BPOC2020 bundelt krachten met 7 landen en Fuellmich in aanklacht ICC

Net binnen:

BPOC2020 bundelt krachten met advocaten in Noorwegen, Denemarken, Polen, Zweden, Slowakije, het Verenigd Koninkrijk en de VS in aanklacht bij ICC (International Criminal Court)

De Stichting BPOC2020 bundelt de krachten met advocaten in Noorwegen, Zweden, Denemarken, Polen en de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk in haar aanklacht bij het International Criminal Court.

De aanklacht betreft foltering en misdaden tegen de menselijkheid in vereniging gepleegd. 

Het Internationaal Strafhof is een permanent hof voor het vervolgen van personen die verdacht worden van genocide, misdaden tegen de menselijkheid of oorlogsmisdaden, zoals deze zijn omschreven in het Statuut van Rome.

De aanklacht is ingediend tegen ieder afzonderlijk lid van het (demissionaire) kabinet en tegen de afzonderlijke bewindspersonen van de landen waar mee wordt samengewerkt.

Indien een nieuwe regering het beleid voortzet, zal ook tegen elke afzonderlijke bewindspersoon van het nieuwe kabinet een aanklacht worden ingediend.

Inmiddels is er door het ICC een zaaknummer en een investigator (onderzoeker) toegewezen. Ook Noorwegen, Denemarken, het VK en Slowakijke hebben een zaaknummer en investigator toegewezen gekregen, Polen  en de VS volgen vermoedelijk snel.

In de week van 28 juni heeft de Stichting BPOC2020 een tweede zoom meeting met de advocaten in bovenstaande landen om de samenwerking verder te bespreken.

Bron:
https://bpoc2020.nl/2021/06/25/bpoc2020-bundelt-krachten-met-advocaten-in-noorwegen-denemarken-polen-zweden-slowakije-en-de-vs-in-aanklacht-bij-icc/

ICC Den Haag

 

Hoorzitting van de Stiftung Corona Ausschuss van Dr. Reiner Fuellmich

Eerder op donderdag 17 juni zijn Drs. Pieter Kuit & Jade Kuit afgereisd naar Berlijn. De BPOC 2020 was uitgenodigd om zich op vrijdag 18 juni te presenteren in een hoorzitting van de Stiftung Corona Ausschuss van Dr. Reiner Fuellmich.

“Uiteraard hebben we graag gehoor gegeven aan deze uitnodiging.”

Dr. Reiner Fuellmich en de BPOC 2020 hebben besloten nauw te gaan samenwerken.

Dr. Fuellmich gaf aan meerdere facetten van de BPOC 2020 te willen toepassen in zijn eigen commissie.

Drs. Pieter Kuit heeft tijdens de zitting middels een Powerpoint Presentatie verteld over de werkzaamheden van de BPOC 2020 sinds oktober 2020.

Jade Kuit heeft aansluitend een voordracht gehouden over het onderzoek naar de Nederlandse politie.

Het gesprek tussen Dr. Reiner Fuellmich enerzijds en Drs. Pieter Kuit en Jade Kuit  anderzijds kun je bekijken en beluisteren door op onderstaande afbeelding te klikken.

Dit is het gesprek:

Bron:
https://mailchi.mp/bpoc2020/nieuwsbrief-van-20-juni-2021

5 30 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
26 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
26
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x