CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Catalonië sluit alle horecagelegenheden en meeste winkels vanwege corona

Onopgemerkt fascisme door de massa vanwege blindheid door de onzichtbare vijand die ons wordt voorgespiegeld als zijnde een ramp. En het gros lijkt niet in staat te zijn om even te relativeren, zichzelf eerlijk aan te kijken en in te zien dat wat hier gebeurt “niet okay” is. Heel zacht uitgedrukt.

De regering sluit horeca en vermindert de capaciteit van sportscholen, stelt voor om parken en tuinen om 20.00 uur te sluiten.

Naast dat alle horecazaken vanaf morgen 15 oktober volledig dicht moeten, zullen ook veel winkels hun deuren moeten sluiten vanwege corona in heel Catalonië. Ook de parken gaan dicht. Van vrijheid was al geen sprake meer in Catalonië. Nu is het helemaal voorbij. Een keiharde avondklok erbij.

De nieuwe beperkingen  die de regering heeft goedgekeurd om de besmettingscurve van het coronavirus in Catalonië  te stoppen omvatten naast de  sluiting van bars en restaurants: het verminderen van de capaciteit van winkels en straatmarkten tot 30% en die van sportscholen tot 50%, het  opschorten van beurzen, parken en tuinen om 20.00 uur sluiten en sportactiviteiten beperken.

De fakenews in Spanje maakt een sensatie met “besmettingen” (positieve PCR-Tests) en het volk laat zich wederom naaien en intimideren.

Het PCR virus in Catalonië slaat toe

Waarom gaat de boel op slot? Over hoeveel PCR positief geteste mensen spreken we?

1.620 nieuwe besmettingen is de reden voor deze maatregelen. (bron)

PCR positief getesten wel te verstaan. Het gros voelt zich prima. Het gaat dus niet om zieke mensen. Dat we dit hier uit staan te leggen toont al aan hoever de bevolking is. Hoe alle rationaliteit is verdwenen. Het zou 1+1=2 moeten zijn.

Het omgekeerde is het geval. De mensen werken er zelf aan mee. Zij laten zich vrijwillig testen en de media heeft getallen om angst te creëren onder de bevolking. Mensen zijn niet in staat zelf de cijfers in de juiste context te zetten. Iedereen lijkt zijn gezonde verstand te zijn verloren en zonder enige tegenslag laten ze zich opsluiten. Corona moet dus de allergrootste ramp zijn uit de geschiedenis, anders kun zulke maatregelen niet goedpraten. De werkelijkheid laat zien dat het minder dodelijk is dan de griep en de overledenen gemiddeld hoogbejaard zijn.

Dat dit gegeven niet doordringt is zó bizar dat het juiste woord om deze totale gekte te omschrijven, nog moet worden uitgevonden.

Geen woord in de media over de doden die vooral niet vallen, op de gebruikelijke ouderen na met achterliggende (ernstige) complicaties. Geen woord over de onbetrouwbaarheid en de werking van de PCR test die slechts deeltjes in de neus- of keelholte opspoort waar uit zou kunnen blijken dat men corona gehad zou kunnen hebben door dode deeltjes te vinden of eventueel het virus draagt. Eerst was de foutmarge 3%, inmiddels is al duidelijk geworden dat de test volledig onbetrouwbaar is wanneer je hem wilt gebruiken om daadwerkelijke eerlijke cijfers te geven over positief geteste mensen op dit virus.

Geen enkel woord ook over de immuniteit die allang is opgebouwd. Het wordt dood genegeerd en de schapen volgen. Het klinkt denigrerend maar het is de bittere waarheid.

Geen cijfers in context. Niets over het sterftecijfer van 0,13%. En ook geen woord over nota bene de WHO zelf die aandringt om NIET over te gaan tot een lockdown, gisteren nog. (bron)

Miljoenen mensen laten zich piepelen door een paar figuren met grote belangen.

De mensen worden keihard gepakt. Alles wordt hen afgenomen.

Onwerkelijk, onbeschrijflijk maar ook een teken dat ook de bevolking, de samenleving, zelf faalt. We zien het nivelleren voor onze neus gebeuren. We laten het radicale socialisme, met volledige controle van de staat die zich met ieder aspect van uw leven gaat bemoeien, toe. Zonder dat er ook maar één klap valt.

We leven in zo´n verwende, maar ook individualistische, samenleving die niet in staat blijkt te zijn zich te verzamelen en op te staan tegen al het onrecht wat hen wordt aangedaan. Het is heel triest. Laten we hopen dat in Nederland deze collectieve bewustwording wél ontstaat en dat men ook daadwerkelijk actie onderneemt.

Hoeveel doden zijn er dan afgelopen week gevallen in heel Spanje aan Covid19?

406 mensen met een gemiddelde leeftijd van 82 jaar. Vrijwel allemaal hadden ze achterliggende aandoeningen. 406 in heel Spanje (bron), dus niet in Catalonië maar op ruim 50.000.000 (50 miljoen) inwoners.

En eigenlijk zou je ze niet eens als coronadoden mogen registreren. Zou de griep hen fataal worden, dan zouden deze mensen worden geregistreerd als overleden aan hartfalen of longkanker om maar twee voorbeelden te geven. Dat zijn feiten. Vandaar dat wij pleiten dat de mortality rate (sterftecijfer) lager is dan de al verwaarloosbare 0,13%. Immers meet men met 2 maten. Als de griep het laatste zetje is, is dat niet de doodsoorzaak. Bij corona, in ruim 90% van de gevallen dus, is dat wel het geval.

Dat hier ook niet over wordt gesproken en dat je het alleen leest op platforms opgezet door de burgers zelf, is een schande voor de journalistiek maar ook voor de mensen die dit zelf ook kunnen bedenken en er niet mee naar buiten komen. Mensen uit de politiek, wetenschap of uit andere relevante beroepen.

Weer geld schuiven?

De regering heeft verzekerd dat de nieuwe beperkingen gepaard zullen gaan met economische compensatiemaatregelen, hoewel ze niet hebben gespecificeerd waaruit deze maatregelen zullen bestaan.

Dat kunnen wij wel doen. Dat gaan wij betalen, of hebben we al betaald.

Mark Rutte schuift wel.

We hebben dit vanaf maart exact zo voorspeld en het komt uit. Eerst gaan de landen in het zuiden, en de landen in het noorden van Europa volgen snel. Eerst de zwakste economieën. Op naar een socialistische Superstaat met een centrale macht die zich met ieder aspect van uw leven gaat bemoeien en iedere stap controleert. Een wereld die vooral bestaat uit onderklasse. Door corona worden ze voorbereid op totale gehoorzaamheid aan de regering. Één generatie verder en men weet niet beter.

Dus Nederland…Sta op of je krijgt wat je verdient door niets te doen. 

Zij die volgen zullen spijt krijgen als haren op hun hoofd.

Zoals Michael Fritsch, Hoofdcommissaris van de Politie in Duitsland, tijdens een speech al zei: “In het Derde Rijk waren niet alle mensen slecht. Maar zij die niets gedaan hebben toen ze nog iets konden doen zijn uiteindelijk de veroorzakers geweest van het Nazisme en alle gevolgen en doden van dien.”

Diegenen die nog steeds in de bubble leven dat dit allemaal wel overgaat, of erger nog, er keihard tegenin gaan, zullen het berouwen.

 

 

4.3 6 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven