Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Mogelijke strategieën van de ELITE

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Voorwoord

In dit document beschrijf ik alle MOGELIJKE strategieën van de elite. Let op! ik schrijf MOGELIJK, omdat dit mijn persoonlijk analyse is op basis van eigen onderzoek! Het is dus echt een document om over na te denken en niet om gelijk over te nemen als de waarheid! Persoonlijk ben ik altijd aan het nadenken of één of meerdere strategieën spelen. Wees er echter van bewust, dat dit niet altijd het geval is en wees kritisch op wat je bekijkt. Trek niet te snel een conclusie.

Één ding is echter duidelijk; als er macht en geld op het spel staat, dan moet je altijd denken of er een verborgen agenda aan het werk is. Complot denken is eigenlijk verschillende scenario’s voor mogelijk houden, die niet worden besproken op het nieuws.

Overige quotes of interessante feitjes

“The more corrupt the state, The more numerous the laws” “Quote from Tacticus”

“Today Americans would be outraged if U.N. troops entered Los Angeles to restore order; tomorrow they will be grateful! This is especially true if they were told there was an outside threat from beyond whether real or promulgated, that threatened our very existence.

It is then that all peoples of the world will pledge with world leaders to deliver them from this evil. The one thing every man fears is the unknown. When presented with this scenario, individual rights will be willingly relinquished for the guarantee of their well being granted to them by their world government.”

Henry Kissinger in an address to the Bilderberger meeting at Evian, France, May 21, 1992.

In politics, nothing happens by accident. If it happens, you can bet it was planned that way.
Franklin D. Roosevelt

Het is makkelijker mensen te misleiden dan hen te overtuigen dat ze misleid zijn - Mark Twain
http://majmajest.com/en/its-easier-to-fool-people-than-to-convince-them-they-have-been-fooled/

George Orwell he who controls the past controls the future:
https://www.thoughtco.com/what-does-that-quote-mean-archaeology-172300

Blijven in de schaduw

De mens is altijd al in zekere mate in gevecht geweest met elkaar om macht. Niet elk mens zoekt hier naar, maar velen wel en sommige zullen er zelfs voor moorden. Het is niet vreemd om te denken dat in de loop van 1000 jaren een aantal families de totale macht heeft overgenomen en deze macht dus wordt overgegeven op de nieuwe generatie.

Deze families zijn waarschijnlijk gaan inzien dat niet iedereen blij is met de keuzes die deze families maakten in het verleden. Een koning die keuzes maakt waar het volk het niet mee eens was, bouwde een slechte reputatie op, of zorgden voor een revolutie.

Het is dus slimmer om een koning aan te sturen, waarbij die de schuld krijgt als het volk boos wordt. Zodra de persoon in kwestie is afgetreden, kiezen de families in de schaduw simpelweg de volgende kandidaat al dan niet met wat andere karakteristieken.

Filantropie;
In sommige gevallen zullen deze elitaire mensen opereren onder de dekmantel van FILANTROPIE. Ze lijken op het oog goed, maar hebben een geheime agenda van hebzucht of destructie.

Insider en outsider 

Mensen denken vrij te zijn in een democratie, maar hoe kan het dat sommige verkiesbare kandidaten opeens zich uit het niets beschikbaar stellen? Wie betaalt hun campagne kosten? Dit is vooral relevant bij het kiezen van een president.

Deze strategie werkt als volgt; elite ziet dat het volk verandert van mindset en schuift simpelweg iemand naar voren die op het oog het belang van het volk zal dienen. Deze persoon is in de ogen van het volk als het ware anti gevestigde orde.

Het volk ziet deze persoon als een outsider, die gaat veranderen wat het volk niet leuk vind aan de gevestigde orde. In realiteit werkt deze persoon simpelweg voor de mensen die hem of haar financieren, net als de leider daarvoor. Op deze manier verandert er nooit iets en speelt men simpelweg 2 kanten tegen elkaar uit.

Voorbeelden:
https://eenvandaag.avrotros.nl/item/macron-de-voormalig-rothschild-bankier/

Never waste a good crisis 

Dit is een strategie die wederom niet beperkt is tot wereldleiders, maar mensen in het algemeen toepassen. Mensen maken simpelweg gebruik van een situatie waarvan ze denken dat het hen kan helpen met het krijgen van een succesvoller leven. Van mensen die massaal mondkapjes inkopen om ze vervolgens duurder te verkopen, tot mensen die de aandelenmarkt schorten in een daling, terwijl miljoenen werkloos worden.

Dat gezegd te hebben, de elite pakt een moment als dit aan om grote en langdurige agenda’s verder uit te breiden. Mensen zijn afgeleid, verward en zien niet wat de elite doet. Opeens komen ze er achter dat een aantal vrijheden die ze voorheen hadden, opeens zijn verdwenen.

Divide and conquer

Dit houdt eigenlijk in dat de gevestigde orde mensen tegen elkaar opzet en daardoor macht behoudt. Men is immers bezig met elkaar en niet met hun leider. Vaak wordt de politiek gebruikt om het divide and conquer voorbeeld aan te halen, maar er zijn nog veel meer manieren, welke ik hieronder aanhaal; 

Linkse vs rechtse politiek = men haat het andere politieke spectrum, maar wie er ook aan de macht komt, de elite in de schaduw bepaalt wat er gebeurd. Dit verschilt per land en het gaat hierbij naar mijn mening om de mensen die een politieke leider beïnvloeden. Niet eens de directe lobbyisten om een leider heen, maar zij die de lobbyisten aansturen.

Vrouwen vs mannen = zorg ervoor dat mannen en vrouwen tegen elkaar vechten en je zorgt ervoor dat mensen minder samenwerken. Kinderen groeien mogelijk op met een trauma en zien de staat sneller als hun beschermengel.

Gekleurd vs blank = zetten hele rassen, culturen en afkomsten tegen elkaar op, waardoor ze druk zijn met hen en niet inzien dat mensen in de basis allemaal hetzelfde zijn en je naar gedrag moet kijken.

Complottheoristen vs. de rest= plak een negatief label op mensen die kritisch zijn en niet zomaar een standaard verhaal geloven, waardoor andere mensen (die vaak wel het officiële verhaal geloven) hen weg kunnen zetten als gekkies, zonder echt een discussie te starten.

Je kan ook mensen die in opstand komen tegen de huidige macht labelen als terroristen, waardoor de massa alleen maar goedkeuring zal geven om hen op te sluiten. Perceptie beïnvloeding ten top.

Doel:
Naar mening is divide and conquer een zeer effectieve manier om mensen uit elkaar te houden, waardoor ze beperkt samenwerken. Zouden mensen namelijk inzien dat iedereen in de basis hetzelfde is en wel samenwerken, dan verliezen leiders hun macht.

False flag

Als een bepaalde groep of land iets wil zoals oorlog, dan zullen ze in sommige gevallen een situatie creëren, waarna ze een oorlog kunnen rechtvaardigen. Ze zeggen bijvoorbeeld dat land a, een schip heeft laten zinken, er nucleaire wapens aanwezig zijn (klinkt bekend), of een inhumane regering heeft, welke verworpen dient te worden.

In realiteit, zoekt dit land simpelweg een reden om het land aan te vallen. Zij weten immers dat uit het niets de oorlog verklaren aan een land zonder geldige reden, globaal niet gesteund wordt. Deze strategieën is al lang gaande, maar doordat mensen nu makkelijker onderzoek kunnen doen, komt dit steeds meer aan het licht.

Rationeel excuus, achterliggende ideologie  

Dit is iets wat veel mensen doen en dus niet heel bijzonder. Echter lijkt het erop dat een groep elite het naar een heel ander niveau trekt. Het werkt heel simpel; je geeft, of vertelt mensen een rationeel statement waarvan je verwacht dat ze het geloven. De echte reden is echter ideologisch van aard. Twee voorbeelden;

1

Rationele reden
Vertel dat het klimaat erg verandert door opwarming van de aarde, we als mens schuldig zijn en dat we dat met zijn alle moeten oplossen. Mensen willen uit goede bedoelingen helpen en zullen het serieus nemen zoals we hebben gezien. De wetenschap wordt ingeschakeld en veel geven inderdaad aan, dat het klimaat verandert door mensen.

Achterliggende reden of ideologie
Echter worden veel wetenschappers die kritiek hebben zwart gemaakt, krijgen geen geld en worden niet uitgenodigd op bijvoorbeeld universiteiten. Er wordt vertrouwt op het IPCC (een internationaal niet transparant orgaan), waarover veel journalisten schrijven dat aan de top vooral bureaucraten werken die de wetenschappers aansturen en hun bevindingen aanpassen. Mocht dat waar zijn, dan kan het klimaat verhaal niets meer zijn dan een belasting verhoging, meer controle en macht bij een internationale institutie.

Het zal mij niks verbazen als de katholieke paus dit spel meespeelt; https://edition.cnn.com/2020/04/08/europe/pope-francis-coronavirus-nature-response-intl/index.html

Let op! Ik denk wel dat er een klimaatverandering is, maar door sceptisch wordt gezegd dat dit vooral door natuurlijke activiteiten komt, niet door menselijk toedoen! Doordat zij niet of beperkt aan het woord komen, ben ik sceptisch over het standaard verhaal!

2

Rationele reden
George Soros wordt met vele complotten in verband gebracht. Desondanks, brengt hij veel tijd door met wereldleiders en wordt hij door veel mensen gezien als een positieve bijdrage aan de wereld. Hij fundeert namelijk met zijn fonds verschillende stichtingen en wordt in verband gebracht met de immigranten stroming uit Afrika. Hij geeft vaak aan dat hij mensen wilt helpen.

Achterliggende reden of ideologie
Deze joodse Soros wordt in verband gebracht met het in laten storten van financiële marken zoals Azie en Groot Brittannië. Het zal mij niks verbazen dat achter alles wat hij doet een andere reden zit. Hij wordt gezien als een meester manipulator en komt met veel weg. Het zou dus best mogelijk kunnen zijn, dat hij met immigratie Europa wil destabiliseren, doordat de cultuur kapot gaat.

Uitleg
Mensen hebben 2 hersenhelften waarvan de linkerhelft meer gefocust is op logica, terwijl de rechterhelft meer gefocust is op creativiteit. https://educatie-en-school.infonu.nl/studievaardigheden/29035-onze-hersenhelften-elk-zijn-specifieke-eigenschappen.html

Als je dus iemand kan laten denken met zijn of haar linker hersenhelft, dan zal die persoon minder snel zien dat er een ideologische reden achter zit. Verstandig nadenken met ALLEEN logica kan dan dus een valstrik zijn. Je ziet niet alternatieve mogelijkheden, waarvoor je rechter hersenen beter geschikt is. Dit is geen vreemde theorie, want ik denk dat eigenlijk elk mens dit doet om iets te bereiken; van een kind die liegt over zijn cijfers, tot iemand die te hard heeft gereden. 

Echter is het spel wat deze mensen spelen van een veel hoger niveau en heeft het veel meer gevolgen. Ik ben van mening dat dit met veel leiders gebeurt. Hen wordt iets verteld waarvan ze denken dat het goed is, maar eigenlijk worden ze zwaar gemanipuleerd.

Perception management

Dit betekent als het ware dat een bepaalde groep mensen wil bepalen wat andere mensen denken van de wereld, of dit nou wel of niet waar is maakt niet uit. Het gaat erom dat mensen denken wat deze selecte groep wil dat ze denken. Dit gebeurt op verschillende manieren maar de belangrijkste zijn de media en de film industrie. Als je mensen iets lang genoeg laat horen, dan gaan ze er uiteindelijk in geloven, zelfs als het niet waar is (dit komt later nog meer aanbod).

Mensen die dus elke dag naar specifieke kanalen kijken, gaan geloven wat er wordt gezegd. Om deze reden speelt de media een grote rol bij de vorming van de perceptie van mensen. Zij krijgen een beeld van de wereld te zien en dat wordt uiteindelijk hun realiteit. Om deze reden worden de media dan ook vaak in verband gebracht met de elite, omdat je via de tv mensen kan controleren en vormen zoals je wilt. Het is niet ongebruikelijk dat meerdere zenders uiteindelijk allemaal van 1 bedrijf blijken te zijn, waarbij het onderliggende verschil miniem is.

