CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Antifa extremisten mishandelen onschuldige vrouw in eigen huis

Duitse Antifa-extremisten vielen het appartement binnen van vrouwelijke medewerker van een makelaar en sloegen haar in elkaar.

Dit hoort bij hun nobele actie: “Oorlog tegen de ontwikkeling van luxe appartementen in Leipzig.”

Andreas Loepski is de woordvoerder van de politie van Leipzig. Hij vertelde dat een tweetal van de extreem linkse bende de 34-jarige vrouw meerdere keren in haar gezicht stompten nadat ze met geweld haar appartement zijn binnengedrongen.

Dit gebeurde afgelopen zondag om 19:00, volgens BILD.

Loepski vertelde ook dat ze de woorden: “Tot ziens! Groeten van Connewitz!” schreeuwden toen ze het appartement verlieten.

Connewitz is een zogenaamde linkse wijk. Een ghetto.

Inderdaad. Naast no-go zones vanwege Islamisering hebben we ook no-go zones vol met linkse landgenoten. Twee megaproblemen dus.

Dit zijn wijken waar niemand zomaar binnen kan komen en alle panden en bedrijfspanden zijn vaak gekraakt. Hier leeft het afvoerputje van de samenleving. “Mensen” die zogenaamd opkomen tegen de fascisten. Wie dat ook moge zijn.

Antifa zelf voldoet wel aan het lijstje van kenmerken van fascisme.

Ze strijden tegen een niet bestaande vijand om het geweld dat ze veroorzaken goed te praten. De groep bestaat grotendeels uit werkloze losers die het geweldig vinden om geweld te gebruiken en herrie te schoppen. Argumenten zijn er niet. Ze hebben hun gezichten bedekt en zijn niet aanspreekbaar.

Het is volgens de mening van velen een gevaarlijke criminele organisatie en velen vragen zich af waarom Antifa niet verboden wordt. Maar zelfs na 60 van dit soort “incidenten” zal dat niet gebeuren met onze huidige leiders.

Lees dit artikel ook maar eens:
https://commonsensetv.nl/archief/extreem-linkse-demonstranten-verwonden-19-politieagenten/
Het gaat over het andere voorval met Antifa in Duitsland afgelopen week in Berlijn waar er dankzij Antifa 19 gewonde agenten zijn afgevoerd waarvan 3 ernstig gewond.

Deze foto is genomen in de linkse wijk Rigaer Strasse in Friedrichshain in Berlijn.

In de afgelopen tijd heeft Antifa alles geprobeerd om de bouw van de appartementen te saboteren.

Afgelopen maand hebben extreem linkse Antifa-leden nog 2 hijskranen in de brand gestoken. Resultaat: €10.000.000 schade.
Bron: https://vertikal.net/en/news/story/33931/crane-arson—terrorist-attack

Ook tientallen graafmachines zijn in de brand gestoken.

Antifa ging deze keer, voor het eerst, gepland richting het appartement van een onschuldige vrouw om haar met geweld uit te schakelen. Althans, dat stelt Burkhard Jung. Burgemeester van Leipzich.

De reactie van Jung, een Sociaal Democraat:
“Een grens is overschreden. De linkse opstandelingen verbergen niet eens meer dat ze een weerloze en onschuldige vrouw aanvallen.”

en:
“Het idee wat deze extreem linkse groepering altijd beweerde, namelijk dat ze alleen geweld zouden gebruiken tegen instituties maar nooit tegen mensen blijkt nu een leugen te zijn.”

Het lijkt erop dat deze burgemeester Burkhard Jung de afgelopen jaren onder een steen heeft geleefd. Zoals vele van onze westerse leiders. Op wereld- en lokaal niveau.

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
6
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven