Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Search
Generic filters

Australië is het spuugzat en komt in actie

Verspreid de vrijheid!

Stop verplichte vaccins en testen!

Eerder meldden wij al dat er in Frankrijk een BEVEL TOT MOBILISATIE is uitgevaardigd aan alle burgers om aan hun burgerplicht te voldoen. Al dan niet met behulp van (een gedeelte van) het leger. 

Het land wordt onderdrukt, grondrechten worden geschonden en het volk komt in opstand. In hoeverre dit gaat lukken en serieus is? De Fransen kennende is het maar beter om het serieus te nemen. En lukt poging één niet? Dan komt poging twee.

Hebben wij er wel eens over nagedacht om als Nederlanders en Belgen zijnde hieraan mee te doen? Dezelfde vraag heb ik aan een aantal Spaanse collega´s gesteld. Dit zal een enorm effect hebben en ze komen ook naar jouw land toe als dat nodig is. Dit gaat om ONS. De mensheid! Daar komen we nog wel op.

Duizenden vrachtwagenchauffeurs in Australië gaan deze vrijdag 24 uur staken

Maar er is een land waar de dictatuur en de coronaregels nog belachelijker zijn maar waar de bevolking niet zo heel veel ervaring heeft met massa demonstraties.

Dat land is Australië.

En als er één land is waar de regels en de gang van zaken zo belachelijk zijn dat je erom zou moeten schaterlachen zou het niet echt waar geweest zijn, dan is het Australië wel.

En ook Australië is deze dictatuur meer dan spuugzat. Truckers hebben gemeld in opstand te komen. Gedeeltes van het volk en andere bedrijven/sectoren hebben gemeld (via social media) zich aan te sluiten.

De mainstream media zijn nu al aan het spinnen en uiteraard komen de overheden eruit als “The Good Guys” en het volk dat zich nooit heeft misdragen en gewoon hun leven willen leven zijn de “schuldigen”. De gevaarlijken.

Oh, wat hekelen wij met zijn allen de media en oh wat wachten wij op de dag dat ze allemaal, stuk voor stuk, komen te hangen. Schorem.

Dat moet dan de “waakhond” zijn tussen het volk en de politiek. Het is de vals getrainde pitbull van de politiek gebleken.

Het is om te kotsen hoe iedereen die tegen deze mensonterende maatregelen ingaat, weg wordt gezet als “malafide” of “rogue” en “selfish” door de media. (bron) (bron)

Hiermee proberen de media ook van te voren al een fiasco te maken van deze actie.

Wacht maar… Jullie tijd komt nog.

De boodschap is serieus en helder en al kunnen wij niet in de toekomst kijken, laten we hopen op een daverend succes. En een ieder die er schande van spreekt, volstrekt negeren!

Zij, de onnozelen, hebben geen flauw idee dat dit ook voor hén van levensbelang is. Ze werken er onbewust zelfs aan mee. Zonder hen was het nooit zo gegaan.

Het zal niet ineens veel uithalen, zo´n actie. Maar het is een stap. Voor Australië een grote stap. De toon is gezet.

Blokkeren snelwegen

Vrachtwagenchauffeurs hebben gezworen belangrijke snelwegen te blokkeren en de voedselvoorziening te verstoren om te protesteren tegen Covid-lockdowns en vaccinmandaten, aangezien chauffeurs uit het buitenland hacks aanboden om de stunt uit te voeren. 

De spanningen laaiden op binnen de sector over sommige rechtsgebieden die vaccinatievereisten oplegden voor geautoriseerde werknemers die staatsgrenzen overschrijden.

Degenen die bij de rally betrokken waren, lanceerden op 31 augustus een GoFundMe-pagina om vrachtwagenchauffeurs financieel te steunen wanneer ze toeslaan door ‘elke snelweg te blokkeren die elke staat tegelijk binnenkomt’.

De GoFundMe site lijkt te zijn weg gecensureerd. Ook dat nog. Aan collaborateurs geen gebrek.

Lees de maffia-media:

Volgens de Dailymail: “Verontwaardigde Australiërs verwierpen het ‘egoïstische’ complot dat miljoenen gezinnen in Covid-lockdowns in het hele land zonder vitale goederen zou kunnen achterlaten.”