Ook in Hollywood gebeuren dingen, die lijken op; rationeel argument, ideologische of verborgen boodschap. Zoek maar eens de documentaire out of the shadows op. We zien films en series als losstaande fantasie verhalen, maar vaak zit er een verborgen boodschap achter.

Het is makkelijker mensen te misleiden dan hen te overtuigen dat ze misleid zijn - Mark Twain
http://majmajest.com/en/its-easier-to-fool-people-than-to-convince-them-they-have-been-fooled/

Verwarring;
Om mensen onder controle te houden, is het handig hen zoveel mogelijk informatie voor te spiegelen, zodat ze niet meer weten wat nou wel en niet waar is, terwijl de waarheid voor hun gezicht zich ontwikkeld.

*zie document elders voor meer praktijkvoorbeelden.

Angst of emotie als wapen gebruiken

Mensen maken keuzes op basis van emotie, want zonder dit hebben we geen motivatie om iets te doen. Wil je wat eten? emotie. Wil je de achtbaan in? Emotie. Hard rijden? emotie. Emoties geven een reden om keuzes te maken.

Media paniek berichten;
Verspreid via de media berichten die overdreven emotioneel kunnen zijn zodat mensen in een staat van angst keuzes maken. Door deze staat denken zij niet, of minder rationeel na en zijn ze makkelijker te controleren door overheden en instanties.

Mooie woorden;
Elite organisaties gebruiken woorden die goed klinken en waar mensen zich sneller vertrouwd bij voelen. Grote kans dat veel van hen niet door hebben wat ze doen en alleen de top dat weet.

Voorbeelden
Diversiteit, inclusiviteit, transparantie, smart, duurzaam, globaal, het nieuwe normaal etc

Overheid en angst;
Een (grote) overheid kan alleen bestaan als mensen erin geloven. Door mensen het idee te geven dat de overheid er voor hen is, zullen mensen er vertrouwen in houden. Mensen denken een overheid nodig te hebben om een veilige samenleving te creëren, maar dat kunnen mensen met een andere structuur prima zelf. 

Mensen denken dat ze een overheid nodig hebben voor deze zaken en worden zo afhankelijk van een overheid. Dit is wat ze willen, want dan heeft een overheid macht. In ruil voor het gevoel van veiligheid, geven mensen graag vrijheid op.

Schuld verborgen als slavernij

Biedt landen, bedrijven en mensen leningen aan die zij met rente terug moeten betalen en je creëert een structuur waar zij die het recht hebben op het printen van geld, de macht bezitten. Om het nog mooier te maken, kunnen centrale en normale banken geld printen uit het niets.

Dus centrale banken en normale banken kunnen uit het niets geld printen en dat tegen rente uitlenen aan landen, bedrijven en mensen? Klinkt dat als een eerlijk systeem?

Wat is de link tussen schuld en slavernij?
Ooit de schuldenberg bekeken van elk land?
Ooit afgevraagd hoe deze schuld terug betaalt wordt?

Dat gebeurt onder andere door middel van loon belasting. Elk mens verliest dus een deel van zijn inkomen aan het afbetalen van de schuldenberg zodra hij of zij begint met werken. In de basis ben je dus al een zekere mate een slaaf van het banken systeem zodra je wordt geboren!

Niet getreurd, dat geldt voor praktisch iedereen en dus ook voor mensen die werken bij banken. Echter, zal het mij niks verbazen dat de bedenkers van dit systeem dit niet doen. Ook zullen de top bankiers trucjes hebben om zoveel mogelijk belasting te ontwijken.

Nog een aantal voorbeelden;

1 Piet leent honderdduizend bij de bank voor een hypotheek. De bank creëert dit geld uit het niets. Vervolgens betaalt piet met zijn werk in de echte economie het geleende bedrag terug. Wat echter als piet het geld niet kan betalen door bijvoorbeeld door verlies van inkomen?

De bank kan dan tegen Piet zeggen dat hij het huis moet verkopen, zodat de bank hun geld krijgt. Piet is dus in de basis al een slaaf van het banken systeem en dat zal alleen maar toenemen naarmate hij meer schuld op zich neemt.  Onthoud dat de bank het geleende bedrag uit het niets kan creëren.

