NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Covid Vaccin Paspoort

Britse buitenlandse sec zegt dat Covid-vaccinpaspoorten ‘in behandeling’ zijn, slechts enkele dagen nadat de vaccinminister het idee ‘discriminerend’ noemt

Britse buitenlandse sec zegt dat Covid-vaccinpaspoorten 'in behandeling' zijn, slechts enkele dagen nadat de vaccinminister het idee 'discriminerend' noemt
De Britse minister van Buitenlandse Zaken Dominic Raab onthulde dat binnenlandse Covid-19 vaccinpaspoorten - die alleen gevaccineerde Britten toelaten om winkels en andere instellingen binnen te gaan - niet zijn uitgesloten, ondanks hun controversiële aard.

Na door LBC-radiopresentator Tom Swarbrick te zijn gevraagd of een  “binnenlands vaccinpaspoort, waar je een stukje papier moet laten zien om een ​​supermarkt binnen te gaan”  door de overheid zal worden geïmplementeerd, antwoordde Raab:  “Wel, het is iets dat niet uitgesloten en het wordt overwogen. “

De minister voegde er echter aan toe dat het  ‘werkbaar’ moet zijn , en dat een sleutelfactor voor het succes van een dergelijk systeem zou zijn dat de paspoorten een betrouwbare vaccinatiestatus hebben.

Raabs bewering dat de regering nog steeds een vaccinpaspoort overweegt, is in strijd met wat Covid-19 Vaccin Deployment Minister Nadhim Zahawi vorige week zei, toen hij het concept “discriminerend” noemde  .

Gevraagd op Sky News of de regering een dergelijk systeem overweegt, beweerde Zahawi: “Nee, dat zijn we niet.”

Zahawi legde uit dat de regering binnenlandse vaccinpaspoorten niet overweegt omdat ze, behalve dat ze discriminerend zijn, een volledig gevaccineerd individu er niet van weerhouden het virus nog steeds te verspreiden.

“Ik denk dat het juiste is om ervoor te zorgen dat mensen naar voren komen en zich laten vaccineren omdat ze dat willen, in plaats van dat het op de een of andere manier verplicht wordt gesteld via een paspoort,”  , zei hij.

De Britse transportsecretaris Grant Shapps  ontkende  enkele dagen geleden ook dat de regering bezig was met een binnenlands vaccinpaspoort en zei dat het idee  “niet op de kaart stond”. . Shapps liet echter doorschemeren dat een vaccinpaspoortsysteem kan worden gebruikt voor internationale reizen.

Schijnbaar was de meerderheid van de Britten op sociale media tegen het idee van een binnenlands paspoort, door Raabs opmerkingen “schandelijk” ,  “krankzinnig” en  “zorgwekkend dystopisch” te noemen  , en zich af te vragen welke minister de waarheid sprak.

“Hoe kun je serieus overwegen om mensen geen supermarkt binnen te laten op basis van hun vaccinatie / gezondheidsstatus, door hen letterlijk de toegang tot voedsel te ontzeggen!” vroeg  een geschokte Brit. “Deze regering is volledig gek geworden!”

Een petitie tegen de regering die een Covid-19-vaccinpaspoort implementeert, ontving deze week meer dan 100.000 handtekeningen.

In principe een vaccinatiebewijs eisen´´ Dan weet U al genoeg, toch?

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

4.3 4 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x