Anthony Fauci, Amerika’s meest gehoorde medisch professional over het coronavirus, en blijkbaar over alle politieke, economische, culturele en sociale voorzorgsmaatregelen die elke man, vrouw en kind in de natie zou moeten nemen tegen het coronavirus, heeft zojuist gewaarschuwd wat de wakkere onder ons al langer roepen: dat dit land ¨Amerika¨ misschien nooit, nee nooit meer normaal wordt.

Houd hierbij vast rekening dat dit Wereldwijd zal worden.

Nooit, dat wil zeggen, stelde Fauci voor, totdat er een vaccin is ontwikkeld dat vervolgens moet worden opgenomen op de vereiste lijst met injecties voor alle kinderen om naar school te gaan.

Wat een geweldig nieuws voor Big Pharma.

Wat een geweldig nieuws voor Bill Gates, die zojuist heeft  aangekondigd dat  zijn stichting miljarden dollars gaat uitgeven om fabrieken te helpen bouwen voor zeven mogelijke makers van coronavirusvaccins. “Uitgeven” is hier waarschijnlijk het verkeerde woord. Investeren lijkt er meer op.

Gates is tenslotte in de eerste plaats een zakenman. Een miljardair-zakenman die zijn miljarden verdiende bij Microsoft en die net zijn miljardenbedrijf van Microsoft verliet om zich met andere zaken bezig te houden - met name om ‘de mensheid te dienen’, is hoe de Economic Times het  uitdrukte  in de kop van een art. in maart.


Om te zien hoe hij de mensheid al heeft gediend, hoef je alleen maar te kijken naar het rampzalige Common Core one-size-fits-all, top-down onderwijsplan dat zijn stichting financierde.

Van onderwijs tot vaccinaties - de dienst aan de mensheid houdt nooit op.

Maar dit is waar Fauci zojuist voor  waarschuwde , tijdens een briefing van het Witte Huis met verslaggevers: “Als we weer normaal worden, gaan we terug naar het punt waarop we als samenleving kunnen functioneren. Maar… als u terug wilt naar het pre-coronavirus, zal dat misschien nooit gebeuren omdat nu eenmaal de dreiging er is. Maar ik geloof dat we met de therapieën die online zullen komen, en het feit dat ik er zeker van ben dat we na verloop van tijd een goed vaccin zullen krijgen, dat we nooit meer terug hoeven te gaan naar waar we nu zijn. ”

Hij zei ook dit: “Als terug naar normaal betekent alsof er nooit een coronavirusprobleem is geweest, denk ik niet dat dit zal gebeuren totdat we een situatie hebben waarin je de bevolking volledig kunt beschermen.”

Dit - omdat de verschrikkelijke, dodelijke cijfers die Amerika in de eerste plaats in paniek hebben gebracht over het coronavirus, zojuist naar beneden zijn bijgesteld.

“Amerika’s meest invloedrijke coronavirus-model heeft zojuist zijn schattingen naar beneden bijgesteld”, meldde The Washington Post  . Ja inderdaad ¨Schattingen¨.

Dit - zoals Gates, de man die het gezicht was van de waarschuwing voor het “nachtmerriescenario” van de uitbraak van het coronavirus, zojuist  zei dat  het voorspelde dodental misschien niet zo hoog is als voorspeld. Ja, virussen zijn per slot van rekening seizoensgebonden.

Aangezien sterfgevallen als gevolg van het coronavirus enorm openstaan ​​voor interpretatie, enorm speculatief, enorm onwetenschappelijk.

“Het gebrek aan wijdverbreide, systematische tests in de meeste landen is de belangrijkste bron van internationale verschillen in sterftecijfers”, meldde BBC  .

Wat beschouwen artsen als een overlijden door het coronavirus?

In het Verenigd Koninkrijk geven gezondheidsfunctionarissen dagelijks het aantal sterfgevallen op van degenen die positief testten op het coronavirus, maar die mogelijk daadwerkelijk zijn overleden aan andere medische aandoeningen. In de Verenigde Staten heerst de discretie van de arts.

“In de VS”, meldde de BBC, “wordt artsen … gevraagd om te registreren of de patiënt sterft ‘als gevolg van deze ziekte’ wanneer ze Covid-19-sterfgevallen melden aan de Centers for Disease Control and Prevention.”

Sommige patiënten kunnen dus onderliggende aandoeningen hebben die tot de dood leiden; anderen misschien niet. Sommige ziekenhuizen hebben mogelijk een beleid dat het Britse model verplicht stelt - om elke patiënt die is overleden aan het coronavirus te rapporteren aan de CDC als een coronavirus-fataliteit; andere ziekenhuizen kunnen de dokter laten bepalen. Het is een gooi, nauwelijks op feiten gebaseerd.

En ondanks dit alles zal Amerika misschien nooit een terugkeer zien naar de norm van vóór het coronavirus?

We zijn gefocust op angst.

Hier moeten we ons op concentreren: het geldspoor.

Het geld- en machtspoor.

Bijvoorbeeld het Global Vaccine Action Plan.

“De Wereldgezondheidsorganisatie, UNICEF, het National Institute of Allergy and Infectious Diseases en de Bill & Melinda Gates Foundation hebben een samenwerking aangekondigd om de coördinatie binnen de internationale vaccingemeenschap te verbeteren en een wereldwijd actieplan voor vaccins op te zetten”, meldde de Gates Foundation   in een persbericht. “De samenwerking volgt op de oproep van Bill en Melinda Gates in januari 2010 om de komende tien jaar het decennium van de vaccins te worden.”

Het “Decennium van vaccins?”

Het is een gestructureerde campagne. Het omvat een Leadership Council, een Stuurgroep, een Internationaal Adviescomité - en andere bureaucratische zaken enzovoort. Maar hier is een interessante link.

De Leadership Council “bestaat uit … Dr. Anthony S. Fauci”, meldde de Gates Foundation  .

Fauci, dezelfde man die zojuist de weg heeft geëffend voor de dringende behoefte aan een beschermend coronavirusvaccin, heeft er een gevestigd belang bij dat dit vaccin tot bloei komt - op grote schaal tot bloei komt.

“Vaccins zijn wonderen”,  zegt  Pedro Alonso, de directeur van het Institute for Global Health van Barcelona, ​​een andere belanghebbende in het “Decade of Vaccines” -programma.

Ja.

En voor bepaalde mensen, bepaalde insider-mensen, zijn vaccins ook grote economische en politieke investeringen. Vooral als ze komen als reddende oplossingen voor eerder wild verspreide angsten. - En zeker als ze worden vereist, verplichte bescherming voor de wereldbevolking.

Rutte opgehemeld en bewierookt!