NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

DE ANTI-BLANKE AGENDA

Terwijl het aantal aanvallen op blanke boeren in Zuid-Afrika nieuwe hoogtes bereikt, neemt ook hier (in het Westen) de vijandigheid tegen blanken toe.

-Ziet u geen kleur? Racist!
-Ziet u wel kleur? Racist!
-U selecteert mensen op hun vaardigheden of karakter? Racist!
-U maakt er bezwaar tegen dat ik u racist noem? Witte fragiliteit!

En dat is dan nog slechts het begin van een al langer bestaande “anti”-racistische trend die door Marxistische Academici/Activisten en omvolking wordt gevoed.

In Amsterdam zou er twee jaar geleden al een start worden gemaakt met “Witte privilege”-trainingen voor Blanke ambtenaren, maar dat werd onder druk van de publieke opinie stilgelegd.

Jammer genoeg moeten hun collega’s aan de andere kant van de Oceaan er wel aan geloven:
Blanke ambtenaren in Seattle moeten een training gaan volgen waarin zij moeten leren om afstand te nemen van objectiviteit, wetenschappelijk denken en het gevoel van fysieke veiligheid. Allemaal om hun eigen blankheid te “deconstrueren” (lees: demoniseren en zelfkastijding)

Dit alles is geïnspireerd door het boek “Witte fragiliteit” van de Joodse Robin Diangelo, een Semiet die zich voordoet als blank om blanken om de oren te kunnen slaan met “Als mede-Blanke kom ik jullie een lesje leren over wat er mis is met Wit-zijn”.

Robin behoort tot een groep van extreem-Linkse Joodse activisten die wisselend claimen blank te zijn, en wanneer dat niet uitkomt te zeggen “Ik ben niet Blank, maar Joods”.
Dit fenomeen draagt de naam “Shape shifting” waarbij iemand die zich niet als blank identificeert zich voordoet als blank: Een “Fellow-White” (Mede-Blanke) met als doel een vals gevoel van verbintenis te creëren om de weerstandsdrempel tegen indoctrinatie te verlagen.

Bronnen:

American Renaissance - Moorden op Blanke boeren in Zuid-Afrika
https://www.amren.com/news/2020/07/the-beginning-of-the-end-of-whites-in-south-africa/

Ben Shapiro - Het boek “White Fragility” is één van de slechtste boeken ooit

Tim Pool - Seattle geeft gesegregeerde trainingen aan Blanke ambtenaren, om te leren objectiviteit en fysieke veiligheid te verafschuwen

Charles Robertson - “Shape-shifting” en “Fellow Whites”

Bijlage: “Robin Diangelo (Is haar gezicht aan het smelten?)”

 

3.7 7 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
5
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x