De Dailymail haalt een aantal zielige citaten van social media af. Nietszeggend omdat je er net zoveel kunt plaatsen die er ietsjes anders tegenaan kijken. Maar u bent een kleine kleuter voor hen. En u pikt het nog ook (zeg ik tegen de mensen die braafjes doen wat hen opgedragen wordt).

Lees zelf hoe de media een illusie creëren waar de ongeïnformeerde, en ronduit domme burgers, in dienen te tuinen en ook intuinen.

Dit zijn de tranentrekkers:


https://www.dailymail.co.uk/news/article-9920971/Covid-protest-Outrage-Australian-truckies-vow-block-highways-disrupt-supplies.html

 

Och,och,och…, wat een “objectieve” media.

Geen woord over de dictatuur die over het land heen waait. Geen woord over de wanhoop waar mensen in leven. We hebben allemaal gezien hoe vrouwtjes en ouderen met kinderen in elkaar gerost worden. Alleen maar één kant van het verhaal. 600 dagen lang. Eigenlijk al decennia lang maar tijdens deze cruciale tijden hebben ze ons de rug toegekeerd.

Opsluitpraktijken, verplichte vaccins, quarantaine kampen, families uit elkaar rukken, slaan, geweld, avondklokken, elkaar niet mogen aaraken. Seks mag niet meer. Alleen elkaar aankijken en masturberen, liefst met mondkapje. Ja, het is daadwerkelijk een aanbeveling van de regering.

Australië is gek geworden: Geen sex, alleen masturberen a.u.b.!

Het zijn Gestapo praktijken, NAZI-praktijken. En daar is geen woord teveel mee gezegd.

Als ik ergens een hekel aan heb dan is het wel aan mensen die zulke woorden onterecht gebruiken. Net zoals het woord complot een totaal andere betekenis heeft dan wat de meeste mensen denken. Dat is wel af te lezen hoe en wanneer ze het gebruiken.

In Nederland (en de rest van de wereld) ben je namelijk een NAZI of een FASCIST wanneer je naar democratie streeft. Wanner je streeft naar de macht terug naar de burgers. Naar referenda. Naar een vreedzame samenleving gebaseerd op gezond verstand. Is dat even fascistisch, niet? 

Het is niet overdreven dat ik honderden keren voor NAZI ben uitgemaakt in een paar jaar tijd. Het doet me weinig. Maar wie blijken nu de echte NAZI´S?

Wij verzinnen geen avondklokken, afstandsregels, medische apartheid, afpakken van grondrechten, de hele boel onnodig sluiten en ronduit stupide schaamteloze seksadviezen.

Wie zijn hier nu de fascisten? Vertel het mij maar eens?

De idiote stupide coronareligieuzen willen en kunnen mensen gewoon niet zien. “Ja, maar de ouwe trouwe televisie, die zeggen dat toch niet zomaar? Ik ken ze al jaren?”.

Nee, je kent ze niet en zij kennen niets meer dan de inrichting van de studio en de roddels die elkaar ingepraat worden om kijkcijfers mee te scoren. Denk na!

TV-kijkers, ze groeien erin. Ze groeien in een dictatuur en zijn te naïef om het door te hebben en té slecht geïnformeerd omdat ze geen idee hebben wat er verder in de wereld speelt. Ze roepen er zelfs om. “Sluit ons op!”

En dan is er nog een groep die het wel zo´n beetje begint te zien maar er geen bal aan doen.

TOTDAT…het henzelf raakt. En dan is het te laat en doe je het dus alleen uit eigenbelang en niet om het goede te willen doen.

Vaccins

Dat mensen het bij zichzelf doen dat is hun keuze. Maar je kind in de rij des doods zetten zonder dat je er ook maar een snars van begrijpt?

Vraag ze wat er in het vaccin zit en ze kijken je aan of je gek ben geworden.

“Oh, sorry. Ik vroeg het me af omdat u een kind heeft en misschien wel zou willen weten wat u in uw kind laat spuiten en hoeveel slachtoffers er al zijn gevallen zonder dat u daar voor gewaarschuwd wordt! Het spijt mij dat ik zo grof ben!”.

