NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Allahu Akbar roeper zet vrouw mes op de keel

Een man van rond de 20 is afgelopen zaterdag opgepakt in Saint-Denis, een voorstad van Parijs.

De man schreeuwde Allahu Akbar terwijl hij een vrouw aanviel met een mes. Dit gebeurde in de hal van een politiebureau waar de man een mes op de keel zette van een aanwezige jonge vrouw. (Bron)

De verdachte belde zaterdag rond 11:00 aan bij het politiebureau. Een dienstdoende agent deed open en de man sprong onmiddellijk op de vrouw. Hij zette haar een mes op de keel en schreeuwde Allahu Akbar. 

De agenten konden hem overmeesteren en gelukkig kwam de jonge vrouw er ongedeerd vanaf maar vandaag de dag ben je zelfs op een politiebureau niet meer veilig. Waar zijn we toch mee bezig?

Na onderzoek blijkt dat de vrouw een willekeurig slachtoffer was. De dader kende haar niet.

De openbare aanklager van Saint-Denis Éric Tufféry bevestigde vandaag de aanval. 

De verdachte komt uit Mayotte (Frans overzees departement, gelegen in de Indische Oceaan tussen Madagaskar en Mozambique) maar woonde al enkele jaren in de Parijse voorstad. (bron)

Over het motief van de dader is nog niets bekend.

Vorige maand werden er al 4 politieagenten doodgestoken in Parijs door de moordenaar Michael Harpon. Een 45-jarige IT´er die zich bekeerde tot de Religie van de Vrede. Één agent is zwaargewond maar is nog in leven.

Deze man had al eerder problemen gehad op zijn werk. Hij kon het niet hebben dat hij een reprimande kreeg van zijn vrouwelijke supervisor. Hij stak haar eerst neer en vervolgens stak hij ook nog een aantal collega´s neer die de vrouw wilden helpen. (Bron)

De angst zit er inmiddels goed in in West-Europa. Je loopt niet meer zomaar op een treinperron zonder over je schouders te kijken. Blokken beton moeten iedere winkelstraat in West -Europa tegenwoordig beschermen tegen verwarde mannen in vrachtwagens. Steekpartijen zijn aan de orde van de dag. En wanneer iemand in de Arabische taal de woorden “God is groot” uitspreekt, kun je dat vrijwel altijd koppelen aan ernstig geweld.
https://commonsensetv.nl/archief/zo-bang-zijn-wij-in-europa/

Wanneer er vroeger een steekpartij of een moord werd gepleegd, was men dagenlang in rep en roer. Inmiddels halen deze artikelen (bewust) het nieuws niet meer. Het is aan de orde van de dag. Bij ons weet vrijwel niemand dat er vorige week weer eventjes 4 politieagenten werden doodgestoken.

We leven onder een bewind van levensgevaarlijke West-Europese leiders die hun bevolking dit aandoen en blijven doorgaan met de onnodige en levensgevaarlijke massa-immigratie. En ook nog het woord vluchtelingen in de mond durven nemen. Het is toch te krankzinnig voor woorden te weten dat mensen zoals Angela Merkel maar ook onze Nederlandse politici actief bezig zijn om deze mensen hun land binnen te halen? Waarom??

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
1
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x