NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Bevrijd het volk uit de klauwen van de Covid-19 sekte!

Bevrijd het volk uit de klauwen van de Covid-19 sekte!

Het navolgende is gebaseerd op een door de auteur CJ Hopkins geschreven artikel dat aantoont dat mensen de coronapandemie niet doorzien, omdat ze zonder dat ze het weten zijn ingewijd in een sekte, de Covid-19 sekte.

Eén van de belangrijkste kenmerken van een totalitair bewind is dat mensen zich conformeren aan een psychotisch officieel verhaal. (Bij psychose is sprake van een veranderde beleving van de werkelijkheid die waarnemen, denken en emoties beïnvloedt. De belangrijkste symptomen zijn wanen en hallucinaties).

Het officiële krankzinnige verhaal heeft dan ook weinig of niets te maken met de werkelijkheid, dat dan ook constant wordt tegengesproken door de werkelijke feiten.

Dit fenomeen komen we onder andere tegen bij de Nazi’s en het Stalinisme. Maar, waar je dit verschijnsel nog veel beter kunt waarnemen is bij bepaalde sektes. Bekende voorbeelden hiervan zijn: de Manson familie, de People’s Temple van Jim Jones, maar ook de Scientology kerk en de Q psyop.

Wanneer je later terugkijkt naar een dergelijk fenomeen, zoals bijvoorbeeld het Nazitijdperk, dan is het voor normaal denkende mensen klip en klaar dat het officiële verhaal grotendeels was gebaseerd op waanvoorstellingen.

Maar, wat niet veel mensen begrijpen is dat degenen die slachtoffer worden (een individu of een totale (wereld)bevolking) van dergelijke waanvoorstellingen dat niet zo ervaren. Voor hen is het officiële verhaal niet psychotisch. Het tegenovergestelde is waar, voor hen voelt het volkomen normaal. Alles wat zij in hun maatschappij dagelijks waarnemen bevestigt het verhaal bovendien ook nog. Alles wat het officiële verhaal in twijfel trekt wordt gezien als een existentiële dreiging. Dat wil zeggen, een dreiging die zo groot is dat het voortbestaan van het leven zoals we dat kennen erdoor in gevaar komt.

De officiële verhalen hebben altijd een groot paranoïde element. Een verhaal waarbij de sekte wordt bedreigd door een vijand. Alleen door het strikt handhaven van de regels van de sekte kan de ideologie van de sekte gered worden. Het maakt geen enkel verschil wie of wat die vijand is. Het maakt geen verschil of het opstandelingen zijn, de Joden of een virus. De identiteit van de vijand is niet belangrijk. Het punt is dat er een paranoïde en hysterische sfeer wordt gecreëerd, waardoor de leden van de sekte de aan hen opgelegde strenge regels blijven gehoorzamen.

En dan gebeurt er iets dat heel belangrijk is….

Niet alleen druipt de paranoia af van het officiële verhaal, het is vaak ook nog totaal onlogisch, op sommige punten zelfs krankzinnig of ronduit belachelijk. Echter, als je denkt dat dit alles het verhaal zwakker maakt, niets is minder waar. Het vergroot hun kracht omdat het de volgelingen dwingt om in hun hoofd het totaal krankzinnige en ongeloofwaardige verhaal kloppend te maken omdat ze anders een buitenbeentje zouden worden binnen de sekte en dat is het laatste dat ze willen. Maar, omdat hun hersenen eigenlijk weigeren om het verhaal kloppend te maken ontstaat er een soort kortsluiting in het brein en stopt het met iedere vorm van kritisch denken en dat is uiteraard precies wat de leider van de sekte wil.

Sekteleiders veranderen ook regelmatig het verhaal radicaal, waarbij de sekteleden worden gedwongen de dingen die ze tot dan geloofden af te zweren en zelfs verketteren en doen alsof ze dat voorheen nooit hebben geloofd. Dit zorgt voor een nieuwe kortsluiting in de hersenen. Dan komt er uiteindelijk een punt waarop het rationeel denken totaal wordt opgegeven en het als een papagaai napraten begint van ongeacht welk soort onzin verhaal de sekteleider er op dat moment uitkraamt.

Maar, de totale onzin die er door de sekteleider wordt uitgekraamd is niet zo onzinnig als dat het lijkt voor een normaal denken iemand. Wanneer een dergelijk iemand luistert naar wat de sekteleider zegt dan denkt deze dat die leider iets probeert te communiceren. Maar, de sekteleider probeert helemaal niet te communiceren. Hij probeert de luisteraar te verwarren en te controleren. Een voorbeeld hiervan is Charles Manson met zijn “rappping”. Het gaat er niet om wat hij zegt, maar hoe hij het zegt. Hij kraamt totale nonsens uit, doorspekt met stukjes waarheid.

Deze techniek van het blijven herhalen van clichés waardoor de luisteraar stopt met denken wordt ook gebruikt door totalitaire regimes. De meest verreikende en gecompliceerde problemen waar de mensheid mee te maken heeft worden gecomprimeerd tot korte, dwingend klinkende en gemakkelijk te onthouden zinnen.

Komt dit alles je bekend voor? Mooi, want dezelfde technieken die door sekteleiders worden gebruikt om de leden van de sekte onder controle te houden, worden ook gebruikt door totalitaire regimes om complete volken onder controle te houden. Het zijn standaard mind control technieken en dit kan gebeuren in iedere samenleving, net zoals iedereen onder bepaalde omstandigheden slachtoffer kan worden van een sekte.

Wat dat is?  LEES HIER VERDER (BELANGRIJK!)
https://www.niburu.co/blijvend-actueel/15701-bevrijd-het-volk-uit-de-klauwen-van-de-covid-19-sekte

Voor meer onthullend en bewustmakend nieuws, ga naar:

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x