En zou de enige directe uitweg, namelijk het vaccin, niet de directe weg naar “vrijheid” zijn?

Spuit nummer 3 komt er aan mensen! En nummer 4 ook. En nummer 5 ook. En nee, u komt hier nooit en te nimmer uit. De varianten zijn al opgeschreven en ze kunnen nog jaren vooruit. Tot een generatie niet meer beter weet. Wie zijn schuld? Zij die hun mond niet opentrokken toen ze het zagen en de onnozelen die weigerden te luisteren.

U blijft hierin hangen net zolang totdat u toegeeft aan de feiten en cijfers en ziet en uitspreekt dat er geen pandemie is en dat u dat dan ook uitstraalt en er naar handelt. En uw kinderen zullen u dat niet in dank afnemen.

En zeg NIET DAT U NIET GEWAARSCHUWD BENT! U was degene die ons complotdenkers noemden! We hoeven geen gelijk voor de eer, hoor. Ieder persoon wordt wijzer door naar anderen te luisteren en dat eens serieus te bekijken. Je bent pas een vent of topvrouw als je vaak op je bek gaat en dat toegeeft en er van leert.

Maar de meesten van “jullie” zien het als een wedstrijd. Je mag dit niet vergelijken met WWII omdat er geen gaskamers zijn. Wat is dat voor redenering? De foute zaken uit WWII wegstrepen tegen wreedheden die nog niet worden uitgevoerd? Alhoewel ze in wezen allang worden uitgevoerd maar op een andere manier.

Stop met testen! Geef ze geen onzincijfers!

Voedsel inslaan

In de video die op sociale media circuleert, waarschuwt de man Australiërs om zich naar de supermarkten te haasten en voedsel te kopen “voor de komende twee weken”, omdat de toeleveringsketens zouden worden onderbroken.

video

 

De Transport Workers Union (TWU) zei dat het protest niet werd gesanctioneerd door hun organisatie, maar het kon begrijpen waarom vrachtwagenchauffeurs de pandemie beu waren. Zij wel. Laf van TWU, maar ze komen nog wel.

Michael Kaine, nationaal secretaris van de TWU, vertelde NCA NewsWire-vrachtwagens dat ze genoeg hadden van de federale en deelstaatregeringen.

“Vrachtwagens vormen de ruggengraat van de Covid-reactie, die te maken heeft met grenschaos en gesloten wegrestaurants”, zei de heer Kaine.

“Ze zijn boos om een ​​legitieme reden. Het huidige testregime dwingt hen vele uren te wachten, terwijl ze eten in de toch al schaarse tijd die zou moeten worden gebruikt om een ​​inkomen te verdienen.”

Toll’s president van de Global Express-divisie Alan Beacham zei dat het bedrijf een genereus aanbod had gedaan, vastbesloten was tot verdere discussie en drong er bij de vakbond op aan om terug naar de onderhandelingstafel te gaan “en deze deal te ondertekenen”.

“Inmiddels had de federale overheid echt een flexibeler en sneller testregime moeten ontwikkelen dat de realiteit van langeafstandsvrachtvervoer erkent.”

“Dit zou het leven een stuk makkelijker maken voor mensen die het nu al zwaar hebben door de pandemie.”

Pandemie. Nog geen hond overlijdt er spreekwoordelijk aan het sprookjesachtige onzichtbare Covid19 virus wat in werkelijk een coronavirus is waar we al 20 jaar mee leven. (bron)

Maar de basis van alles zijn niet de “testbewijzen” of “positieve onderhandelingen”. Het gaat vooral om de VERPLICHTE VACCINS DIE GEEN ENKELE WETENSCHAPPELIJKE BASIS HEBBEN EN LEVENSGEVAARLIJK ZIJN! En daar is geen discussie over mogelijk. Het is een aanslag, een genocide met een prik die NIET goedgekeurd is door et FDA en nu al meer slachtoffers heeft gekost dan alle vaccins de laatste 100 jaar bijelkaar. Nee, dat is geen “overdrijving”. Was het maar waar.

