NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Coronawaanzin: Supermarkt VERKOOPT MASKERS DIE COVID19 OP INACTIEF ZETTEN

Steeds wanneer je denkt dat het niet gekker kan…Hier de vertaling van een bizar artikel uit de Spaanse krant: La Vanguardia. Één van de grootste kranten van het land. 

Supermarkt verkoopt supermaskers! Voor slechts €9,95 bent u helemaal veilig!!

Dit mondkapje schakelt namelijk het Covid19 virus tijdelijk uit!

Na het vertalen van zo´n artikel zoek je altijd nog even verder en binnen 5 minuten kom je via een supermarkt in Spanje uit bij Het EINDRAPPORT TOEKOMST VACCINTAKEN

Artikel:
https://www.lavanguardia.com/vida/20200731/482590179078/coronavirus-caprabo-mascarillas-inactivan-covid-19.html

CAPRABO VERKOOPT ALS EERSTE MASKERS DIE COVID19 OP INACTIEF ZETTEN

De supermarkten van Caprabo zijn de eerste in Catalonië die een masker verkopen dat het coronavirus , ‘ deactiveert ‘ , meldt de supermarktketen vrijdag in een verklaring.

Het masker heet MOxAd-Tech, is gemaakt van stof en is herbruikbaar, en de ketting heeft ervoor gezorgd dat het ‘zeer efficiënt en waterdicht is, omdat het een innovatieve coating heeft die de effecten van het virus neutraliseert wanneer het in contact komt met technisch weefsel. Door IHet masker  van verschillende lagen en waterafstotend middel dat de bacteriën en virussen bij contact met het masker neutraliseert.

De prijs?, 9,95 euro / eenheid.

Een wereldwijde innovatie, het product heeft een actief ingrediënt dat eerder op het masker is getest en “behoudt zijn effectiviteit en beschermingseffect na 50 wasbeurten op 30 graden.”

Het MOxAdTech-masker, vervaardigd door het Portugese bedrijf MO, is geslaagd voor de tests die zijn uitgevoerd door het João Lobo Antunes Institute of Molecular Medicine (iMM; Lissabon, Portugal) (Gesponsord door Bill Gates leren we later)

Einde artikel met een mooie Caprabo-foto in beeld en de schijnveiligheidsmaskers Mo X AdTec.

Caprabo is voor 80% in handen van Eroski.

De makers van dit supermasker die misbruik maken van de angst van de paranoïde mensen zijn MoXAdTec

Wie?? MoXAdTec. Een kledingzaak.
https://mo-online.com/pt/lp-produtos-antimicrobianos/MOxADTECH.html

Dit zijn hun eigen woorden:

“MO is meer dan een modemerk en maakt deel uit van de familie van haar klanten en werkt dagelijks om essentiële mode tegen aantrekkelijke prijzen te leveren, waardoor elke familiedag zinvoller wordt.

Om te helpen met persoonlijke bescherming, voegde MO zich bij de Portugese wetenschappelijke en industriële gemeenschap om een ​​innovatief beschermingsmasker (niveau 2) te creëren, het eerste textielmasker getest tegen SARS-CoV-2 door het Institute of Molecular Medicine. Voor de bescherming van iedereen en de bevordering van de volksgezondheid.

Om de voordelen van vooruitgang en innovatie voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken, heeft MO, samen met haar partners, fabrikanten Adalberto, het technologische centrum CITEVE, het Institute of Molecular Medicine van de Universiteit van Lissabon en de universiteit do Minho, zet zich in om alle gezinnen te ondersteunen in deze bijzonder moeilijke tijd. Om deze reden vertaalt de verlaagde waarde waarvoor het masker beschikbaar wordt gesteld zich in besparingen voor Portugese gezinnen, die dus toegang hebben tot een werkelijk innovatieve en duurzame beschermingsoplossing.

MO Ad-Tech-producten hebben antimicrobiële eigenschappen, werken als een schild tegen virussen en bacteriën en hun technologie is internationaal geaccrediteerd.

Deze producten, ontwikkeld in technisch textiel met vier verschillende lagen, zijn waterdicht en comfortabel, wat het gebruik ervan vergemakkelijkt. Een ander groot voordeel van dit innovatieve product is het feit dat het herbruikbaar is, waardoor mensen, maar ook het milieu kunnen worden beschermd, omdat het de vorming van afval en bronnen van besmetting vermijdt.”

Op een woord na, klopt alles. Ze zijn namelijk NIETS meer dan een kledingbedrijf.

En de handel van mondkapjes gemaakt van verschillende anti-bacteriële stoffen is voor de coronareligieuzen, en hun manier van redeneren, de optimale bescherming!

Men bouwt dus een muilkorf met verschillende antibacteriële lagen.

Maar een “virus inactief maken”? 

Als je in staat bent een virus inactief te maken dat is het opgelost. Dan zijn we klaar! Dan maken we iets van die verschillende lagen met antimicrobiële eigenschappen in micro en we kunnen alle maatregelen opheffen!

Mensen gaan overal in mee.

De hele dag wordt het volk met corona bezig gehouden door de media. Op straat. Totaal irrelevante tellingen van “nieuwe besmettingen.” Prima nieuws als je even verder nadenkt. Maar de media zet die context er niet bij en goed nieuws wordt slecht nieuws. Wel mondkapjes, geen mondkapjes. De media zal ze overspoelen met cijfers en het land staat in staat van angst.

Het kan niet irrationeel genoeg. Alle schaamte voorbij en men houdt de burgers bezig met veronderstellingen en modellen en ruimte voor feiten wordt niet gegeven. Het “onbekende”. Zolang we het griepseizoen maar halen met deze gekte en dan gaan de schaapjes weer netjes terug in hun hok. Zolang ze maar de publieke opinie van de schapen achter zich hebben, loodsen ze ons de 2e lockdown in. We zitten inmiddels al een half jaar in deze waanzin.

WIE ZITTEN HIER ACHTER?

Dit supermasker is goedgekeurd door een onderzoeksinstelling van de Universiteit van Lisabon, het iMM. Het materiaal is goedgekeurd. Niet de valse boodschap dat dit masker het coronavirus op “inactief” zet.

Hoe de media dit zomaar kan schrijven is een raadsel.

Via het iMM en ee”onderzoeksinstellingen” maar je komt al direct uit bij EATRUS.

https://eatris.eu/

Een multinational en stakeholders die er zijn “voor de patiënt”.

EATRIS is een non-profit Europees consortium voor onderzoeksinfrastructuur (ERIC).

Wat bieden ze aan? Wie zijn ze? Alles! Maar op de site zie je de grote interesse in vaccins en trackingtechnieken

Hier het hele bedrijfsmodel:
https://eatris.eu/wp-content/uploads/2019/12/CORBEL_Academia_Industry_Collaboration_Best_Practices_Guide.pdf

Dit soort non-profit organisaties zijn allemaal met elkaar verbonden.

Dan komt er al snel een naam bij je op.

 

Je typt dus de woorden Bill+Gates+EATRIS en de beerput gaat open. Al die instituutjes worden gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation. Kill-Bill financiert ook de Universiteit in Lisabon  Wat is het toch een klein wereldje.

Site van de Bill and Melinda Gates Foundation:

 

En al die instituties leiden uiteindelijk naar een horrorboek dat alles duidelijk maakt en exact omschrijft waar het allemaal om draait:

Het heet: “HET EINDRAPPORT TOEKOMST VACCINTAKEN”

De grootste scam ooit geschreven door de scammers:

https://zoek.officielebekendmakingen.nl/blg-795073.pdf

Een willekeurige passage voor de begrijpende lezer. Lees ook de leuke kleine lettertjes:

 

En veel plezier met de rest. Het legt ALLES uit wat de bedoeling is met ons. Ook onze held Mark Rutte komt voor in dit horror-boek.

Die complotdenkertjes toch ook…

Van een Supermarkt in Spanje binnen 5 minuten bij het eindplan van vaccins.

Wordt vervolgd…

Met dank aan vriend Marcel voor de tip.

 

 

 

4.4 16 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
4 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments

diewilik diewilik diewilik diewilik, wanneer worden ze in Nederland verkocht? neem ik alvast aandelen.
ik dacht dat 80% van de wereldbevolking achterlijk was, maar nu moet ik het toch bijstellen naar 98%…..

Alex i

Hilarious! Great find Marcel!   :wpds_lol: 

Alex i

Panic and violent brawl! Unruly passenger on board KLM flight,he refused to wear face mask!  

https://mobile.twitter.com/MicHighClub/status/1289814188907311106

Jeannette

Ik hoor hier net aan mijn rechterzijde dat het eten van hortensia bloemen ook anti covid werkt. Hoe gek kun je iemand maken zeg. BS.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x