CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Belgische verpleegster is rechteroog kwijt door AstraZeneca-vaccin

Redactie24 meldt het volgende:

Een jonge Belgische is haar rechteroog kwijtgeraakt. Ze ontwikkelde een trombose nadat ze het vaccin van AstraZeneca had toegediend gekregen.

De 30-jarige verpleegster bood zich aan op 1 maart om het vaccin toegediend te krijgen. Dit gebeurde in het vaccinatie-centrum van Bierset.

Het was haar eerste dosis.

Tijdens de daaropvolgende nacht werd de jonge vrouw, verpleegster van beroep, wakker. Ze stelde vast dat ze niets meer kon zien uit haar rechteroog.

De artsen van het Universitair Ziekenhuis stelden een  vasculaire trombose vast.

 “De artsen verzekerden me dat het tijdelijk was en dat ik een van de volgende dagen weer zou kunnen zien. Maar drie dagen later kon ik nog steeds niets zien”, aldus het slachtoffer.

Momenteel hebben verschillende landen de vaccinatie met AstraZeneca-vaccins opgeschort omdat er bloedklonters aangetroffen werden bij 30 gevallen op vijf miljoen inentingen. Volgens de experten is dat net het bewijs dat het vaccin veilig is: bij een echt probleem zou er sprake zijn van veel meer dan 30 gevallen. In ons land verloor een jonge verpleegster haar oog doordat ze een trombose ontwikkelde, volgens haar artsen wellicht veroorzaakt door het vaccin.

Nederland weet van geen wijken en gaat gewoon door.

Bron:
https://www.redactie24.be/coronavirus/belgische-verpleegster-rechteroog-voorgoed-kwijt-na-inenting-met-vaccin-astrazeneca-120843

 

4.3 29 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven