NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Begrijpt iedereen wel dat Donald Trump ook voor onze vrijheden strijdt?

Hebben zoveel mensen echt niet door wat het doel van de Democraten is en wat het inhoudt wanneer Biden in het Witte Huis komt te zitten? Wij denken van niet.

Generaal Flynn: “Er is nog steeds een putsch tegen de president aan de gang”

Flynn ziet licht aan het einde van de tunnel: “Er is al een nauwelijks merkbare verandering van de dynamiek voor de president”… Trump zou in januari volgend jaar ingewijd worden. “Als we dat niet voor elkaar krijgen, dan is het gedaan met dit land”, aldus Flynn.

Flynn, die tijdens de Obama-regering ook als directeur van de Defense Intelligence Agency en daarna als Trump´s eerste nationale veiligheidsadviseur diende, waarschuwde de Amerikanen op 28 november dat er op dit moment sprake zou zijn van een “aanval” op hun manier van leven, die al sinds het begin van Trump´s presidentschap zou duren.

“Ze hebben de inzet verhoogd”, zei Flynn tegenover “WVW-TV”en doelde daarmee op bepaalde personen uit het Democratische kamp. Deze zouden “slechts in naam” nog Democraten zijn, want in werkelijkheid zouden ze al “heel ver naar links” zijn opgeschoven.

Donald Trump en Michael Flynn

“Toen ze in 2016 verloren, werd er volgens mij een beslissing genomen: ´We zullen niet toestaan dat zoiets nog een keer gebeurt´”, zei Flynn over de leiding van de Democratische Partij.

Daarna wees hij op de grotere politieke splijting gedurende de volle vier jaar van het Trump-presidentschap, waarin de mainstream media en de “Democratische Socialistische Partij van Amerika” geprobeerd hebben om Trump uit zijn ambt te verwijderen.

Een vierjarige poging om Trump uit zijn ambt te zetten

LEES HIER VERDER:
https://ejbron.wordpress.com/2020/11/30/generaal-michael-flynn-er-is-nog-steeds-een-putsch-tegen-de-president-aan-de-gang/#more-256586

LEES OOK:

Verkiezingsfraude in Amerika zoals we nog nooit eerder hebben gezien

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x