CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Alvast mijn condoleances

Stelt u zich eens voor dat u 100.000 euro op de bank heeft. Dat is voor de meeste mensen niet het geval. Maar stel, dat geeft toch wel een gevoel van rijkdom.

Stelt u zich eens voor dat u 1.000.000 euro heeft. Dan mogen we toch wel niet meer over een gevoel, maar echt van rijkdom spreken.

En stelt u zich eens voor dat u 10.000.000 bezit…. Dan kunt u toch al uw dromen verwezenlijken en riant leven.

Maar er is een aantal mensen op deze aarde die niet 100.000 en niet 1.000.000 en niet 10.000.000 euro bezitten maar 1.000.000.000 of een veelvoud daarvan. Duizend miljoen, oftewel één miljard.

Geld maakt niet gelukkig, zeggen ze. Maar zoals Maup Caranza het eens heel cynisch maar treffend heeft verwoordt:

Ik zit liever te huilen in een Rolls Royce dan in een lelijke eend..

Maar dit soort bedragen zijn van de vorige eeuw en daarmee tel je niet eens meer mee.

De rijken van tegenwoordig hebben niet 1 miljard, die hebben een paar honderd miljard. De rockefellers, de gates, de sorosen, de bloombergs, zuckerberg en, meer geheim, ook de schwab en fauci families zijn dit soort mensen.

Je zou denken dat dit soort mensen, die puissant rijk zijn en zich alles wat maar denkbaar is kunnen veroorloven, dat dit soort mensen toch gelukkig zouden moeten zijn.

Maar niets is minder waar.

Deze mensen zijn zeer ongelukkig.

Waarom, zult u zich afvragen….

Omdat u er bent. Omdat ik er ben.

U en ik vervuilen de lucht, de grond en de zee. U en ik consumeren de aardse schatten en dat willen zij niet. Zij willen alles voor zichzelf. Zij willen het gepeupel niet. Zij willen genieten zonder ons. Zij willen een schone wereld nalaten aan hun nageslacht. En daar hebben ze ons niet bij nodig. Wij staan daarvoor alleen maar in de weg.

Zij hebben het geld en de macht om u en mij buiten spel te zetten. En buiten spel betekent gewoonweg:

Uit te schakelen, te elimineren.

 

De prachtige glossy rapporten die de rockefellers, de who, de vn, de wereldbank en het wef van klaus aan u presenteren, waarbij ze zich zo begaan tonen met het welzijn van u en mij en van de hele wereld, zijn in werkelijkheid alleen maar ‘window dressing’. Mooie praatjes om u om de tuin te leiden. Al deze rapporten wijden breed uit over het bestrijden van armoede en ongelijkheid. Maar het kost niet heel veel moeite (althans voor diegenen die zich niet louter laten informeren door nos en nu.nl) om te zien en te begrijpen dat wat ze nu aan het uitvoeren zijn, precies het tegenovergestelde is dan wat in de rapporten wordt beweerd en beloofd.

Nou ja, de ongelijkheid bestrijden, daar valt nog iets voor te zeggen, daar willen ze echt iets aan doen. Het oplossen van de ongelijkheid daar hebben ze een strategie voor: Iedereen die iets bezit, een huis, een auto, een stukje grond of wat dan ook, dat moet worden afgepakt. Niemand mag nog iets bezitten.

Geen gezeik, iedereen arm.

Dat verstaan zij onder gelijkheid.

Orwell heeft het al eens mooi heeft verwoord: “iedereen is gelijk, maar sommigen zijn meer gelijk dan anderen”. Bovengenoemde families en nog een handvol anderen zullen iets meer gelijk zijn dan de rest, alles bezitten en de wereld regeren.

Daarbij is het nodig dat een groot deel van het gepeupel opdondert. En met een goede vaccinatiestrategie, waar het gros voor in de rij gaat staan, gaan ze dat bereiken. Ik verzin het niet, bill gates heeft het meermaals verkondigd.

Die rapporten, die interviews, die uitspraken, dat is allemaal strategie. Dat is het langzaam opwarmen van de pan met kikkers in het water.

