NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Brief van een grote groep bezorgde Nederlanders

Inzending van een grote groep lezers van CommonSenseTV en andere onafhankelijke eerlijke media

Nederland, augustus 2020

Goedendag,

Wij, een grote groep mensen in Nederland en ook in de wereld, maken ons ernstige zorgen over uw en onze vrijheid en gezondheid. We hopen dat u de moeite wilt nemen om deze brief te lezen, want we zijn ten einde raad.
Naar onze mening staat de wereld in brand en gaat het in rap tempo achteruit met de veiligheid en vrijheid van iedereen.

Ik, de auteur van deze brief, zal verder praten in de ik-vorm als vertegenwoordiger van deze steeds groter wordende groep mensen.
Omdat ik graag wil dat iedereen zelf onderzoek gaat doen na de vragen die ik stel, geef ik wel een aantal bronnen waar ik mijn informatie vandaan haal.

In de persconferentie van 16 maart jl. zei de minister-president “Er is geen eenvoudige of snelle uitweg uit deze zeer moeilijke situatie. De realiteit is ook dat de komende tijd een groot deel van de Nederlandse bevolking met het virus besmet zal raken.” Feit is dat 0,3% van de bevolking is besmet geraakt en 0,035% is overleden als gevolg van het Covid-19 virus. In totaal zijn er ongeveer 6157 mensen met het virus overleden. Tijdens de griepgolf van 2017/2018 is er een oversterfte geweest van 9444 personen. Begrijpelijk is dat er aan het begin van een epidemie strenge maatregelen genomen worden.

1 Feit is dus dat er mensen overlijden, maar als het aantal doden lager is dan bij een griepgolf, kunnen de maatregelen toch gewoon opgeheven worden?

Vanaf mei tot augustus zijn het aantal coronadoden drastisch afgenomen. In juli en augustus sterven er nauwelijks mensen meer ten gevolge van het coronavirus. Je zou kunnen zeggen: de coronacrisis is voorbij. We zouden als land dus weer terug kunnen naar het oude normaal. Maar toch blijven veel crisismaatregelen van kracht: denk aan het dragen van mondkapjes, de anderhalve meter regel.

2 Waarom blijven veel crisismaatregelen van kracht?

Er is een “intelligente” lockdown geweest. Gevolg hiervan is, dat er veel bedrijven failliet zijn gegaan en dat er hierdoor veel mensen ontslagen zijn. Nu zou je denken dat er waarschijnlijk niet zomaar meer een lockdown zou komen. Feit is, dat er gewerkt wordt aan een spoedwet, welke de verantwoordelijke personen in het kabinet meer macht zullen geven. Ze kunnen bij een crisis dan zomaar een lockdown invoeren en elke keer maar verlengen wanneer zij dat nodig achten.

De behandeling van de spoedwet is met drie weken vervroegd. Aanvankelijk zou de Kamer het wetsvoorstel op 10 september bespreken, maar nu is dat al op 20 augustus.
Het voorstel voor deze ‘tijdelijke’ wet, waarvan de werking – zonder toestemming van de Kamer – steeds opnieuw kan worden verlengd, bestaat uit een aangepast hoofdstuk 5a in de Wet publieke gezondheid en een Memorie van toelichting van maar liefst 121 pagina’s.

Deze wet stelt de Grondwet buiten werking!

3 Waarom is er zo’n haast om deze spoedwet erdoor te krijgen? Vindt u het wenselijk, dat de spoedwet de grondwet buiten werking stelt?

Tijdens die beruchte toespraak van premier Rutte sprak hij over een “nieuw normaal”. Hiermee bedoelt hij o.a. de anderhalve meter maatschappij.

4 Waar haalde deze man toen al de kennis vandaan dat dit de enige mogelijke maatregel is om het virus onder controle te krijgen?

In 2010 is er een soort rollenspel gemaakt om te gebruiken bij een mogelijke pandemie door de familie Rockefeller. (https://norberthaering.de/en/power-control/lock-step-rockefeller/). In oktober 2019 is dit nog een keer gedaan bij event 201 (https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/).
Bij persconferenties wordt elke keer benadrukt dat alles weer “normaal” kan worden wanneer iedereen gevaccineerd is. Normaal gesproken duurt de ontwikkeling en het testen van vaccins 5 tot 10 jaar. Op 31 januari 2020 was de eerste besmetting bekend in Italie. Dit is ongeveer 6 maanden geleden. Ze zijn al een tijdje aan het testen met een vaccin. Dit heeft volgens Bill Gates lichte bijwerkingen.

5 Op wie wordt getest en is dit vrijwillig? Hoe kan het dat er zo snel een vaccin klaar is?

Op 13 juni jl. zette Hugo de Jonge zijn handtekening onder een miljoenencontract met Astra Zeneca. De broer van Hugo de Jonge is daar werkzaam.

6 Is hier sprake van belangenverstrengeling en mag dat zomaar? Wie is er gevraagd om een mening of mag hij dit zomaar doen met ons belastinggeld? Zijn er in het kabinet meerdere zaken waarbij belangenverstrengeling een rol speelt, zoals in de stikstofcrisis (eiwit reductie) via de minister van land-en tuinbouw (Carola Schouten)?

Haar familie produceert vleesvervangers en dit is op zijn zachtst gezegd een dubieuze situatie wat onderzocht moet worden.
Astra Zeneca en RIVM worden grotendeels gefinancierd door de WHO en ook door The Bill and Melinda Gates Foundation. Volgens Astra Zeneca is het vaccin nog onvoldoende getest en daarom wil dit bedrijf geen verantwoording dragen voor eventuele bijwerkingen van een vaccin.
Bijwerkingen zijn niet ondenkbaar. Bill Gates heeft ook een poliovaccin uitgebracht in India.

Hierbij raakten tussen het jaar 2000 en 2017 in totaal bijna 500.000 kinderen verlamd.

7 Bij wie kunnen we aankloppen als er mensen ernstig ziek worden of zelfs overlijden als gevolg van bijwerkingen van het vaccin?

8 Vindt u het risico acceptabel om ernstige bijwerkingen op te lopen bij een vaccin waar wij niet van mogen weten wat erin zit?

In Nederland is het verplicht vaccineren niet mogelijk. Wel is het zo dat de overheid zeker de laatste tijd probeert om de grondwet te veranderen. Dus misschien wordt het spoedig wel verplicht om een vaccin te nemen. Aan de andere kant laat de overheid regelmatig doorschemeren dat ze uw rechten zullen gaan ontnemen als u niet “vrijwillig” dat vaccin neemt. Voorbeelden zijn dat u niet mag reizen of dat uw kind niet naar de kinderopvang mag als het niet gevaccineerd is. Of dat u geen hypotheek kan krijgen en dus geen huis kan kopen.

9 Vindt u dit acceptabel? Is dit geen chantage? Waarom wordt dit zo doorgedrukt, terwijl alternatieven, zoals van een gerenommeerd huisarts (Dhr. Rob Elens) in Nederland verzwegen worden?

Behandeling met de medicatie van hydrochloroquine in combinatie met azitromycine en zinksuppletie werkt.

10 Waarom wordt deze man door minister De Jonge afgeschilderd als een kwakzalver? Waarom wordt er niet stilgestaan bij een gezonde levenswijze, terwijl aangetoond is dat obesitas een belangrijke factor is bij Covid-19?

De mainstream media (MSM: krant, radio en t.v.) zou er eigenlijk moeten zijn om ons onafhankelijk te informeren over allerhande zaken. De afgelopen maanden hebben ze ervoor gekozen om het beleid van de overheid te volgen. Ze hebben er bewust voor gekozen om het volk bang te maken en te houden. We werden overspoeld met hun berichten dat corona extreem gevaarlijk is en dat er heel veel mensen zouden bezwijken als gevolg van het virus. Elke dag vonden ze het nodig om te vermelden dat er weer een aantal mensen overleden waren, als gevolg van corona en dat er krapte heerste op de IC’s.

11 De afgelopen jaren heeft de overheid extreem bezuinigd op de zorg en dit had tot gevolg dat er minder IC-bedden over waren. Waarom wordt dit verzwegen?

Er waren op 1 augustus jl. twee grote demonstraties. In Den Haag was er een demonstratie op het Malieveld. Deze werd georganiseerd door Viruswaanzin. Er waren ongeveer 5000 bezoekers, terwijl de MSM spraken over een paar honderd bezoekers. In Berlijn waren er 1,3 miljoen bezoekers, maar de MSM berichtten over 17.000 bezoekers.

12 Waarom wordt er gelogen over de aantallen?

Op 1 juni jl. was er een demonstratie in Amsterdam i.v.m. de moord op een donkergekleurde man in de VS door een aanhouding door politieagenten. Op deze demonstratie kwamen een paar duizend betogers. Deze demo was voor de burgemeester geen aanleiding om het te beëindigen ook al werd er niet aan de anderhalve meter regel gehouden. Tijdens Hemelvaart was het erg lekker weer en gingen er ook veel mensen op uit. Beide situaties hebben niet geleid tot een stijging van het aantal coronagevallen.

13 Blijkt hieruit niet dat die anderhalve meter regel niet noodzakelijk is?

Toen werden er ook door vrij weinig mensen mondkapjes gedragen.

14 Blijkt hieruit niet dat het dragen van mondkapjes ter bestrijding van een virus onzinnig is, zeker buiten?

Uit onderzoek door Maurice de Hond - waarbij hij het advies en informatie van deskundigen heeft gebruikt - blijkt het dat virussen waaronder griep en corona zich binnen verspreiden via aerosols.
In Nederland zijn mondkapjes buiten niet verplicht, maar er wordt nu wel geëxperimenteerd met mensen in Amsterdam en Rotterdam, terwijl dit in strijd is met de grondwet. Volledige verplichting is niet ver weg lijkt me.

15 Kunt u begrijpen, dat sommige mensen het mondkapje zijn gaan zien als een muilkorf met de intentie om het psychologische effect te kunnen bekijken en als middel om mensen “monddood” te maken? Is dit gewenst en zijn het geen smerige oorlogsspelletjes om de mens te onderdrukken?

De Verenigde Naties zijn erg duidelijk in wat ze willen, Alles wat er nu gebeurt, is een wel overdacht plan. U kunt informatie zoeken over New World Order, Agenda 21 en 2030 van de Verenigde Naties.

16 Welk doel heeft de welbekende elite? Wat is de elite? Wat zijn hun wensen?
(info: https://www.youtube.com/watch?v=a_x5VFS9JA8 ) zeer informatieve en simpele uitleg van belangrijke zaken).

Zullen we ons samen aan gaan sluiten bij 1 of meerdere van de vele demonstraties die in ons land georganiseerd worden? Twijfelt u nog? Denkt u dat miljoenen mensen wereldwijd zich zorgen maken om niets? Informeer uzelf alstublieft nu het nog kan!

Wilt u zich verenigen met gelijkgestemden, loop dan mee met de Walk of Freedom (info Facebook). U kunt ook meewandelen om informatie te vergaren als u intuïtief aanvoelt dat wat er wereldwijd gaande is niet klopt.

Laat u informeren! Ga zelf op onderzoek uit. Als dit allemaal waar is, hebben wij en onze kinderen zeer binnenkort geen vrijheid meer en zullen we zeer waarschijnlijk gebukt gaan onder een communistisch regime. Is wat er nu gebeurt vergelijkbaar met de gebeurtenissen in het boek 1984 van George Orwell? Zijn de verhalen op internet waar dat de elite het volk verafschuwt en dat ze het volk daarom volledig willen onderwerpen, waarbij wij totaal geen emoties meer kunnen en mogen tonen? Zullen ze 5g gaan gebruiken om dit te bereiken? Zullen ze genocide gaan toepassen om de overbevolking terug te brengen? (Volgens verhalen zijn er nu ongeveer 7,5 miljard mensen op aarde en wil de elite naar ongeveer 0,5 miljard, dit is pure genocide)

