NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

DEAL OR NO DEAL, WE ARE READY!!

“Wij verlaten de EU, deal or no deal, het is geen kwestie van wel of niet, het is een kwestie van dagen! 31 dagen! 31 oktober 2019 verlaten wij de EU”

Zo speechte de Britse Kanselier Sajid Javid tijdens het jaarlijkse Conservative Party Congress in Manchester op maandag 30 september. “Vertrekken zonder deal is de meest verstandige keuze”. “In al mijn jaren met ervaring van het sluiten van miljoenen deals na miljoenen deals heb ik nog NOOIT MEEGEMAAKT dat ik een kamer binnen stapte om een deal te maken ZONDER de mogelijkheid de kamer te verlaten!”

en

“In mijn eerste speech als Kanselier zei ik dat mijn TOPPRIORITEIT zou zijn om alle mogelijke maatregelen en voorbereidingen te treffen voor een NO DEAL. Een paar dagen later verdubbelde ik het budget hiervoor: £4 miljard dit jaar. Bedrijven, organisaties en bestuurders zullen het totale bedrag van £4.3 miljard ook echt daadwerkelijk krijgen. We begrijpen dat een no deal een grote uitdaging wordt. Voor bedrijven en voor huishoudens. Maar we hebben de fondsen om een no deal goed te laten verlopen. Het geld is voor personeel, transport, vervoer, infrastructuur naar havens en vliegvelden. De economie zal worden gesteund en de Bank of Engeland heeft zijn samenwerking reeds toegezegd”.

Deal or no deal, we will be ready!!

 

Bron:

Subscribe
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x