CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Artsen voor vrijheid: “Blijf uit de buurt van gevaccineerden!”

Onderzoek toont aan dat juist gevaccineerden super spreaders zijn.

Superspreaders van weliswaar een onschuldig virus dat de influenza heeft vervangen (de griep is plotseling verdwenen uit ons leven) maar de hype die wordt gecreëerd wanneer men weer eens met duizenden besmettingen kan schermen zet vele mensen weer terug in staat van angst en het is bedoeld om mensen erin te laten trappen het vaccin te nemen.

Overigens, als dat virus zo gevaarlijk is dan zouden onze “leiders” toch vooraan in de rij moeten staan omdat deze mensen ons land leiden? Ze hebben lak aan de regels. Corona is er voor u. Niet voor hen.

Daarbij is het vaccin alles behalve veilig en verantwoordelijk en zeker niet zonder risico´s volgens onder andere immunoloog dr. Carla Peeters. (bron) We raden aan om dat artikel eens goed door te lezen en te delen met mensen die nog steeds in het coronasprookje geloven. Van een MSM neemt men het vaak eerder aan.

Niet logisch want we hebben allemaal hetzelfde internet en om journalist te zijn heb je geen licentie nodig. Dus waarom grote mediabedrijven, met duidelijke belangen, geloven en oprechte mensen die zich zorgen maken en voor ze op zoek gaan niet? Niet echt logisch toch?

Terug naar de Artsen voor Vrijheid.

Ze schrijven op hun website:

“Inmiddels komen uit Amerika, waar al enkele weken gevaccineerd wordt, signalen van bijwerkingen, zoals allergische reacties waaronder anafylactische shock (een ernstige allergische reactie die fataal kan zijn) en ernstige ontstekingen.”,

“Blijf uit de buurt van gevaccineerden!”, is de boodschap.

Je begint bijna te denken dat ze ons dood willen spuiten. Dit klinkt bijzonder maar was het niet Bill Gates die tot twee keer toe het vaccin als oplossing benoemde voor overbevolking? Noem mij een complotdenker maar deze man is knettergek en zijn ideeën zijn nog gekker. Ik sla over. Maar dat besluit stond al eerder vast.

Alles bij elkaar genomen: Waarom zou je een vaccin nemen? Dan ben je toch niet verantwoordelijk bezig? Lees maar eens verder.

Tot nu toe hebben we al heel veel mensen verloren door de coronamaatregelen, de lockdows en inmiddels ook door het vaccin. Alle maatregelen die ze ons opleggen gaan tegen de natuur van de mens in. Het breekt het afweersysteem af. Het veroorzaakt psychische schade. We kennen de gevolgen voor MKB en de horeca. Het is één groot drama waar wij HEEL SNEL uit moeten stappen.

Want aan de andere kant hebben we geen enkele oversterfte en niemand meer verloren dan andere jaren. Moet je ook nog eens meeberekenen dat er dit jaar zeker veel meer mensen zijn doodgegaan aan ziektes zoals kanker en hartziektes omdat er geen plaats voor ze was en zijn er meer doden gevallen aan psychische klachten vanwege de verschrikkelijke onnodige lockdowns en de consequenties daarvan.

 

De artsen schrijven:

“Het staat er echt: 6,3 keer zoveel verspreiding van virale aerosolen als bij niet-gevaccineerden. Gepubliceerd op de website van de “Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS) in de VS.” (bron)

“Het artikel, wat al gepubliceerd is in januari 2018, heeft gekeken naar de uitademing van virale aerosolen. Hierbij is ook rekening gehouden met welke personen een of meerdere griepprikken hebben gekregen de afgelopen griepseizoenen. Leest u even mee?”

 

“Natuurlijk is dit onderzoek niet automatisch van toepassing op het nieuwe vaccin van Biontech/pfizer of AstraZeneca, maar het is zeker geen vreemde gedachte om voorzichtig te zijn met mensen die het vaccin hebben gehad.”

“In principe zou op basis van dit onderzoek alleen al, alle vaccinatie onmiddellijk stop gezet moeten worden.”

En dat moet voor iedereen toch zo onderhand wel duidelijk worden? Onder volwassen mensen is de overlevingskans 99,98%. Waar HEBBEN we het in vredesnaam nog over? Pak je leven op en stop met deze onzin!

Prof. Dr. Theo Schetters: “mRNA vaccinatie roekeloos en onnodig!”

 

Ook Professor Dr. Theo Schetters waarschuwt voor het vaccin:

 

“Iedere Nederlander moet zichzelf eens heel serieus de vraag stellen: “Als je niet in de risicogroep zit, waarom laat je je dan vaccineren?”, (bron)

Het is een simpele vraag waar een logisch antwoord voor de hand ligt. Dat doe je niet. Er is geen enkele reden voor. Daarbij zijn er al een aantal mensen, sommigen op jonge leeftijd, overleden vrijwel direct na het toedienen van het vaccin of een tijdje later. (bron) (bron) (bron)

STOP DE VACCIN-HYSTERIE! Het gaat om de knaken en niet om u! U heeft niets te winnen en alles te verliezen. Wees wijs!

Bron:
https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/2021/01/08/blijf-uit-de-buurt-van-gevaccineerden-onderzoek-toont-aan-dat-juist-gevaccineerden-super-spreaders-zijn/?s=08

ZIE OOK:

Bill Gates verantwoordelijk voor sterilisatie honderdduizenden meisjes?

Is Bill Gates kwaadaardig en levensgevaarlijk?

 

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

5 1 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven