Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Bevel tot mobilisatie Franse burgers. Revolutie?

De massale protesten in Frankrijk tegen de Pass Sanitaire, de “gezondheidspas”, gaan door.

Vandaag worden er naar verluidt meer dan 250 demonstraties gehouden door heel Frankrijk heen. (bron)

https://www.facebook.com/groups/mcseofficiel/permalink/524455128707044/

Bepaalde media halen “extreem rechts” en “antisemitisme” erbij. De werkelijkheid is dat links en rechts, regenboogvlaggen en Le Pen aanhangers beseffen dat ze tegen dezelfde vijand strijden, al zal de media er wel een paar mooie fragmenten uitpikken om zo het beeld van de demonstraties te framen, als het al uitgezonden wordt. In Nieuwsuur zullen we in ieder geval niets of nauwelijks iets horen. Want stel dat het in Nederland…

De Franse overheid reageert nonchalant door te stellen “of het er nou 100.000 of 300.000 zijn, als er maar respect is voor de politie”, aldus minister van Binnenlandse Zaken, Gerald Darmanin.  (bron) (bron)

Maar, of ze hebben het niet door, of het is de arrogantie van de macht, want het lijkt er op dat er in Frankrijk iets meer te gebeuren staat dan alleen maar wat demonstraties. Er wordt in ieder geval niet meer geheimzinnig over gedaan en er worden openlijk zwarte lijsten gemaakt waar personen op staan die verantwoordelijk zijn voor het verraad van hun land.

Bevel tot Mobilisatie

Dat er zoveel demonstraties worden gehouden door het hele land is natuurlijk al uniek maar er wordt openlijk opgeroepen tot een burgerrevolte. Oftewel, een volksverzet, een revolutie. De plicht van de burgers.

Deze brief beveelt “algemene mobilisatie” om de regering omver te werpen. Het werd naar verschillende media en vakbonden gestuurd.

Zou het dan echt gaan gebeuren?

We weten dat er altijd spannende verhalen rond gaan waarvan we eigenlijk van tevoren al weten dat het niets zal uithalen. Maar we weten ook hoe Fransen kunnen zijn en daarbij wordt op dit moment de grootste misdaad tegen de mensheid uitgevoerd. Schaamteloos en psychologisch zo goed in elkaar gezet dat goedgelovige burgers volledig meegaan in het coronasprookje en zich zonder weerstand volledig overgeven aan het levensgevaarlijke experiment van de overheid.

Maar heel veel Fransen zijn het zat en dat laten ze weten ook.

De oproep tot mobilisatie is door niemand persoonlijk ondertekend maar is wel gestempeld met twee logo´s van het leger.

De demonstranten zullen gesteund worden door het leger, schrijft liberation.fr. (bron)

De brief is een Algemeen Bevel tot Mobilisatie en een Oproep tot Revolutie.

De brief van drie pagina’s beschrijft de “strategie” van een “volksrevolutie”, die zal worden voorafgegaan door een algemene staking van drie dagen en officieel zal beginnen op 4 september om 8 uur ’s ochtends .

Doel: De regering omverwerpen.

Door vanuit overal in Frankrijk naar de prefecturen en machtsplaatsen in Parijs te gaan moet zo de regering omver geworpen worden. Om 9.00 uur zal de natie als één man vertrekken om de machtsplaatsen in te nemen.

De auteurs zijn niet bekend. De brief is ondertekend door “eenvoudige Franse burgers” en “Armée de Terre”. Oftewel: Het Franse leger.

 

Op de Franse Wikipedia staat geschreven dat de rol van het Armee de Terre is om de bevolking (in het bijzonder de nationale bevolking) te beschermen, het grondgebied, de vitale belangen van het land en zorg voor de naleving van allianties, verdragen en internationale overeenkomsten.Help de bevolking en bied hulp op of buiten het nationale grondgebied, bescherm luchthavens en andere openbare plaatsen tegen terrorisme. Normaliseren van de situatie tussen de partijen in conflict door de inzet van wederopbouwcapaciteiten en hulp aan de bevolking. (bron)

Twitter account Armée de Terre 

Beweringen auteurs Bevel

De auteurs beweren dat er 50.000 exemplaren van de brief zijn verzonden, een cijfer dat ook onmogelijk te verifiëren is. Libération ontving het bericht echter goed, zo verklaart de Weense redactie van de la Nouvelle République , die het in een artikel uitlegt . De krant Ouest-France bevestigde ook aan het onafhankelijke CheckNews dat ze de post in minstens vier lokale redactiekamers had ontvangen.

Boeren en vrachtwagenchauffeurs zouden worden ingezet om de wetshandhavers te blokkeren.

Reactie Ministerie van Strijdkrachten

Het Ministerie ontkent dat de brief ook door het leger is ondertekend en noemt het “frauduleus gebruik”, hiermee waarschijnlijk doelend op de stempels van het leger.

“Inlichtingendiensten houden zich met deze zaak bezig , maar er is geen bewijs dat deze folder daadwerkelijk mede is ondertekend door officieren van het Franse leger”.

Er is momenteel geen klacht ingediend omdat het ministerie dit “niet erg serieus” wil nemen.

Aantal demonstranten groeit per week

Volgens deze grafiek. die is gepubliceerd door France24, schatte het ministerie van Binnenlandse Zaken dat er 214.845 demonstranten op de been waren vorige week zaterdag.

Het militante collectief Le Nombre Jaune, dat een telling per stad publiceert, had op zijn beurt 388.843 deelnemers geteld. Overigens knap dat je dat kunt tellen.

De gestreepte vlakken zijn het aantal demonstranten in Parijs. Vorige week zou het aantal demonstranten iets minder zijn geweest dan de week ervoor maar vandaag zal het een absoluut record worden als er daadwerkelijk in 250 plaatsen wordt gedemonstreerd.

 

Bron: https://www.france24.com/fr/info-en-continu/20210821-a-l-approche-de-la-rentr%C3%A9e-un-nouveau-samedi-de-mobilisation-des-anti-pass-sanitaire

Een aantal beelden van vandaag

De eerste is Parijs.

 

 

 

Deze foto is ongetwijfeld bewerkt maar zo´n revolutie zou er dan zo uit moeten zien?

 

We zijn heel benieuwd wat er gaat gebeuren. En als één land gaat… Wat denkt u?

5 20 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
16 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
16
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x