Jacques Atalli, een man van Joodse komaf en met een, wat mij betreft, bedenkelijke reputatie, is 10 jaar lang de rechterhand van François Mitterand, de onderkoning van Frankrijk geweest. Al in 1981 schijnt hij in zijn boek The Future of Life het volgende te hebben geschreven:

“The future will be about finding a way to reduce the population…Of course, we will not be able to execute people or build camps. We get rid of them by making them believe it is for their own good… We will find or cause something, a pandemic targeting certain people, a real economic crisis or not, a virus affecting the old or the elderly, it doesn’t matter, the weak and the fearful will succumb to it. The stupid will believe in it and ask to be treated. We will have taken care of having panned the treatment, a treatment that will be the solution. The selection of idiots will therefore be done by itself: they will go to the slaughterhouse alone.”

Vertaling:

De toekomst gaat over het vinden van een manier om de populatie te verminderen. Natuurlijk kunnen we dat niet doen door mensen te executeren of in kampen te stoppen. We kunnen van ze af raken door ze te laten geloven dat het voor hun eigen bestwil is. We zullen iets vinden of creëren, een pandemie die mensen aanvalt, een echte of geen echte economische crisis, een virus dat de ouderen raakt, het maakt niet uit, de zwakken en de bangen zullen erdoor bezwijken. De dommerikken zullen het geloven en zullen vragen om te worden behandeld. Wij zullen er voor zorgen dat we de behandeleling klaar hebben, een behandeling die de oplossing is. De selectie van idioten gaat als vanzelf. Zij gaan vanzelf naar het slachthuis.

 

Of hij een vriendje van klaus is, dat kunt u zelf wel raden zeker? Als oprichter en baas van de European Bank for Reconstruction and Development voert ook hij precies dezelfde strategie van klaus cs uit.

Over klaus ga ik binnenkort nog meer uitleggen. Een trouwe bezoeker van CSTV heeft mij informatie bezorgd waar ik nog een hele kluif aan heb.

In elk geval lijkt het er op dat hij, evenals klaus, zijn inspiratie heeft gevonden in De Protocollen. En hij blaat dezelfde woorden als klaus en alle andere billionairs die allemaal pretenderen het beste met ons voor te hebben.

 

Wij, brave burgers, kunnen het niet geloven dat dit soort mensen en ook onze regeringen zulke nare dingen met ons van plan zijn. Ons uitroeien. Dat geloven wij toch niet.

Maar denkt u dat het gros van de Joden in de 2e wereldoorlog, die verteld werden om goed het nummertje van hun kledinghaakje te onthouden, om straks, na het douchen, hun spulletjes weer snel te kunnen terugvinden, geloofden dat ze enkele minuten later zouden worden vergast?

 

In China, in Rusland, in vele Afrikaanse landen, in Argentinië, er zijn zoveel voorbeelden van regimes die hun eigen bevolking hebben uitgemoord. Ik heb een tijd in Cambodia gewoond en iedereen die ik daar heb ontmoet heeft familieleden en kennissen die door het regime, de Khmer Rouge, zijn vermoord. pol pot heeft een kwart, ja 25%,  van zijn eigen bevolking laten vermoorden. In het begin nog met kogels, maar toen hem dat teveel geld kostte, gewoon met een knuppel de schedel ingeslagen.

 

Dit is allemaal nog niet zo lang geleden lieve mensen. Denkt u nu echt dat de huidige machthebbers, die zich in een jaar tijd allemaal hebben bekeert tot het dictatorisme, niet tot gruwelijkheden in staat zijn? Denkt u nu echt dat dat niet meer zal gebeuren. Volgens mij is de nederlandse, belgische, duitse en engelse politie al aardig aan het warmlopen voor de zware taken die hun te wachten staan.

Het valt moeilijk meer te ontkennen dat rutte steeds meer op hitler begint te lijken.

 

Maar van de andere kant bekeken is het niet alleen maar onzin. De wereldbevolking is ongekend hoog en is exponentieel aan het groeien. Even wat grove getallen: In 1900 bestond de wereldbevolking uit ongeveer 1 miljard mensen. Dat was het hoogste aantal ooit. 50 jaar later, inclusief 2 wereldoorlogen en een echte pandemie later, in 1950, bestond de wereldbevolking uit ongeveer 2 miljard mensen. Een verdubbeling in 50 jaar.

Nu, in 2021, 71 jaar later, bestaat de wereldbevolking uit bijna 8 miljard mensen………….

And counting….

In het jaar 1990 stapte ik voor het eerst in mijn leven in een vliegtuig. Een reis naar India. Tot op heden de meest indrukwekkende belevenis in mijn leven. Daarna heb ik nog vele andere landen, met name in Zuid Oost Azië en Zuid Amerika bezocht. Het levensniveau destijds voor de mensen daar lag ver onder het niveau van ons in West Europa. Maar de mensen, die vrijwel niets hadden, wisten donders goed dat wij het in Europa een stuk beter hadden en wilden dat ook. Een koelkast, een TV, een motorfiets, en, de ultime droom, een auto. Ik realiseerde me al snel dat de wensen van deze mensen terecht waren. Maar ik realiseerde me ook, in aanschouwing van de enorme mensenmassa’s in Azië, dat dat een enorme belasting voor de natuur en wellicht uiteindelijk het einde van de planeet aarde zou betekenen.

 

Dat heeft mij enorm aan het denken gezet. Enerzijds, ik gun alle mensen het beste. Of, zoals een goede vriend van mij op briljante wijze weet uit te drukken:

Ik gun jou het dubbele van wat jij mij gunt.

Maar ik realiseerde me wel dat als al deze mensen op de hele wereld op hetzelfde niveau gaan consumeren zoals wij het in het Westen deden, dan gaat het met de aarde niet goed komen. En dat is wel precies wat er nu aan het gebeuren is.

De mens heeft de capaciteit om zich aan het merendeel van de natuurlijke wetten en processen te onttrekken. Wij worden, over het algemeen, niet  bedreigd door dieren, die schieten we gewoon dood, wij worden niet bedreigd door het klimaat, we hebben een dak boven ons hoofd, wij worden niet bedreigd door ziektes, daar hebben we medicijnen voor. Voor alle natuurwetten, die onze soort zouden kunnen reguleren, hebben we oplossingen gevonden. Dat is enerzijds fantastisch, maar anderzijds legt dat wel een hele grote verantwoordelijkheid bij ons zelf. En het lijkt en blijkt dat we die verantwoordelijkheid niet nemen:

Het reguleren van onze eigen soort.

De groei van de wereldbevolking is thans groter dan ooit. In veel westerse landen wordt nog steeds een fokpremie betaald. Terwijl er eigenlijk een kinderbelasting zou moeten bestaan. Ik weet echt wel dat vele mensen met kinderen nu gaan steigeren, maar denk er nu eens goed over na. Op individueel niveau is het natuurlijk fantastisch, de blijde geboorte van uw baby. Maar op wereldschaal is de exponentiele bevolkingsgroei een deel van een enorm probleem. Alleen een beetje moeilijk bespreekbaar.

India en China hebben in het verleden maatregelen uitgevaardigd om dit probleem te ondervangen, maar dat werd ze door de bevolking en door de rest van de wereld niet in dank afgenomen en niet gemakkelijk gemaakt. En dus, hebben zij hun pogingen maar opgegeven.

Eigenlijk zouden we er met zijn allen eens goed over na moeten denken. Waren die oplossingen van India en China destijds nu wel zo slecht? Zijn er betere oplossingen te bedenken? Ik denk dat dat de globale discussie zou moeten zijn.

Als we die discussie met elkaar niet kunnen aangaan, dan springen gates en rockefellers en alle andere gekken in het gat en lossen ze het op op hun manier.

Het echte werk gaat dan natuurlijk anders zijn. Daar dienen de spuitjes voor. Er is momenteel lichte paniek want de eerste spuitsessie zou volgens mij geen slachtoffers hebben moeten geven. De eerste sessie is bedoeld om het vertrouwen te winnen. U neemt de spuit, ze veranderen de pcr test, en zie: Het werkt.

Veel minder ‘geïnfecteerde patiënten’. En u mag, met uw nieuwe paspoort, weer op vakantie.

De wakkeren die de spuit niet willen worden uitgesloten van maatschappelijke participatie. Stomme sukkels, die mogen de supermarkt zelfs niet meer in….

Ik denk dat het de bedoeling is dat het met de 2e spuit ook nog wel mee gaat vallen met het aantal slachtoffers. En als die er toch komen, ja, dan ligt dat natuurlijk aan de veel gevaarlijkere Noord Koreaanse of Mongolese variant. Snel de 3e spuit nemen en dan komt alles weer goed. Voor hun dan. Voor u niet.

Alvast mijn condoleances.

 

 

4.6 34 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
16 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
16
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven