Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Interne kritiek bij Binnenlandse Zaken over lockdownmaatregelen

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Gelekte documenten uit het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken!

Een afdelingschef van de afdeling KM4 (“Bescherming van kritieke infrastructuren”) van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft een gedetailleerde analyse over de schades van de corona-maatregelen in Duitsland opgesteld. Deze is in het bezit van “Tichys Einblick”, dat hier exclusief over bericht.

 

Het resultaat van de analyse is alarmerend – want de conclusie luidt niet alleen dat het bij de corona-crisis om een verwoestend vals alarm gaat. Ook komt de afdelingsleider tot de conclusie dat de door de pandemie-maatregelen opgeroepen nevenschade veel zwaarwegender zijn dan de schade door het virus zelf.

Ministerie van Binnenlandse Zaken distantieert zich

Omdat alle verzoeken van de afdelingschef om zijn inzichten met meerderen te bespreken en het document aan de minister voor te leggen, afgewezen werden, speelde hij het door aan de crisisstaf en diens vakkundige arbeidskringen op landelijk niveau. Daarop stuurde het ministerie van Binnenlandse Zaken een brief aan alle ontvangers, waarin het zich van genoemd document distantieerde – wat de echtheid van de analyse bevestigt, want dit schrijven is eveneens in het bezit van de redactie van Tichys Einblick.

Covid-19: een vals alarm

De afdelingschef komt in zijn analyse tot de conclusie dat de daadwerkelijke gevolgen van Covid-19 de massieve beschermingsmaatregelen en de daaruit voortkomende schades voor de bevolking en de economie van Duitsland niet rechtvaardigen. Als je de gebruikelijke sterftecijfers in Duitsland als vergelijking neemt, dan zou blijken dat het gevaar van Covid-19 voor de bevolking niet groter zou zijn dan dat door veel andere virussen.

Enkele citaten van de afdelingschef:

“Het crisismanagement en de politieke beslissers zouden een gigantische vermijdbare schade voor onze samenleving kunnen aanrichten, die het potentieel van het corona-virus ver overtreft en onvoorstelbaar leed kan veroorzaken. De stabiliteit van onze gemeenschap en het bestand van onze staatkundige orde kunnen bedreigd zijn. Voor de staat dreigen eisen tot hoge schadevergoedingen vanwege duidelijk foute beslissingen.” 

Hij wijst erop dat de maatregelen dringend moeten worden ingetrokken. Zo niet dan zal de bevolking gaan denken dat de regering zichzelf alleen maar indekt.

“Met het oog op de zakelijke bevinding van de voorliggende analyse en de daar tegenover in contrast staande beslissingen van de politiek, kan bij gedupeerde buitenstaanders mogelijk de vrees ontstaan dat het bepalende beschermingsdoel van het nationale crisismanagement niet meer de veiligheid en gezondheid van de bevolking is, maar de geloofwaardigheid en acceptatie van regeringspartijen en regeringsleden.”

Over de sterftecijfers ten gevolge van de coronamaatregelen:

“Het waarschijnlijke sterftecijfer kan niet serieus ingeschat worden; vermoedens van deskundigen gaan van aantallen tussen onder de 5.000 en tot 125.000 patiënten uit, die op grond van de uitgestelde operaties zullen sterven/ al stierven.”

De laagste inschatting van het aantal doden ten gevolge van Corona is 5.000.  Het aantal (vermeende) coronadoden staat op 7,569.

90% had een achterliggende aandoening. Gemiddelde leeftijd 80 jaar.

Hoe kan dit opwegen tegen het aantal slachtoffers ten gevolge van deze maatregelen? En dan spreken we nog niet eens over de economische schade. 

 

EJ Bron heeft de artikelen HIER vertaald:

LEES VERDER:

Bronnen:
https://www.tichyseinblick.de/daili-es-sentials/exklusiv-auf-te-ein-vorwurf-koennte-lauten-der-staat-hat-sich-in-der-coronakrise-als-einer-der-groessten-fake-news-produzenten-erwiesen/

https://www.wochenblick.at/corona-folgenschwerer-fehlalarm/

Massieve kritiek op de RKI en de Duitse regering!

https://www.tichyseinblick.de/tichys-einblick/brisante-studie-aus-dem-bmi-teil-2-massive-interne-kritik-an-rki-und-bundesregierung/

KRO/NCRV noemen ons RADICAAL RECHTS en NEPNIEUWS verspreiders.
LEES HIER het email-gesprek tussen ons:

Lees ook: 

Experts: Lockdowns LEVENSGEVAARLIJK voor volksgezondheid

 

En ook: Hevige demonstraties tegen de lockdown en de media:

Vele heftige demonstraties tegen LOCKDOWN en JOURNALISTEN van de MEDIA

 

 

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x