Is de rechtstaat in Nederland nog onafhankelijk of kiest deze grotendeels voor de overheid (wordt de rechtstaat ook aangestuurd door de elite?) Zijn de demo’s en aangespannen rechtzaken een manier om tijd te rekken en om mensen daarom te misleiden? Zijn de agressieve handelingen die de politie aanvoerde tegen de bevolking (staat op common sense tv) tijdens de eerste demo in Den Haag bewust gedaan om de mensen bang te maken = intimidatie, zodat ze bang zijn om te blijven of gaan demonstreren, terwijl het ons recht is? Is het normaal dat gearresteerde mensen volgepropt worden in een bus, terwijl de reden van aanhouding de anderhalve meter regel is?

Is dit hele coronacrisis geen hoax om een wel overdacht plan erdoor te drukken?
Informeer uzelf en laat uw mening daarvan afhangen! Onze koning gaf als wijze van grapje toe dat het officiële verhaal rond corona ‘fake news’ is. Of was dit een verspreking van de harde realiteit?

Dit zijn vragen die ik mezelf afvraag.

Als dit waar is, laten we het dan allemaal gebeuren? Wat moeten we doen om het te stoppen?
Ik weet het niet, maar niets doen lijkt mij geen optie.
Ik denk dat Nederland en de rest van de wereld massaal moet opstaan om hier iets tegen te doen. Mensen, verenig u en laat je niet afleiden door alle afleidingsmanoeuvres door de verschillende instanties, zoals racisme en het beginnen van rechtszaken tegen al deze instanties.

Dank dat u de tijd heeft genomen om deze brief te lezen!

Groet van alle vrije Nederlanders.

Eventuele bronnen en alternatieve informatie op internet:
- https://the-iceberg.net/dutch (duidelijke uitleg met wetenschappelijke onderbouwing over Covid-19)
- www.commonsensetv.nl
- www.cafeweltschmerz.nl
- Een oorlog reeds verloren (YouTube)
- Lange Frans op YouTube
- Wouter Raatgever (YouTube)
- 5g Corona & gezondheidsnieuws (Facebook)
- Mick Runs (Facebook)

 

De brief is hier te downloaden:

https://gofile.io/d/gimAfG

Emailadressen Tweede Kamer (ook online beschikbaar op tweedekamer.nl)
https://www.tweedekamer.nl/zo_werkt_de_kamer/uw_mening_telt/contact_opnemen_met_leden_van_de_tweede_kamer

Nog VEEL MEER emailadressen hier te downloaden In Excel formaal (.xls):
https://gofile.io/d/hFKIIe

Voor het gemak:

TWEEDE KAMER

VOORZITTER
[email protected]

FRACTIEVOORZITTER

[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],

[email protected],
[email protected],
[email protected]  [email protected],
[email protected]
[email protected],
[email protected],

[email protected],

KAMERLEDEN
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected],
[email protected],
[email protected]
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected]
[email protected]
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected]
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected]
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected]
[email protected],
[email protected],
[email protected][email protected][email protected],
[email protected],
[email protected]
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected] [email protected]
[email protected][email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected]
[email protected],
[email protected]
[email protected],
[email protected],
[email protected] [email protected],
[email protected],
[email protected]
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected]
[email protected],
[email protected],
[email protected], [email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected]
[email protected],
[email protected] [email protected],
[email protected]
[email protected],
[email protected]
[email protected]
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected], [email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected], [email protected],
[email protected],
[email protected] [email protected]
[email protected],
[email protected],
[email protected] [email protected],
[email protected], [email protected],
[email protected]
[email protected],
[email protected],
[email protected], [email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected] [email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected],
[email protected][email protected],
[email protected]
[email protected],
[email protected] [email protected] [email protected],
[email protected]

 

 

Subscribe
Abonneren op
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
8
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x