Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Coronadebat: Het volk moet in opstand komen!

Verspreid de vrijheid!

Wanneer je naar het coronadebat kijkt dan komt de stoom uit je oren.

En na het debat is het ook duidelijk. Het volk moet in opstand komen. Té veel mensen daar, van vrijwel alle partijen, doen gewoon mee met dit socialistische fascistische feestje. Ze implementeren een totalitair systeem in Nederland door domheid en valsheid.

Maar er waren gelukkig ook positieve geluiden te horen. Die zal Nieuwsuur niet uitzenden. Waarschijnlijk is de enige zin die wordt uitgezonden van de inbreng van Van Haga dat hij het ongelooflijk vindt dat er nog geen opstand is in Nederland.

De media kan dat weer heerlijk spinnen als “verdelen van de samenleving” of zelfs “oproepen tot geweld”.

Nog waanzinniger is dat mensen, eigen landgenoten, blijkbaar genieten van de onderdrukking. Puur omdat ze bepaalde personen niet mogen onwetend dat ze onderdeel zijn van een heel ernstig probleem.

Deze inbreng van Wybren van Haga is van ongeveer een uur geleden.

 

Wybren haalt 1984 van Orwell erbij en zegt dat we richting een socialistische heilstaat gaan met medewerking van, op papier, een rechts liberale partij. En van Haga verwoord het goed en dit moet gehoord worden. Kijk wat er in de VS is gebeurd. Dat kleine Nederland moet echt koste wat kost ook meelopen in de globalistische trein van de EU. Daar zal alles aan gedaan worden.

Wie zegt dat er hier geen fraude gepleegd gaat worden tijdens de verkiezingen waarmee ze nu al willen rommelen? (bron)

Zoveel onrecht, zoveel complete flauwekul verhalen van Klaas Dijkhoff, de linkse kliek en Mark Rutte. Het is zum kotzen en moeilijk om naar te kijken wanneer je enig rechtvaardigheidsgevoel in je hebt.

Je zou ze het liefst… Maar dat mag je dan weer niet zeggen, want dan komen ze echt voor je. Letterlijk. Omdat je “oproept tot geweld”. Je behoort je mond te houden en in een hoekje te gaan zitten. Tenzij je meedoet aan links-extremistische protesten. Dan is het goed. Maar wat wij, goede mensen doen, waar wij voor opstaan wordt afgestraft. Ze gaan je op alle vlakken proberen te censureren en meer.

Maar laten we daar maar eens lak aan gaan hebben.

Er MOET een opstand komen. Geen geweld. Een opstand. 

Geweld is een allerlaatste redmiddel. Zoals al eerder gezegd ben ik principieel tegen geweld maar je bent wel gek als je pas reageert, nadat je 10x voor je bek geslagen bent.

Zodra een volk in grote getale de straat opgaat om hun onvrede te uiten en om iets af te dwingen, dan is er niemand meer die ons tegenhoudt en geweld helemaal niet nodig.

Als de horeca massaal, al is het 25% van alle zaken, gewoon opengaan dan is het gebeurt met de dwangmaatregelen om de horeca dicht te houden en dan kunnen die mensen nog redden wat er te redden valt en in leven blijven.

Als alle mensen die wakker zijn stoppen met het opvolgen van de maatregelen, dan is daar niets meer tegen te doen.

Boetes? Niet betalen. Wat gaan ze doen? 100.000 of een miljoen mensen voor de rechter slepen omdat ze op straat liepen na 20:00? Of omdat ze te dicht bij iemand liepen? Of omdat ze geen niet werkend mondkapje voordoen?

Omdat ze het laatste redmiddel grijpen om door te kunnen leven? Wat gaan ze doen? Niets.

Een paar zullen aan het begin even moeten incasseren en die zullen zeker wel geholpen worden door gelijkgestemden maar verder houdt het op voor ze. Ze krijgen alleen maar meer weerstand van het volk tegen zich. Het werkt aanstekelijk.

Morgen zijn er 50.000 restaurants weer open. De dag erna zijn het er 60.000. Wat de één mag mag de ander ook en ze zullen het ook zeker doen. Hun leven hangt er vanaf en ze zullen volgen.

