NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Antifa-mars viert overwinning Biden

Een grote groep van extreem-linkse Antifa demonstranten marcheerde zondag door de straten van New York City.

Tijdens de optocht vielen Antifa-leden een vrouwelijke journaliste aan want “ze is een nazi, ze stemt op Trump.”. (bron)

 

 

Op beelden van de mars was te zien hoe een grote groep demonstranten marcheerde en zong: “Wiens straten? Onze straten! ” 

Nog wat gezellige beelden. 

Schreeuwend droegen ze geïmproviseerde schilden en andere beelden tonen een demonstrant met een varkensmasker op expres naast de politie lopend. Waarom? Deze fijne mensen willen de politie “defunden”. De politie moet volledig worden afgeschaft.

 

Dit is het nieuwe Amerika. Dit wordt onze nieuwe wereld.

Alles en iedereen die anders denken dan Antifa en BlackLivesMatter zijn fascisten. Zo simpel werkt het. Ze hebben de Democratren, de BigTech en de media mee. We zien hun agenda nu met onze eigen ogen uitgerold worden en de ware aard van deze criminelen komt naar boven.

De mars werd georganiseerd door Outlive Them NYC en United Against Racism and Fascism (UARF) NYC, waarin werd opgeroepen tot een ‘massamobilisatie’ van Antifa-supporters in Midtown Manhattan als reactie op een ‘Stop the Steal’-bijeenkomst die zou plaatsvinden op Columbus Circle op zondag. (bron)

De “Stop the Steal” demonstratie vond uiteindelijk niet plaats.

En dan hoor je hier in Nederland onwetenden zeggen dat ze “anti-Trump” zijn. Zalig zij de onnozelen.

 

Subscribe
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x
%d bloggers liken dit: