BREAKING! Internationaal Strafhof aanvaard klacht overtreding Neurenberg-code door Israëlische regering

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Schending code van Neurenberg door regering Israël en andere partijen

Op 5 maart werd bekend dat de “People of Truth” -organisatie een klacht indiende bij het Haags Tribunaal tegen de Israëlische regering die via Pfizer illegale experimenten uitvoert op Israëlische burgers. (bron)

De organisatie omvat advocaten, artsen, publieke activisten en het grote publiek die ervoor hebben gekozen om hun democratisch recht uit te oefenen. Zij willen geen experimentele medische behandeling krijgen (Corona-vaccin) en ze voelen dat ze onder grote en ernstige illegale druk staan ​​door (een deel) van de Israëlische regering, de media, parlementariërs en ministers, hoge openbare vertegenwoordigers, burgemeesters, en anderen. (bron)

Samenwerking met Reiner Fuellmich

Vorig week werd ook door advocaten Ruth Makhacholovsky en Aryeh Suchowolski een klacht ingediend bij het Tribunaal in Den Haag vanwege de schendingen van de code van Neurenberg door de Israëlische regering en anderen die in de vorige alinea vermeld werden.(bron) (bron)

Advocaat Ruth Makhchowolski vertelde Israel News op 5 maart dat “tegelijkertijd het beroep ook zal worden ingediend bij het Tribunaal van Neurenberg  samen met de Duitse advocaat Reiner Fuellmich.” (bron)

Tactieken om vaccinatiebereidheid te bevorderen

De aanklacht luidt:

“Schending van de Neurenberg-code door de Israëlische regering en aanvullende (instanties red.)”

“We adresseren u in de naam van “Anshei Emet”, een broederschap van artsen, fysici, wetenschappers, advocaten, activisten en het volk die de keuze hebben gemaakt gebruik te maken van hun democratisch recht om niet mee te doen aan de experimentele medische behandeling tegen COVID19 en die zich onder zware druk voelen, hard en illegaal, door de regering, leden van de Knesset, ministers, publiekelijk gekozen vertegenwoordigers, burgemeesters en meerderen.”

In de klacht wordt ook de vergelijking gemaakt met Nazi-criminelen die zijn veroordeeld vanwege zulk soort medische experimenten.

“Dit is, in feite, een genetisch medisch experiment op de mensheid.”

Ook wordt aangekaart dat alternatieve normale methodes om dit griepvirus te bestrijden ten alle tijde werd genegeerd en geridiculiseerd.

Door deze misdaad hebben in Israël alleen 41% van de gevaccineerde politiemensen, militairen, scholieren en medisch personeel levensbedreigende bijwerkingen gekregen na het toedienen van het experimentele vaccin, zo staat geschreven in de klacht.

“Het is al bewezen dat vele mensen overleden, verlamd raakten, gewond raakten en gehandicapt raakten door het vaccin. Toch ging de Israëlische regering gewoon door met het vaccinatie-programma.”

In de klacht worden ook de omkoopschandalen besproken:

“Mensen kregen van verschillende bedrijven gratis hotel overnachtingen, extra vakantiedagen, kregen voordelen van de regering en er werden meer rechten toegewezen aan gevaccineerden (lees: rechten worden afgenomen van niet gevaccineerden).”

De eis van Anshei Emet:

 1. Stop onmiddellijk met het medische experiment en de toediening van vaccins aan het Israëlische publiek.
 2. Om de regering te vragen alle wetgevende procedures goed te keuren die niet in strijd zijn met het principe van de geïnformeerde toestemming van een persoon om de hierboven beschreven medische behandeling te ontvangen, die de wettelijke status in Israël en in de Israëlische democratie ontkent, inclusief het vermijden van de aanmaak van een vaccinatiepaspoort , waardoor de namen van degenen die niet zijn ingeënt bij de lokale autoriteiten of een andere relevante wetgever.
 3. De strengste maatregelen nemen tegen een openbare, zakelijke of tewerkstellingseenheid die de arbeidswetten van de staat of andere zaken schendt die vereist zijn om vaccinatiedwang of -aanbieding, evenals discriminatie, te voorkomen tegen degenen die ervoor kiezen om de bovengenoemde innovatieve medische zorg niet te ontvangen.
 4. We willen erop wijzen dat een kopie van dit document ook zal worden doorgestuurd naar de media over de hele wereld wegens schending van de Code van Neurenberg. Relevant in alle landen van de vrije wereld. 
 5. En als laatste opmerking moet worden opgemerkt dat pas onlangs een besluit is genomen in de Raad van Europa op 27/1/21, waarin alle autoriteiten worden bevolen om geen druk of verzoek uit te oefenen op mensen om het Corona-vaccin op enigerlei wijze in te nemen. . Daarom, wat goed is voor geavanceerde Europese landen, is zeker ook goed voor Israël - en de balans spreekt voor zich ”.