Hetzelfde als hierboven gebeurt in zekere mate met bedrijven.

Wat betekent het als hele landen geleend hebben?
Wat gebeurd er als landen het niet kunnen terug betalen?

Hopelijk ziet u in dat het bankensysteem de echte economie als slaaf houdt, doordat zij geld kunnen creëren. Ze kunnen zelfs hele landen controleren.

Problem, reaction en solution - Hegelian Dialectic

Probleem, reactie en oplossing is een controle systeem, welke is ontworpen om mensen iets te laten accepteren wat ze normaal nooit zouden accepteren. Dit schijnt bedacht te zijn door de Rockefellers voor geopolitieke doeleindes. Dit gebeurt ook bij hele simpele dingen zoals marketing, waarbij gamers moeten betalen om beter te worden. 

Hoewel deze strategie door en voor veel gebruikt wordt, is mijn vermoeden dat elite groepen het met hun macht voor zeer grote doeleindes en veranderingen gebruiken. Zij gebruiken die macht om een samenleving te maken volgens hun ideaal. De focus ligt daarbij op macht en controle.

Stap 1 = creëer een probleem;
In eerste instantie bedenk je wat je wilt, zoals bijvoorbeeld minder privacy. Vervolgens ga je bedenken wat er voor zou kunnen zorgen dat mensen het niet erg vinden als ze minder privacy zouden hebben. Dit probleem hoeft niet volledig echt te zijn, maar mag wel. Voorbeelden;

Terrorisme, financiële crisis, klimaatverandering, oorlog, kindontvoeringen, meer regelgeving/belasting enz. 

Stap 2 = frame de reactie;
Zorg ervoor dat het nieuws/media verspreidt wat je wilt dat ze verspreiden, zodat je mensen kan blootstellen aan de informatie die je wilt dat zij zien. Alle informatie die je frame of narratieve tegenspreekt probeer je te verwijderen. Om dit te kunnen realiseren, moet men controle hebben over verschillende organisaties zoals;

Google/YouTube, Facebook, media bedrijven enz. 

Dat lijkt onmogelijk, maar als je onderzoek doet naar deze bedrijven, dan zie je hoeveel macht bepaalde bedrijven hebben. Google heeft veel macht en kan via YouTube bepaalde kanalen/filmpjes blokkeren, terwijl Facebook hetzelfde doet. Toeval? Het is goed mogelijk dat de CIA een grote rol speelt hierbij.

Ook blijkt dat veel tv kanalen eigenlijk in het bezit zijn van 1 bedrijf, die dus kan bepalen wat er op de verschillende kanalen wordt uitgezonden.

Het is dus heel goed mogelijk dat een groep elite veel bedrijven in handen heeft, of aanstuurt op een manier die hen helpt bij het voltooien van een agenda.

Voorbeelden:

Propaganda! Schaamteloze EU censureerde Donald Duck, omdat-ie zogenaamd niet genoeg pro-EU was

Stap 3 = Geef de oplossing;
Via de media en andere bedrijven zorg je ervoor dat mensen alleen zien wat jij wilt wat ze zien, waardoor mensen uiteindelijk gaan eisen voor een oplossing die je zelf voor ogen had. Op deze manier kan de elite zijn agenda of agenda’s verder voltooien.

Zoals eerder gezegd, zal de oplossing altijd te maken hebben met het wegnemen van vrijheden/privacy en of meer belasting. Het is vaak ook een verder proces richting de NWO.

Schuld/schaamte gevoel creëren;
Dit lijkt op de probleem, reactie en oplossing strategie en heeft te maken met angst en emotie. 

Stap 1 = bedenk een regel die je wilt door drukken bij mensen of landen.
Stap 2 = Laat het desbetreffende land of inwoners zich schuldig voelen over datgene wat jij wilt invoeren. 
Stap 3 = Als mensen zich schuldig voelen over iets, dan gaan ze makkelijk akkoord met regels die vervolgens worden ingevoerd. 

Voorbeelden;
Klimaat, immigranten

Hoop

De elite weet dat mensen veel waarde hechten aan hoop, hoop op een betere toekomst, hoop op een beter leven enz. Hoop, zorgt ervoor dat mensen in zekere mate blijven doen wat ze al deden. Dit kan positief zijn, maar ook negatief.

Men kan namelijk hoop gebruiken om mensen te manipuleren. Een voorbeeld hiervan vind ik zelf Q of Qanon. Veel mensen denken dat deze Q weet wat er speelt en vertrouwen erop dat zijn voorspellingen uitkomen. Ondertussen is het goed mogelijk dat deze Q simpelweg ervoor zorgt dat mensen niks doen.

Mensen komen niet in opstand, omdat hen wordt vertelt dat alles volgens plan gaat en Trump alles doet volgens plan. Q kan dus gecontroleerde oppositie zijn. Dat gezegd te hebben, ik volg Q niet veel, dus weet niet precies wat hij momenteel vertelt.

Wie betaalt die bepaalt - hiërarchie

Wiens brood men eet, wiens taal men spreekt. 

Simpele strategie die aangeeft hoe het kan dat de wereld vandaag de dag zo is. Mensen hebben geld nodig om te overleven. Als jij hen dus betaalt, dan kan jij bepalen wat ze moeten doen en zeggen. Doen ze dat niet, dan ontsla je ze, waardoor ze geen inkomen meer hebben. 

Het is dan ook niet vreemd dat hierdoor een hiërarchie structuur ontstaat, waarbij het beleid van boven bepaald wat men beneden moet doen, zelfs als men op de werkvloer het er niet mee eens is. Iedereen volgt dus als het ware orders op, zelfs als ze het er niet mee eens zijn, vanwege baan behoud.

Dit gebeurd dus ook aan de top van bijvoorbeeld het bedrijfsleven en daarboven. Ik denk persoonlijk dat op een heel hoog niveau men elkaar in zekere mate misbruikt. Denk aan Jeffrey Epstein; deze man weet veel van de mensen met wie hem om gingen.

Reken er maar op, dat deze mensen elkaar in de gaten houden en informatie beschikbaar maken die zeer pikant is. Op deze manier kan men elkaar controleren. Het is naar mijn mening geen toeval dat Jeffrey Epstein is overleden. Deze man wist simpelweg te veel.

Gezamenlijke vijand en psychologische oorlogsvoering

Overheden en globalisten proberen vaak een gezamenlijke vijand te zoeken, welke vervolgens als afleiding dient. Men wil macht behouden en zolang het volk afgeleid is, is de kans groot dat dit lukt. Denk aan de dreiging van terroristen, klimaatverandering en nu covid. Zoals elders beschreven, kunnen deze afleidingen niet alleen gebruikt worden als afleiding, maar ook om agenda’s verder door te voeren.

Globalisten gebruiken het vooral in internationale termen, omdat zij willen dat de wereld 1 wordt. Het is als het ware psychologische oorlogsvoering, waarbij ze het volk ergens op voorbereiden. Soms zal het volk dan eisen dat dit ook gebeurt. Dit is eigenlijk onderdeel van perceptie management.

NWO psychologische woordjes;
We zien overal bepaalde termen die mogelijk zelfs globaal gebruikt worden. Hier moeten we absoluut kritisch naar zijn, zit er namelijk wat achter? Is het psychologisch voorbereiden op iets in de toekomst, of het accepteren van de huidige situatie?

Denk aan het volgende;

We are all in this together! of we hebben allemaal met covid te maken. De achterliggende gedachte? een gezamenlijk vijand creëren, namelijk covid, waar de focus op gelegd kan worden. Het kan dus naar mijn mening dienen als AFLEIDING zodat men niet ziet wat er op de achtergrond gebeurd.

The new normal of het nieuwe normaal! dit is mogelijk het conditioneren van mensen, waarbij ze gaan ACCEPTEREN dat de huidige beperking van vrijheid, NORMAAL is. Het wordt als het ware gebracht alsof dit de nieuw standaard, of realiteit is.

Wat gebeurd er ondertussen?
Centrale banken over de hele In wereld printen massaal valuta (schuld aka slavernij), privacy regels geschonden, economie kapot gemaakt, nieuwe tijdelijke (permanente) regelgeving ingevoerd, uitrol 5G etc.

