NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

CNN wil conservatieve media de mond snoeren

CNN DRINGT AAN OP CENSUUR CONSERVATIEVE MEDIA

We worden kotsmisselijk van de censuur van de mainstream media. Alles en iedereen wil  men de mond snoeren. Maar logisch vooruit denkend zou men toch tot de conclusie kunnen komen dat dit alleen maar averechts werkt.

Ze hebben macht en ze hebben hun naam maar één ding ontbreekt deze sensatie-zenders. Namelijk: De Waarheid!

Newsmax TV heeft een sterke groei doorgemaakt sinds de verkiezingen van 2020, waardoor de kijkcijfers van Fox News afnamen. Maar de groei ervan heeft geleid tot censuur onder leiding van CNN.

Een CNN-verslaggever zette onlangs kabelaanbieders onder druk om te stoppen met het uitzenden van Newsmax en gaf Newsmax de schuld van de schending van het Amerikaanse Capitool op 6 januari. Het vingertje van CNN. Hilarisch.

CNN beweerde dat Newsmax betrokken was bij “verkiezingsontkenning” door te rapporteren over beschuldigingen van verkiezingsfraude. En voormalig Facebook-functionaris Alex Stamos op de zondagse mediashow van CNN drong aan op censuur en zei dat Newsmax en een andere nieuwszender, One America News, “vrijheid van meningsuiting hebben, maar ik weet niet zeker of we Verizon, AT&T, Comcast en dergelijke nodig hebben. in tientallen miljoenen huizen.”

Fakenews zender CNN op de stoel van de scheidsrechter. Wat een wereld?

Slechts één kabelaanbieder reageerde op CNN. CenturyLink zei dat het toegewijd was aan het aanbieden van “een verscheidenheid aan uitzendkanalen die duizenden onderwerpen beslaan” en dat het “geen specifieke media of verkooppunten onderschrijft, maar in plaats daarvan de toegang en keuze van kijkers ondersteunt”.

We zetten Century op het goede lijstje.

Newsmax op weg groter te worden dan CNN

The Epoch Times heeft contact opgenomen met de kabelaanbieders die CNN een bericht hebben gestuurd en gevraagd of ze hadden overwogen om Newsmax of CNN te verwijderen. CenturyLink was de enige provider die reageerde met dezelfde verklaring. (bron)

Newsmax vertelde The Epoch Times in een verklaring per e-mail: “Newsmax is teleurgesteld dat CNN, die een lange geschiedenis heeft van verkeerde rapportage en samenzwering met het Steele Dossier en de Russian Collusion-rapportage, er bij kabelmaatschappijen op aandringt Newsmax van hun platforms te verwijderen. “

“De echte reden van CNN is om Newsmax als concurrent uit te schakelen. Newsmax is nu het 4e hoogst gewaardeerde kabelnieuwskanaal en Newsmax is duidelijk op weg om CNN in te halen wat betreft kijkcijfers,”voegde ze eraan toe.

“Het gaat duidelijk niet om redactionele zorgen, maar om het verwijderen van een nieuwe concurrent voor kabelnieuws. “

One America News vertelde The Epoch Times via e-mail dat leidinggevenden de censuur van CNN intern bespreken en overleggen met hun advocaten.

CNN reageerde niet op een verzoek om commentaar.

Ook Youtube doet mee aan de censuur. Newsmax is weliswaar nog online maar veel video´s gaan vooraf met een belachelijke waarschuwing dat de content “ongepast” kan zijn.

We hoeven niet te melden dat media zoals Newsmax en OANN van alle media, het meest hun best doen om de waarheid te verkondigen enz e zijn niet hypocriet door niet eerlijk te zijn waar ze voor staan. Het is, in onze optiek, de media van de toekomst.

Volg hier NewsMaxTV live 24/7:
https://www.newsmaxtv.com/

ZIE OOK:

Klokkenluider over de politieke agenda van CNN

 

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x