In Australië zullen de tolchauffeurs 24 uur staken, waarbij de TWU zegt dat het besluit om drastische maatregelen te nemen is genomen nadat het bedrijf “weigerde zijn aanval op banen, rechten en aanspraken in te trekken tijdens crisisbesprekingen” na maanden van mislukte discussies, en waarschuwde dat het zou verstoren voedsel- en brandstofvoorraad dit weekend.

Een andere ontwikkeling die roet in het eten dreigt te gooien in het werk van een toch al chaotische, door Covid(maatregelen red.) getroffen toeleveringsketen, zijn vrachtwagenchauffeurs bij Linfox en dochteronderneming Bevchain die woensdag een aanvraag indienen voor beschermde actie “over soortgelijke aanvallen op werkzekerheid, waaronder het willen binnenhalen van nieuwe werknemers op de tweede plaats -tiertarieven”, zegt de vakbond.

Er zijn nu meer dan 15.000 vrachtwagens op weg naar stakingen, zegt de TWU. (bron)

Dit zag je van mijlenver aankomen. CSTV bestaat niet voor niets. In februari 2019, toen het GOED leek te gaan, zag je dit al aankomen. De plannen lagen er al maar toen was je nog helemaal een complotdenker, terwijl je officiële documenten liet zien en daar je uitleg of verhaal op baseerde.

Blikvoer inslaan? Dat is niet leuk, nee. Zeker niet. Maar joh, je hebt toch nog Netflix?

Hier ontbreekt het bij ons niet aan blikvoer. Een goede vriend en tevens de persoon die mij belangeloos geholpen heeft deze website op te zetten, maakte mij daar al heel snel wakker mee.

Leuk is het niet, nee. Maar soms moet je kiezen. Een slechte optie of een verwoestende optie. Maar dat is voor velen niet te doorgronden door de geïndoctrineerde politieke correctheid.

Net zoiets als Assad afzetten maar niet nadenken over wie er voor in de plaats te zetten. We hebben het gezien wat het westen gecreëerd heeft.

Radicale politie

Een woordvoerder van de geradicaliseerde politie van NSW (North South Wales) die zich alles behalve professioneel opstellen, zei dat de politie op de hoogte was van het geplande protest.

Geradicaliseerd?

Ja, een politieagent is er om de burger te beschermen, Op professionele wijze geweld toe te passen wanneer dat echt nodig is en een aanspreekpunt voor de burger waar de burger zich veilig bij voelt.

Wat een politieagent niet is is een doorgedraaide vechtmachine zonder ruggegraat en empathie die het “Befehl is Befehl” principe opvolgt, tegen iedere prijs. Dat zijn heulers.

“De politie van NSW zal operatie STAY AT HOME blijven uitvoeren om naleving van de openbare gezondheidsvoorschriften te garanderen”, zeiden ze.

Dit is dezelfde politie die huis aan huis gaat in NSW vanwege 1 “coronadode” van 72 jaar die in werkelijkheid aan iets heel anders is overleden. Huis aan huis om te kijken of je nog wel aanwezig bent en niet als GEVAARLIJK MENS vrij rondloopt.

Het is een grove misdaad en dat de politie zich daarvoor uitleent is niet te bevatten. De politiehonden hebben meer fatsoen dan de agenten zelf. Wat een aanfluiting. Wat een schande. En wat zullen ze afgerekend worden, want reken maar dat dit zich op een gegeven moment tegen ze gaatkeren. Ik heb altijd gezegd dat ik positief ben over de afloop en dat ben ik ook, maar de weg er naar toe zal zeer zwaar zijn. Zacht uitgedrukt.

Frankrijk

Het kan zo maar zijn dat het niet lang meer duurt of Frankrijk krijgt bijval van duizenden Nederlanders, Belgen, Spanjaarden en Duitsers en zo zal ook gebeuren in andere landen.

De Fransen stoppen nooit en zullen veel sympathie kweken. En als we ze nog eens een handje helpen, kunnen wij ook op hen rekenen. Hoe chauvinistisch ze ook zijn, iedereen weet dat het balletje alleen maar even moet gaan rollen.

Zullen we met zijn allen de schapen negeren (nutteloos in deze situatie, leveren alleen maar frustratie en vliegen met mondkapje en al bij ieder kuchje veilig naar Hans in in de bank) , afstappen van die verschrikkelijke social media en eens internationaal een front gaan vormen? Of gewoon IEDEREEN die geen serieus argument heeft direct op negeren zetten?

Wij gaan een campagne voeren tegen deze bigtech en zullen zelf het voorbeeld gaan geven.

Ga de forums (fora) langs. Bekijk de gesprekken. Meng je in de gesprekken. Wijs ons er op. Zijn het andere talen, we spreken ze allemaal als het moet. Doe mee. Is er iets waarvan je weet waar je goed in bent, doe mee! Meng je in de gesprekken. Verspreidt GOEDE informatie.

Er moet NU iets gebeuren. Ze kunnen mij oppakken maar het is al een meerkoppige draak zijn waar het hoofd niet vanaf te hakken is. Maar die draak moet voor gaan spuwen.

Ik ben er van overtuigd dat ook de (oprechte) wetenschappers het er over eens zijn dat dit een hoax is. Dat die consensus er is.

En we hebben elkaar nodig! Wij allemaal. Links of rechts? Boeit niet. Achtergrond is irrelevant. Slechts één besef is nodig: Besef dat we allemaal vechten tegen dezelfde vijand.

Ja. Ga de straat op. Zoek elkaar op. Ga forums (fora) op. Vraag mensen hier te hulp. Vraag mensen elders te hulp. Sla de handen ineen. Een wildvreemde is binnen 5 minuten een betere vriend dan die angsthazen waar je je hele leven onder hebt bevonden.

En STOP MET TESTEN. Stop met de maatregelen op te volgen.

Het is zo verrekte simpel. Het  begint bij jezelf. Dat heb ik altijd in mijn oren geknoopt. Wat er ook gebeurt. NOOIT van mijn leven een mondmasker op, niet eens om te proberen. Geen social distancing. Het is zó simpel als iedereen beseft dat het bij zichzelf begint. Een aantal die er mee beginnen zullen wat klappen moeten vangen. Maar het front achter hen vangen dat wel op. Het is oorlog. De grootste psychologische oorlog ooit met de meest gruwelijke misdaden tegen de mensheid.

Wij kunnen dit!  En als stakingen zoals deze ongemak of wellicht gevaar opleveren, heel erg, maar weeg het dan maar eens af tegen de nadelen wanneer we helemaal niets doen. En niet andersom zoals de media dat doen om je te misleiden.

Het zal de Rockefellers, Gates en de flapoor het een rotzorg zal zijn hoeveel mensen er doodgaan (hoe meer, hoe beter), maar ons niet. En hun zwakke punt zijn o.a. de overheden.Zij voeren de plannen in hun Duivelse hoofden uit voor macht en geld.

Media en overheden. Het zijn hun instrumenten.Die moeten we afpakken. de mensen en families die 75 jaar geleden al uit de weg hadden moeten worden geruimd. Want echt, het zijn er maar een paar. En ze kunnen nog geen krant doormidden scheuren. De rest voert uit maar zijn alles behalve leiders of echte mannen.

Wat vindt de AIVD hier eigenlijk van? Ben ik een terrorist of een potentiële terrorist? Wat vindt het leger hiervan? Zijn dat ook allemaal fouten bezeten door het kwaad? Allemaal aan de prik? Jullie hebben toch ook een familie en kinderen? Jullie zien toch ook wat er gebeurt? En onze “Koning”? Waar is uw eigenwaarde. Uw integriteit?

Een fijn weekend alvast!

Ik dacht: Laten we het weekend eens vrolijk beginnen.

Ik wil mijn vrijheid terug. Het volk wil zijn vrijheid terug. Onze Nederlandse soevereiniteit moet terug om al deze ellende te ontlopen.

Ben ik boos? Nee, echt niet. Ik ben FURIEUS!!!

We laten ons piepelen door een stel grapjassen in pak.

Veel succes, Australië.

Ooit het mooiste land op aarde. Dat willen we weer! Wij zijn beter dan dit.

Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
19 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
19
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture