwendel eenvoudig en mensen staan in de rij om een naald in hun arm gestoken te krijgen met hoop op genezing.

Hoe droevig!

Zij denken nu dat de leiders in Europa en Noord-Amerika corrupt genoeg zijn en de bevolking dusdanig dom om deze truc ook op ons toe te passen:

ID2020 lanceert een programma voor digitale vaccinaties met ingebouwde ID. (bron)
In combinatie met deze vaccinatie moet er een duimafdruk afgegeven worden.

Als vee behandeld kan iedereen levenslang gevolgd worden.

In Austin, Texas werden daklozen als proefkonijnen reeds geïnjecteerd met het nieuwe nano-tech vaccin. (bron)

Lopen ook in Afrika mensen rond met een chip zonder het te weten?
Zonder inzage in de boeken van de Global Fund valt dit niet te staven.

Bedrijven en organisaties van Bill Gates maken deel uit van ID2020.

  • Microsoft
  • Gavi (vaccine alliance)
  • Accenture (global management consulting)
  • Ideo.org (design consulting)

 

Ook de Rockefeller Foundation werkt mee aan ID2020. (bron)(bron)

Deze sociopathische Dr.Frankensteins zijn tevens stuk voor stuk betrokken bij het bestrijden van het coronavirus. (bron) (bron)

USA geeft jaarlijks 32 miljard aan PEPFAR en GLOBAL FUND en 350 miljoen dollar aan de UNDP (United Nations Development Program).

De inspector general office die een derde deel van de administratie van Mauritanië mocht inzien zag dat 2.7 miljoen van de 3.5 miljoen dollar verdwenen was.

Lees:
https://www.aidspan.org/gfo_article/mauritanias-relationship-global-fund-buffeted-winds-change

De rest van het donatiegeld kon niet onderzocht worden omdat de UNDP weigerde toestemming te geven voor inzage in documenten, personeel en getuigen.

Wikileaks bracht e-mails van Hillary Clinton uit 2012 naar buiten, waarin zij haar zorgen uitte over het aan het licht komende PEPFAR pipeline-verhaal. (bron)

Bill Clinton pochte in 2018 dat hij samen met George Bush Jr. geholpen heeft om PEPFAR te redden ‘uit de klauwen’ van Trump die de geldkraan wou dichtdraaien.

Toen Debrah Birx in 2014 directeur werd bij PEPFAR doneerde zij 150 miljoen dollar van PEPFAR tezamen met 50 miljoen dollar van de Children’s Investment Fund Foundation voor het bestrijden van kinder-aids. (bron)

De directeur van CIFF, Sir Chris Hohn, was reeds betrapt op het overschrijven van 200 miljoen pond naar zijn eigen bankrekeningnummer. (bron)

Miljardair Sir Chris Hohn, klaarblijkelijk tot ridder geslagen door Queen Elizabeth (de hoogst mogelijke eer), verdient 261 miljoen dollar per jaar met dit Hedge Fund en zegt 177 miljoen pond te hebben gedoneerd aan de kinderen in nood in 2018.

Aan Extinction Rebellion gaf hij 260 miljoen dollar (200 miljoen pond), aldus Bloomberg News. (bron)

Deze menslievende filantroop dreigt aandelen of het complete bestuur te dumpen van bedrijven die niet willen meedoen aan klimaatwaanzin. Ondertussen verdienen deze haaien aan belastingvrij donatiegeld.

In 2016 kwam Global Fund in de krant omdat zij in Afrika een opslagplaats voor malariamedicijnen in brand zouden hebben gestoken en er bleek wederom sprake van verduistering.

Ook medicijnen werden verkocht in plaats van uitgedeeld aan stervende patiënten, aldus journalist Francis Mbula.

Let wel, dit is dus een fonds dat o.a. Bono, Debrah Birx en Mike Pence aanprijzen en door middel van miljarden Amerikaans belastinggeld financieren.

De German Marshall Foundation stort ook een salaris op de rekening van Debrah Birx. Zij zit daar in het bestuur en regelt zaken omtrent ‘Wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog’.

Waarvoor men zich 75 jaar later daar nog steeds mee bezighoudt is ook een vraagteken.

Debrah Birx, wiens medische vergunning overigens officieel verstreken blijkt, vecht tegen AIDS naar het blijkt samen met Mastercard waaraan zij als AIDS-ambassadrice haar naam verbonden heeft vanwege de digitale expertise van Mastercard creditcards, het wereldwijde betalings- en technologie bedrijf. (bron)

En surprise ! Debrah Birx is ook verbonden aan WHO (World Health Organisation). (bron) (bron)

WHO met aan het hoofd maniak en marxist Tedros Adhanom wil het alleenrecht hebben op alle medische adviezen en protocollen gedurende de Coronacrisis.

In een simulatie van de huidige pandemie in 2019: ‘Event 201’ werd totaal niet gesproken over dokterstekorten of burgerlijke onrust!

Wat was Event 201?
https://commonsensetv.nl/archief/wat-is-event-201-deel-1/

Het enige waar men het daar over had was hoe presenteren wij de boodschap zo geloofwaardig mogelijk aan het publiek en hoe kunnen wij eraan verdienen?

Flood the zone met informatie die zij willen dat wij horen.

Alles draait om virussen, adverteren, reclame maken, geld verdienen en intimidatie van politici en bevolking: Flood the Zone.

Criminelen staan aan het hoofd van deze organisaties en de Task Force.
Om belastinggeld op te zuigen om er een ondergrondse zwart geld economie mee te faciliteren.

Mike Pence die Debrah Birx uitkoos om de Coronacrisis te tackelen, terwijl zij al jaren corrupte lieden en NGO’s miljarden toespeelt!

Pretty shocking dat Trump doodleuk naast haar staat op het podium tijdens hun dagelijkse corona persmomentje, terwijl zij het Amerikaanse volk stroop om de mond smeert tijdens de ‘coronacrisis’.

Bron: Amazing Polly

LEES OOK:

“Intelligente” lockdown: De botte bijl van Rutte raakt het hart van de samenleving

 

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x