Bodycam onthult: Voormalig Trump- teamleider met grof geweld opgeborgen

Brad Parscale die zondag volgens een officieel bericht van de politie een zelfmoordpoging wou ondernemen, had geen vuurwapens in zijn hand blijkens bodycam-beelden die zojuist zijn opgedoken.

Parscale, Trump’s campagne-manager en later medewerker, zou zich door zijn hoofd hebben willen schieten in zijn woning in de Seven Isles District, Florida.

Omdat hij een gevaar vormde voor anderen en zichzelf werd hij, na een noodoproep van zijn vrouw die zelf niet in het huis aanwezig was, afgevoerd naar een psychiatrische inrichting.

Dit gebeurde onder de Baker-act. Een wet waarbij je onvrijwillig kan worden opgesloten in een psychiatrische instelling.

Of Parscale suïcidaal was is uit de beelden helemaal niet gebleken en zwaaien met meerdere vuurwapens is evenmin aangetoond.

Toch wordt Brad Parscale nu zeer waarschijnlijk ge-redflagged en van de wapens die hij in zijn bezit zou hebben zal dan de vergunning worden ingetrokken met de Baker-act in de hand. Deze worden onmiddellijk weggehaald uit zijn huis, terwijl hij voorlopig opgeborgen zit in een gesticht.

Is hier sprake van een politiek opzetje?

Matt Johnson van de Florida Gun Rights Initiative stelt dat iedereen met wrok, zoals een verbolgen werkgever/werknemer of een versmade ex, een telefoontje kan plegen naar politie en zeggen dat iemand een gevaar vormt voor de omgeving of zelfmoord wil plegen. Vervolgens wordt dit als bewijs gezien in de rechtbank waar je ge-redflagged wordt en daardoor je wapenvergunning verliest.

Mevrouw Parscale heeft ook nog een Baker-act die ze naar believen kan inzetten tegen haar man, waardoor het afnemen van wapens nog makkelijker gaat.

Zou het dan toch slechts een ordinaire echtelijke twist geweest zijn afgelopen zondagmorgen?

In ieder geval werd Parscale niet, zoals in eerste instantie werd gecommuniceerd door de politie, ‘in goed overleg’ meegenomen.

Want op de bodycam-beelden is te zien dat hij met grof geweld naar de grond wordt gewerkt.

Brad Parscale riep herhaaldelijk: ‘Ik heb niks verkeerds gedaan!’

Desondanks werd hij linea recta afgevoerd naar een psychiatrisch ziekenhuis.

https://twitter.com/MichaelCoudrey/status/1310666119313674240?s=20

bron

Trump’s campagne-held afgevoerd naar inrichting

5 2 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x