CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Complottheorie? Thierry Baudet heeft 100% gelijk!

Baudet heeft 100% gelijk over het EU complot

https://www.youtube.com/watch?v=c1OkbJ8knls

 

Drain the Swamp!

Thierry heeft gelijk en hier is het bewijs.

Download het hele document hier:
EU Document 2009

Debat over de Europese Unie

Voor het eerst in de Tweede Kamer legde iemand de vinger op de echte zere plek. Dit is de eerste keer dat iemand in de Tweede kamer exact beschrijft wat het streven is van de globalisten in de Europese Unie.

Zijn ambtsgenoten ontkenden in alle staten en probeerden hem weer als extreem rechts, racist en zelfs als complotdenker weg te zetten.  Maar helaas. Het staat toch echt allemaal op papier.

Lodewijk Asscher vond dat het oplezen van feiten over de Europese Unie extreem rechts is. De useful idiots die Thierry in zijn bijdrage omschreef zijn exact de figuren zoals Lodewijk Asscher. En hebben dat dus zelf ook niet in de gaten. De man heeft geen idee.

Wat Rob Jetten heeft laten zien toont aan dat het een heel slecht en vals persoon is. Een verliezer.

Waar haalt deze D66´er het lef vandaan een politicus, en met hem honderdduizenden Nederlanders, weg te zetten als “white supremacists”?  Zo´n persoon moet je verder maar geen aandacht meer aan schenken.

Dat Pieter Omtzigt ook zo hypocriet reageerde was onverwachts. Van hem zou je juist verwachten dat hij in ieder geval weet waar de Europese Unie voor staat. Maar hieruit blijkt dat Omtzigt ook geen flauw benul heeft wat de EU werkelijk wil. Dan kun je je beter van commentaar onthouden.

Een dieptepuntje was Renske Leijten van de SP.

Er lijkt een gesprek te worden gevoerd over de interpretatie van de ideologieën tijdens de Tweede Wereldoorlog waarin Baudet met vrij heldere en logische argumenten komt. En helemaal niet met iets racistisch of extreems. Integendeel. Je kunt het hooguit oneens zijn.

Maar deze vrouw gaat bijna door het lint!? Om niets! En ze stond te beven aan de microfoon. Wat is dat toch met die mensen? Begrijpt zij het verschil tussen een Natie en een Nazi wel? Heeft ze enig idee wat die politieke stromingen exact inhielden? Zorgwekkend.

Kogel is door de kerk

Nu Thierry dit thema eindelijk heeft aangesneden is het te hopen dat hi,j en de rest van het Forum voor Democratie, hiermee doorgaan. Dit zet mensen zeker aan het denken en als ze dan ook nog gemotiveerd raken om het te onderzoeken dan is dat een goed teken.

Zowel Thierry als velen van ons weten dat dit pas het topje van de ijsberg is. Maar tot nu toe konden alleen onafhankelijke platforms, zoals wij, proberen de mensen te overtuigen van de waarheid achter de Europese Unie. Bij de mainstream media spelen veel te veel belangen en is vrijwel volledig links.

Deel dit soort bijdrages en overtuig je omgeving

Het is de enige manier om deze mensen te stoppen en ze moeten gestopt worden. Deze mensen zijn niet meer voor rede vatbaar en slaan wild om zich heen en hebben de meest waanzinnige ideeën.

Reken maar dat, hoe treurig ook, er bij de linkse achterban champagne open ging gisterenavond. Deze mensen denken er niet over na om dit eens even na te gaan trekken. Nee! Zij zien dit direct als hét bewijs dat Thierry Baudet een complotdenker is. En ze gaan er vanuit dat iedereen dat zo ziet.

Het was dapper van Thierry.

Je weet niet hoe het valt. Hoeveel mensen zijn er werkelijk wakker? Gaat nu niet heel Nederland als een complotdenker neerzetten omdat ze net zo oppervlakkig denken zoals bijna de hele Tweede Kamer?

Maar hij deed het. En daar hebben wij heel lang op gewacht.

Ga door met deze Drain the Swamp campagne.

Dan kunnen wij binnenkort stoppen en ook weer een normaal leven leiden. In een mooi Nederland met een samenleving gebaseerd op gezond verstand en een rationeel beleid van realisten met een hart. Tot die tijd zullen ook wij blijven exposen!

Hier de  inbreng van Baudet waarin ook SP´er Leijten bijna door het lint gaat om niets. Dat gebeurt in het laatste gedeelte van de video. Onder de video vind je een aantal citaten uit het EU document en kunt u het downloaden.

https://www.youtube.com/watch?v=RA_MXC6iZao

Download hier het complete EU document:
EU Document 2009

 

 

 

 

 

 

 

 

30. benadrukt dat een goed integratieproces het beste instrument is om wantrouwen en verdenkingen tussen autochtone burgers en migranten weg te nemen en van fundamenteel belang is om xenofobische ideeën en acties de kop in te drukken; 10/34

 

Download het hele document hier: EU Document 2009

5 1 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven