NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Man gedood door 7 jongeren. Twee 17-jarige allochtonen opgepakt.

Een groep van waarschijnlijk 7 man vielen vrijdag in het centrum van Augsburg tijdens de Kerstmarkt een 49-jarige brandweerman aan.

De brandweerman was met zijn vrouw en een bevriend stel op weg naar het centrum maar werden onderweg op de Königsplatz aangevallen door een groep van waarschijnlijk 7 man. (bron)

De daders liepen op hem af en sloegen hem meerdere malen. Nadat de laatste dodelijke klap was gevallen vluchtten de 7 mannen van plaats delict. De man was buiten bewust zijn en overleed in de ambulance.

Naar aanleiding van de camera-beelden werden twee 17-jarige allochtonen als verdachten opgepakt waarvan er eentje de Duitse, Turkse en Libanese nationaliteit bezit. De andere is ook van niet-westerse afkomst met een “Zuid-Europees staatsburgerschap”. (bron) 

Deze twee worden voorgeleid aan de rechter.

Ook het motief is nog onduidelijk. De vrouw van de brandweerman nog steeds zo van streek dat ze niet ondervraagd kan worden maar in InFranken, een lokale krant, wordt gesproken dat de brandweerman een waarschijnlijk willekeurig slachtoffer is geweest. Dit gebeurt  vaker in de regio volgens getuigen die met InFranken spraken.

De lokale brandweer was zeer aangeslagen. Het team is een hele hechte groep. Er wordt geschat dat zo´n 150 brandweermannen de herdenking bijwoonden. Dit gebeurde op de plek waar hij werd vermoord. Er werden kaarsen aangestoken en bloemen neergelegd.  (bron)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens het bestuderen van bronnen kom je ook extreem-linkse haatzaai-blogs tegen in Duitsland die beweren dat extreem rechtse neo-nazi´s de daders zouden zijn:
https://www.volksverpetzer.de

Dit soort blogs roepen openlijk uit dat ze het liefst de complete AfD-partij van de kaart zouden willen vegen. Letterlijk dan wel.

Veel extreem linkse groeperingen voeren een hele grote, gevaarlijke en georganiseerde hetze tegen alles wat niet links is en hoofdzakelijk de Alternativen für Deutschland. Geweld wordt niet geschuwd. Doodsbedreigingen ook niet.

Afgelopen week werd Christina Baum van de Alternativen für Deutschland met de dood bedreigd.

https://commonsensetv.nl/archief/extreem-links-dreigt-afd-parlementarier-te-vermoorden/

Ken je de AfD nog niet zo goed?

Hier ter introductie een korte video met Alice Weidel. De leider van de Alernativen:
https://commonsensetv.nl/archief/compilatie-van-alice-weidel-prachtvrouw-van-de-afd-in-duitsland/
Maar zij is zeker niet de enige parel in deze partij. Vrijwel alle 92 zetels die de AfD heeft, worden bezet door zeer intelligente en welbespraakte mensen

Het is triest gesteld met ons buurland. We moeten dit blijven laten zien zodat het doordringt welke kant we opgaan.

Antifa slaan onschuldige vrouw in eigen huis in elkaar

Duitsland zwaar gebukt onder massa-immigratie

Maar… Hoe men ook tekeer gaat, en hoe moeilijk het de Alternativen ook wordt gemaakt. Deze common sense partij heeft inmiddels de harten gestolen van 25% van Duitsland. Het won met glans 3 verkiezingen op rij en voor de Bundestag verkiezingen staan ze er heel goed voor.

In Duitsland gaan mensen eindelijk de straten op om zich te verzetten tegen deze waanzinnige toestanden in ons buurland Duitsland.
https://commonsensetv.nl/archief/live-rechtse-demonstraties-in-duitsland/

Steun CommonSenseTV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscribe
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x