Kijk naar Italië. In één dag is het horecaverbod van tafel. Weggevaagd door BURGERS!

Wakker worden! 50.000 restaurants in Italië openen.

Maar wachten we er te lang mee en socialisme installeert zich steeds dieper in onze overheid, dan is er op een gegeven moment geen weg meer terug. Dan moeten we buigen voor de minderheden in ons land met radicale ideeën die door de media worden getoond als “normaal”.

Rusland en de Democraten in de VS noemen zichzelf ook democratisch maar in werkelijkheid hebben het democratische systeem gebruikt (of misbruikt) om een totalitair regime in te voeren. De DDR (Duitse Democratische Republiek) waren ook “democratisch”. En ze verwerken het in hun naam om hun werkelijke doel te verdoezelen. Kijk naar DeepState-partij D66, Democraten 66.

Ik lees het woord D66 inmiddels anders. D66. Drie Zessen.

Een waarschuwing uit Servië, een aanrader om eens rustig te beluisteren:

 

Nu leven wij niet in de illusie dat wij dat in beweging kunnen zetten. Dit moet collectief gebeuren en sommigen zullen banger zijn voor de consequenties voor hun platform of zichzelf dan voor deze fascistische regering en hun maatregelen die ons naar de afgrond leiden..

De enigen die in de politiek oproepen, en tussen neus en lippen door ook het woord “opstand” laten vallen, zijn wel Baudet en van Haga van het Forum voor Democratie.

Als ik even voor mijzelf mag praten, ik heb nog nooit een mondkapje op gedaan. Ook niet voor de grap om eens te proberen. Ik kan het niet over mijn hart verkrijgen omdat ik me zwaar vernederd voel en baas wil zijn over mijn eigen lichaam. Vrijheid is voor mij het allerbelangrijkste in het leven. Ik heb geen enkele regel opgevolgd en de plekjes gevonden waar ik wel binnengelaten wordt. Vanaf dag één doe ik nergens aan mee. Ik heb geluk dat ik nooit een boete heb gehad. Zou ik die wel krijgen, dan zou ik aangifte gaan doen om te kijken hoe het zich uitspeelt.

Als iedereen dat doet is het opgelost.

Maar dat is makkelijk praten… Voor mij en voor een aantal anderen is het veel makkelijker dan voor het mensen die een familie hebben te onderhouden.

En dit schrijven vanuit je stekkie achter een toetsenbord en een beeldscherm is makkelijk. Maar ook die mensen zijn nodig.

Ik heb geen kinderen en alle consequenties van mijn vorm van “opstand” zijn voor mijzelf. Maar wanneer je afhankelijk bent van het OV, je moet voldoen aan regels op je werk of op welke manier je dan ook wordt gedwongen om je te onderwerpen aan deze vernederende fascistische maatregelen, dan is het moeilijk om iets alleen te ondernemen omdat je de enige lijkt te zijn. Dat moet heel naar en ontmoedigend voelen om gedwongen deze onzin op te volgen.

Wij kunnen ook niet heel veel meer doen dan het schrijven van artikelen en opinies en het ontmaskeren van deze corrupte bende.

Dit moet stoppen. Maar ze stoppen niet. En dus hebben we een heel groot probleem.

De regering bij je in huis. De gedachtepolitie aan de deur wanneer je “andersdenkenden” aan het woord laat in je podcast. (bron)

Dit kabinet terroriseert ons. Gebaseerd op lucht. Zij die het niet door hebben moeten we maar ridiculiseren en negeren. Op de social media ook. Op Twitter is de enige plek waar je soms lekker je gal kunt spuwen en ik doe nogal eens maar het is zinloos. Het lucht even op maar je hebt jezelf ermee door met dat volk in gesprek te gaan. Omdat het nooit tot een echt gesprek leidt. Het beste is ieder dom geluid te negeren en de persoon te negeren/blokkeren. En nog beter, zodra er een alternatief is, weg van Twitter en Facebook.

Het is spijtig maar als we één ding hebben geleerd uit deze crisis dan is het wel dat mensen over het algemeen ontzettend dom, naïef en te beïnvloeden zijn als lemmings. Niet te bevatten. Je kunt ze zo de afgrond in laten lopen.

Het vertrouwen in de politiek hebben velen allang verloren. Het kan misschien terugkomen als er een partij is die echt voor een Nexit gaat, alle maatregelen opheffen en gewillig zijn om dit oude verrotte politieke systeem omver te werpen voor een nieuw systeem. Een pluche-revolutie of iets dergelijks.

En belangrijker.. politici moeten weten dat een groeiend gedeelte van het volk vaak beter geïnformeerd is dan zijzelf. Als zij zich daarvan bewust zijn en daar naar handelen dan en weten ze dat ze geen spelletjes kunnen spelen en dan, heel misschien dan, kan er nog eens iets veranderen in het vertrouwen in de politiek.

Wat wel belangrijk is, is de publieke opinie is. Hoe de mensen in het land denken. Velen zien de politiek nog steeds als het plafond van de macht in Nederland en nemen het heel serieus. En als die mensen maar vaak genoeg luisteren naar de stortvloed aan common sense door bepaalde politici dan gaan er meer lichtjes branden in de hoofden van de mensen. Het gaat wat dat betreft niet om de politici, het gaat erom hoe het volk denkt. We zijn met miljoenen.

En hoe teleurgesteld velen ook zijn in het FvD… wat uit de monden van van Haga en Baudet komt, snijdt meestal hout. Dat is het probleem niet. Het probleem is vertrouwen. Maar terugkijken is zinloos. We leven hier en nu.

Het liefst zou je blanco stemmen maar omdat dat nooit massaal gaat lukken is het misschien niet zo´n verstandig idee.

Dictator Rutte en zijn fijne collega Hugo de Jonge wringen zich in alle bochten zodat ze veilig zijn. Veilig voor de mensen die hen deze idioterie opdragen en veilig in de toekomst omdat de baantjes klaarliggen voor ze.

Maar ze moeten eens gaan beseffen dat ze niet meer veilig zijn voor het volk!

We kunnen niet aan de zijlijn blijven staan en toekijken hoe we als üntermenschen worden behandeld en in een socialistisch Europa worden gedreven waarin de regering zich met alle aspecten in ons leven bemoeit.

Mensen beginnen personen als Mark Rutte, Huge de Jonge, de incompetente “wetenschappers” die alles behalve de wetenschap volgen spuugzat te worden en zelfs te haten. Hetzelfde geldt voor de BN´ers die in een parallelle werkelijkheid leven, geen verstand van zaken hebben maar wel hun mond opentrekken.

We moeten ons zeker niet zomaar laten leiden door emoties en domme dingen doen, hoe gerechtvaardigd het ook lijkt gezien wat deze mensen ons aandoen en afpakken. Maar er is echt maar één oplossing. Nederlanders, zij die het zien, moeten in opstand komen en we hopen op steun van de oppositie daarin. Hoe? Als het antwoord klaarlag dan hadden we het kunnen geven. Dat moeten we met elkaar uitzoeken.

Het begint bij jezelf, denk ik. Dit is wat ik doe: Het aanspreken van mensen in je buurt. Het verzamelen van groepen die hetzelfde denken. Kom tezamen en zoek andere groepen uit andere buurten of steden en verzamel. Misschien kunnen wij proberen om andere vrije media mee te krijgen om ook op te roepen tot een megamars of iets dergelijks. We denken ook maar hardop.

Als we politieke oppositie achter ons krijgen dan wordt het een stuk makkelijker maar ik betwijfel het. Ze zullen te bang zijn voor de druk van de media. De geschiedenis heeft laten zien dat zodra je met de waarheid op de proppen komt je van de kaart wordt geveegd en daarom lijkt erop dat hun oppositie stopt zodra ze de Tweede Kamer verlaten. We zitten al een jaar in deze dystopische onzin.

Maar wie weet. Het zijn in ieder geval meerdere personen en ze kunnen op heel veel steun rekenen.

Gaan ze de verkiezingen afwachten en laten ze ons dus, ondanks de mooie woorden, toch barsten? Of komen ze, samen met ons, in actie?

Dit schrijven is meer hardop denken dan een voorbereid artikel/opiniestuk.

Ideeën? Reageer! (Hou het netjes)

[poll id=”5″]

 

 


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
11 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
11
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x