Mensen beïnvloeden en afleiden
Dit is denk ik vooral interessant voor de mensen die zich afvragen waarom maar weinig mensen in opstand komen. Ik moet er wel bij aangeven dat het een vermoeden op basis van toevalligheden is. Als je je echter verplaatst in de denkwijze van de elite, dan is het echter goed mogelijk.

Dus voordat je de uitleg hieronder leest, verplaats jezelf in de positie van een elitair persoon zonder moreel besef, die alleen maar meer macht en controle wilt;

Drugs = ideaal om mensen dommer mee te maken. Mensen die drugs gebruiken zijn over het algemeen minder scherp en slim. Als een leidende macht ervoor zorgt dat mensen slim genoeg zijn om te werken, maar dom genoeg om niet in te zien dat ze slaven zijn, dan heb je perfecte slaven.

Alcohol = zelfde als drugs, al is het over het algemeen minder erg.

Porno = dit is iets wat over het algemeen wordt gezien als normaal en niet erg, maar voer eens no fap ervaringen in op youtube en bekijk de verschillende ervaringen. Porno heeft een groot psychologisch effect op vooral mannen. Zij verliezen hun energie en wil om te vechten.

Porno is zelfs als oorlog wapen gebruikt in het midden oosten!
https://muslimskeptic.com/2019/01/10/pornography-israel-weapon-of-war/

Gokken = ook een soort drug, omdat het verslavend kan worden. Het is dus ook een goede manier om mensen af te leiden.

Consumeren = vooral in een Amerika een ding, waarbij de bevolking constant propaganda over zich heen krijgt omtrent het kopen van dingen. Vertel mensen dat ze gelukkig worden van consumeren en uiteindelijk zullen veel volgen. Wederom dus een goede manier om hen af te leiden.

Gamers = gamers zijn perfect voor de machthebbers, ze zijn bezig met hun spel en zijn geen bedreiging voor de machthebbers.

Films en series (netflix) = zelfde als gamen, maar nu kan de overheid zelfs propaganda materiaal uitbrengen om de schapen verder onder controle te houden.

Festivals/uitgaan = vertel mensen dat ze gewoon moeten feesten omdat het leven goed is. Wederom een goede manier om mensen af te leiden.

Het moge duidelijk zijn, dat alles wat met entertainment te maken heeft, gebruikt kan worden als afleiding van het volk, om zo controle over hen te houden. Begrijp mij niet verkeerd, dit wil natuurlijk niet zeggen dat je nu gelijk met alles hierboven moet stoppen, maar dat je er wel rekening mee houd.

Uiteindelijk komt het er gewoon op neer dat de regerend macht, deze macht wilt behouden. Zie bijvoorbeeld China; als je braaf doet wat de overheid wilt dan is er niks aan de hand, maar zodra je bijdehand wordt, dan gaan ze je beperken.

De mensen die niet merken dat hun vrijheid is afgenomen, zijn vaak de mensen die nooit de uitvoerende macht uitdagen. Zij doen gewoon braaf wat de overheid wilt.

Focus op het bepalen van een frame

Als je een bepaalde agenda wilt voltooien, dan zijn de feiten niet altijd goed en daarom focust men zich op wat ze willen laten zien en verwijderen, of negeren de feiten. Als iemand die aanhaalt, dan zullen ze hem, of haar monddood willen maken. 

Binnen een wereld waarin geld macht betekent, kan je bepalen welke informatie iemand moet delen, omdat je hem of haar anders niet betaalt.

Publieke mening beïnvloeden;
Peilingen en onderzoeken zijn mooie manieren om het volk te manipuleren. Laat bijvoorbeeld een peiling zien waarin ze een bepaalde agenda in verwerken. Mensen die in de agenda geloven zijn blij en de andere kant wordt ontmoedigd in hun denkwijze.

Zeg iets vaak genoeg en mensen gaan het geloven;
Dit is van Joseph Goebbels en eigenlijk zegt de titel al genoeg; laat mensen alleen steeds hetzelfde horen en ze gaan uiteindelijk geloven, omdat ze niks anders gehoord hebben. De strategie wordt gebruikt als propaganda om een bepaald doel te kunnen voltooien. Zie andere uitleg hieronder;

“If you tell a lie big enough and keep repeating it, people will eventually come to believe it. The lie can be maintained only for such time as the State can shield the people from the political, economic and/or military consequences of the lie. It thus becomes vitally important for the State to use all of its powers to repress dissent, for the truth is the mortal enemy of the lie, and thus by extension, the truth is the greatest enemy of the State.”

https://www.jewishvirtuallibrary.org/joseph-goebbels-on-the-quot-big-lie-quot

Pyramid of manipulation;
Zorg ervoor dat je informatie achterhoudt en mensen blijven naïef. Ondertussen kan de elite zijn of haar ding doen. 

Foto’s
https://www.truthcontrol.com/files/truthcontrol/styles/large/public/images/659.jpg?itok=l2iKwHi9
http://www.illuminatiagenda.com/hierarchical-illuminati-pyramid-of-control/

Hoe ertegen strijden?

Know the outcome, know the journey

Bedenk wat in het belang van de elite is en wat hun eindpunt zou kunnen zijn. Je ziet dan beter de weg ernaar toe en kan er op voorbereiden. Zorg dat je niet of nauwelijks met hun systeem samenwerkt. 

Hoe doe je dat?

Geld
Euro, dollars, pond etc. is valuta, niet geld. Waarom is dat? omdat de valuta van tegenwoordig alleen de waarde van vertrouwen heeft. Het is een geldig betaal middel, omdat mensen het als dusdanig zien. In werkelijkheid is een euro gewoon papier en niet meer waard dan de biljetten van monopoly.

Wat is dan wel echt geld?
Iets met een onderliggende waarde, denk aan zilver en goud, maar ook aan graan, chocola, vee enz. Alles wat een waarde heeft, kan eventueel gebruikt worden als geld of ruil goed.

Het is dan ook aan te raden om een deel van uw spaargeld te om te zetten naar edelmetaal. Zie hieronder een link naar een site waarbij u een zeer gerespecteerd goud/zilver rapport kunt lezen om uzelf eventueel te kunnen overtuigen.

IGWT Report EN

Crypto
Kan ook interessant zijn door meer privacy en het wordt niet constant gedevalueerd door centrale banken die enorme hoeveelheden printen.

Van de bank af
Geld in de bank houden is handig om de dagelijkse betalingen te maken, maar veel meer wil je niet vasthouden. Daardoor wordt het corrupte systeem namelijk in leven gehouden. Het systeem dient namelijk vooral de rijken. Je kan een deel van het geld thuis houden, maar ook op plekken zoals leaseplan bank; https://www.leaseplanbank.nl/ waar je geld alleen gebruikt wordt om leaseplan zelf mee te financieren. Omdat het geen echte bank is, heb je ook minder riscio.

Een andere optie is transferwise, waar ik zelf gebruik van maak. Dit is net als de leaseplan bank een plek waar je veiliger je geld kan opslaan, alleen kan je er ook internationaal geld mee over maken en heb je de optie om valuta te converteren naar de meest gangbare valuta’s. Zie https://transferwise.com/invite/u/jelles15. Dit is een affilate link, waarmee ik geld verdien als iemand ook lid wordt. Ik geef deze optie alleen aan als ik er zelf goede ervaringen mee heb.

 

Media
Het is prima om de standaard media te bekijken, maar wees je ervan berust dat het gemanipuleerd is, of dat je niet alles te horen krijgt. dit geldt ook voor NETFLIX.

Moreel
Besef dat de machthebbende elite geen moreel besef hebben. Het zijn mensen die hoogstwaarschijnlijk geen leuke aanwinst zijn op een feestje. Zij kunnen mogelijk wel doen alsof, maar in werkelijkheid hebben ze geen emotie.

Zij voeren simpelweg ideologieën uit en willen alleen maar meer macht en controle over mensen. Benoem dit, geef juist liefde aan mensen om je heen. Communiceer met mensen.

Met vriendelijke groeten,
Jelle

Lees ook:

Elite strategieën en COVID19

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x