 

Het lijkt erop dat Pfizer en de andere prikleveranciers een moeilijke tijd tegemoet gaan. Datzelfde kan wel eens gaan gelden voor een fiks aantal overheden.

Opvallend is dat ALLE MEDIA wereldwijd er volgens de advocaten van op de hoogte zijn.

De aanklacht zal zeker ook tegen de media gericht zijn. We nemen aan dat de media daadwerkelijk op de hoogte zijn en we zijn heel benieuwd hoe de media hiermee omgaan of dat ze er überhaupt verslag van doen. Vanavond Nieuwsuur?

Hier is de link naar de klacht ingediend bij het Internationaal Strafhof in Den Haag:
https://drive.google.com/file/d/1JjRt_OjBrHPjuegftFhvRmtdKwv9PFqo/view

Eenzelfde soort klacht zal worden toegevoegd bij het Tribunaal van Neurenberg  samen met de Duitse advocaat Reiner Fuellmich

 

 

Klacht aanvaard door Strafhof

Het wachten op het ICC (International Criminal Court) was van korte duur en heeft de klacht geaccepteerd.

Gisteren werd bekend via Israël News dat de klacht is aanvaard. (bron)

Advocaat Ruth Makhachovsky vertelde Israel News: Advocaat Ruth Makhachovsky vertelde aan Israel News: “Het experiment dat Pfizer in de staat Israël uitvoert is in strijd met de Code van Neurenberg, die behoort tot het internationaal strafrecht en onder de jurisdictie van het Haagse tribunaal valt. We wachten nu op een beslissing.”

Dit is een samenvatting van het wereldwijde bedrog dat wordt aangevochten. Een zitting van 27 januari op papier vol verdraaide waarheden:
https://pace.coe.int/en/files/29004/html

Bronnen:
https://israel-news.co.il/archives/24845
https://israel-news.co.il/archives/24934?fbclid=IwAR1dPw4QWL-ni-2ivRMZZRpgMo6gksruL90sKqRALt7lDzUk1qjIYtuT2YE

Nederlandse overheid en media

“Laten we het doen zoals in Israël!”, pleitte Kaag onlangs nog. (bron) Die woorden zullen we inlijsten.

Onder andere de Nederlandse overheid en de media maken zich op dit moment schuldig aan dezelfde strafbare feiten mogen we rustig stellen.

Het is te hopen dat vele Nederlanders de aanklacht doorlezen en eens na gaan denken.

De gelijkenissen zijn enorm. Dat geldt overigens voor ieder land maar wij strijden in eerste instantie om deze misdadigers uit Den Haag te krijgen.

Waar zijn onze Nederlandse advocaten en wetenschappers die samen met het volk van dezelfde democratische rechten gebruik maken? Hoe kunnen wij ook opkomen voor onze rechten door de verantwoordelijken aan te klagen?

Kunnen oprechte Nederlandse artsen, wetenschappers en wellicht enkele media eens naar voren komen? Of gaan ze het risico nemen te worden herinnerd als “zij die niets deden toen het nog kon”?

Sigrid Kaag (D66)

Omdat we denken dat dit nooit of moeizaam door de reguliere media naar buiten zal komen, hopen we dat u mee wilt werken dit echt zoveel mogelijk te delen. Wij zullen het ook delen via de social media in alle talen en landen. Onze site is meertalig en de (automatische) vertalingen van onze artikelen zijn goed genoeg en staan op aparte domeinen zodat ze ook via de zoekmachines in alle talen terug te vinden zijn.

Deel dit en laat dit lezen aan de “ongeïnformeerde”. 

Criminal_Complaint_Before_International_Court (1)

 

LEES OOK:

Explosief nieuws! Tweede Neurenberg-tribunaal is voorbereid

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
69 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
69
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x