NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

“Amerika in beeld” en “De Verboden speech van Donald Trump”

Amerika in Beeld

Goed, we zijn dus met (nog) een project begonnen: Amerika in Beeld.

Dit wordt een aparte pagina op deze website met vooral veel video´s, maar ook artikelen, over Amerika.

We denken dat er best veel mensen zijn die niet beseffen hoe belangrijk het is wat er daar gebeurt en wat ons te wachten staat omdat de overeenkomsten soms verschillend lijken maar een enorme invloed heeft, of kan hebben, op ons leven. Logisch, onze media laat een omgekeerde wereld zien.

Ook laat Amerika in Beeld zien wat er gebeurt wanneer de media en politici geen enkele grenzen meer kennen en logica en feiten er niet meer toe doen. Hun gedrag is met geen pen te beschrijven. We kunnen dit doen omdat er nieuwe media opstaan in Amerika en enorm groot aan het worden zijn. MSM en overal te zien via de kabel in Amerika en live op Internet. Samen met wat andere bronnen kunnen wij goede video´s met nieuws en actualiteiten in Amerika ondertitelen en aan u laten zien.

De strijd daar is dezelfde strijd die wij hier voeren. Of de wakkere mensen in Australië. Het is het verzet tegen het globalisme en de mensen die deze absurde realiteit creëren waar logica en feiten niet meer tellen.

Het zijn allemaal dezelfde (soort) mensen en organisaties.

De Democraten, De Chinese CCP, Big techs, de EU, de WHO, Joe Biden, Mark Rutte, Angela Merkel….  allen werken zij in sneltreinvaarttempo mee aan grote gecentraliseerde totalitaire wereldmachten. Aan de top vanwege hun kwaadachtige natte droom van een zieke wereld en de corrupte eerbiedig dienende politici als uitvoerders voor eigenbelang.

In de westerse wereld is er maar één man die hier groots tegen opstaat. En dat is Donald Trump.

Wat dat betreft zit Europa ook vol Trumpsters. Niet zozeer omdat ze allemaal groot fan zijn van Donald Trump. Deze man heeft een stem gegeven aan die mensen die al wakker waren en hij heeft nog eens tientallen miljoenen mensen meer wakker geschud.

Die zien waar de media en overheden zich aan schuldig maken. Mensen die zich niet zomaar laten wegzetten en vragen stellen. Die begrijpen hoe deze wereld in elkaar steekt.

Mensen die bereid zijn hun mening te geven maar ook te weerspiegelen. Goede mensen met gezond verstand die een normaal leven willen. Mensen die zien hoe hun medemens erin geluisd wordt, zonder het zelf door te hebben. Net als hier… bij ons. En die groep mensen staat nu op en laten we hopen dat dat wereldwijd geldt want als we zo om ons heen kijken zien we nog steeds onze medemens de gekste dingen doen zoals mondkapjes opzetten en andere absurde handelingen zien doen.

Wakkere mensen. En daar zijn overheden bang voor.

Zoals hij zelf mooi toelichtte: “Ze komen niet voor mij. Ze komen voor jullie. Ik sta slechts in de weg. “. En dat is waar.

Donald Trump is een ijdele man die de geschiedenis in wil gaan als dé President die de grote corruptie ontmantelde. Zijn achterban zijn vooral de mensen die hét zien. Die het spelletje doorhebben.

In Amerika hebben er zo´n 80 miljoen mensen, in alle kleuren en maten in de Verenigde Staten, op Donald Trump gestemd. Meer stemmen dan welke President ooit in de geschiedenis van Amerika en ruim 10 miljoen meer dan 4 jaar geleden in 2016.

Die groep, daar horen wij ook bij. Ook hier in Nederland en in Europa moeten wij samenkomen. We the people.

Vandaar: Amerika in Beeld.

Door eerst alle verhoren te plaatsen, zullen wij daarna doorgaan met Amerika in Beeld door het nieuws van daar te blijven ondertitelen en ook eventuele aanstaande rechtszaken of getuigenverhoren.

Hartelijk dank voor de vele reacties nadat wij om ondertitelaars vroegen. Eigenlijk direct daarna kwamen er al mensen die zich aanmeldden. We hebben nu een team van 4 en ik doe er zelf ook zoveel mogelijk. We hebben zo´n 40 video´s klaar en we hebben genoeg mensen nu. Perfect. We hopen dat we iedereen hebben beantwoord.

Omdat we ook bezig zijn met ons eigen YouTube-look-a-like-kanaal waar we onze eigen gehoste video´s plaatsen, moeten we daar bandbreedte (en ruimte) voor huren  (iets met té veel hooi op de vork, maar het zál er komen). We wilden dus op een schaduwkanaal op YouTube, waar we slechts wat korte video´s uploaden om die hier in artikelen te embedden, alle verhoren daar plaatsen en hier in een prachtige gallerij zetten.

Maar nadat YouTube, buiten alles wat ze flikken, ook zomaar de speech van Donald Trump weghaalde… Een speech van de President van de VS waarvan YouTube even zal uitmaken of wij dat mogen zien of niet…?

De wens naar alles zelf hosten is alleen maar groter geworden en de afkeer naar YouTube ook. Wat een belachelijk ziek bedrijf is YouTube (Google) toch. Ook verschillende video´s met bewijs dat er fraude gaande was tijdens het tellen van de stemmen, werden verwijderd.

Hier kunt u alvast een aantal van onze video´s over de verkiezingsfraude zien video´s maar vanaf morgenavond, zodra de video´s hier staan, is dat kanaal dicht.
https://www.youtube.com/c/CommonSenseTVReal/videos

Velen zeggen: Ga naar Bitchute of andere videokanalen… Goede tips. Ook voor zoekresultaten en het heeft andere voordelen. We doen er ook wel iets mee. Maar we willen echt onze video´s zelf hosten. We zullen daar wel promo´s posten voor ons kanaal maar echt een eigen videokanaal hebben waar in eerste instantie onze video´s terecht komen en wie weet waar het daarna toe leidt…

Hieronder ziet u onze nieuwe videospeler die vanaf nu onze video´s zal weergegeven (op deze site en ook op onze videosite).

Kunt u in de poll aangeven of het goed werkt? Ook op Android, Apple en andere apparaten? De poll staat onder de video.

Hier de “Verboden speech van Donald Trump”. Althans, volgens de mensen van YouTube:

Werkt deze videospeler goed voor u?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...
Subscribe
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x