NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

ALARM! Mondkapjes en social distancing is niet genoeg. Ook oogbescherming is een must!

Voor de coronareligieuzen bloedserieus nieuws. Want de overheid heeft het beste met u voor en we moeten luisteren want anders gaan we allemaal dood.

Voor de rest…lachen, gieren, brullen. Deze waanzin kan toch geen stand meer houden? Het wordt steeds lachwekkender en je begint de indruk te krijgen dat ze van gekkigheid niet meer weten wat ze moeten doen. Zoveel onzin, onrecht en onbenul.

Ze hebben haast. Dat is duidelijk. De groep die wel voor zichzelf kan denken en zich laat informeren wordt groter en groter. Bepaalde mensen zijn wel degelijk te overtuigen maar volgden het simpelweg niet omdat ze andere dingen in het leven doen dan mensen zoals wij die dagelijks op het nieuws zitten. Die ZIEN nu de belachelijkheden, ook met de mondkapjes (daar wel, daar niet).

Als het ze deze winter niet lukt, dan gaat het ze nooit meer lukken. Over een paar jaar krijg je deze waanzin er echt niet meer doorheen. Signalen zoals de demonstratie in Berlijn waar 1.3 miljoen mensen afkwamen afgelopen weekend klinkt hoopvol.

Maar lukt het ze wel… dan weet men 2 generaties verder niet meer beter en is het ze gelukt dat de mens, die nu in staat is om enorm veel kennis tot zich te nemen in dit digitale tijdperk om zo nog op een samenleving van het gezonde verstand uit te komen door deze criminelen van het podium te jagen, oliedom zal blijven i.p.v. zich ook geestelijk verder te evolueren.

De kinderen worden al voorbereid met muilkorven en propagandaliedjes (bron) Als ze dit jaar al op school komen, dan worden ze met een soort pistool op hun hoofd gericht om hun temperatuur te meten. Die weten dan al niet meer beter.

En de schapen staan al met hun autootje te wachten voor de CoronaDriveIn om zich netjes te laten testen, niet even nadenken dat het misschien wel een heel ander doel heeft dan hun veiligheid.

Zoals het afnemen van DNA of om de cijfers op te krikken zodat de media de (excuses, genuanceerd blijven is niet altijd makkelijk) SUKKELS weer bang kunnen maken met nieuwe “besmettingen”, terwijl iedereen die kan hoofdrekenen kan begrijpen dat hoe meer positief getesten tegenover het aantal doden, ontzettend goed nieuws is!

Maar de media draait het om. De eerste maanden meldden ze iedere dag de doden zonder context. Nu de besmettingen zonder context. Totdat er weer genoeg doden gaan vallen aan griepvirussen over een aantal weken…

Probleem is dat wij allemaal deze sukkels in onze familie en in onze vriendenkring hebben. Het gevoel is verschrikkelijk dat deze mensen blind zijn voor de waarheid en alles doen wat ze opgedragen wordt totdat…hun knip geraakt wordt! En dan is het te laat.. En is de vriendschap met diegenen die ze hebben proberen te waarschuwen waarschijnlijk voorgoed voorbij.

Dr. Fauci

De Amerikaanse immunoloog Dr. Anthony Fauci zegt nu dat burgers niet ‘volledig’ zijn in het beschermen van zichzelf tegen de pandemie van Covid-19, tenzij ze verder gaan dan het dragen van een masker en ook oogbescherming zoals een veiligheidsbril toevoegen.

Dit is hoe Dr. Anthony Fauci het voor zich ziet hoe we ons moeten beschermen tegen de niet bestaande pandemie.

 

PERFECTE BESCHERMING

Dat we op deze manier al onze weerstand en immuniteit verliezen daar kraaien maar weinig mensen naar, terwijl toch iedereen dat op school heeft geleerd.

In een interview met Dr. Jennifer Ashton, hoofd medisch correspondent van ABC News, werd Fauci gevraagd of we een punt zouden kunnen bereiken waarop maskers niet alleen verplicht zijn, maar ook oogbescherming.

‘Het zou kunnen’ , antwoordde hij, en hij legde uit dat de enige manier om ‘perfecte bescherming’ tegen het virus te krijgen, is door de ogen en de mond en neus te beschermen.

‘Als je een veiligheidsbril of oogbescherming hebt, moet je die gebruiken’, zei hij. Het wordt niet universeel aanbevolen, maar als je echt compleet wilt zijn, moet je het waarschijnlijk gebruiken.’

MASKERS DIE COVID19 TIJDELIJK “DEACTIVEREN”

Compleet beschermd! Dat willen de paranoïde mensen horen! Zo hoorden we begin van deze week, en dit is echt waar, al dat er nu een supersonisch coronamasker op de markt is dat COVID19 tijdelijk “DEACTIVEERD”. Een belediging voor mensen met wat hersencellen, maar reken maar dat de supermarkt Caprabo de dag erna vol stond met schapen in de rij die ook wel zo´n masker wilden. Dikker dan dik dat masker. Je overleeft met gemak 2 klappen van Rico Verhoeven met zo´n ding op maar echt gezond is het niet. Prijs.. €9,95 en je bent (zolang je je supersonische masker ophoudt) altijd safe!

Dat mainstreammedia zoals La Vanguardia dat zomaar mogen publiceren, is bizar. Maar vrijwel alle MSM publiceren vanaf de zogenaamde outbreak meer leugens dan waarheden.

Maar vertel ze dat maar eens… de mensen om je heen die boos worden wanneer jij ze probeert te helpen en in te lichten.

Zie hier dat waanzinnige artikel waar we overigens binnen 5 minuten van Supermarkt Caprabo bij Bill Gates en Mark Rutte aankwamen na wat Googlen.

Coronawaanzin: Supermarkt VERKOOPT MASKERS DIE COVID19 OP INACTIEF ZETTEN

 

Maskers zijn al een zeer controversieel onderwerp geworden in de VS, met talloze virale video’s waarin burgers in het hele land schreeuwende wedstrijden spelen over mensen die weigeren gezichtsbedekkingen te dragen.

Die argumenten zijn zelfs in de politiek terechtgekomen, omdat zowel de hoorzittingen van Bill Barr als Big Tech deze week momenten bevatten waarop collega’s elkaar beschaamden omdat ze hun maskers durfden te verwijderen terwijl het niet hun beurt was om te spreken.

Jim Jordan is zo´n verstandige no-nonsense man die nooit zo´n muilkorf op zou zetten en net als de meesten hier niet weten wat ze meemaken de laatste maanden.

Bron:
https://www.rt.com/usa/496578-fauci-coronavirus-eye-protection/

Steun CSTV

Het gaat je pet te boven maar het is allemaal aan de gang.

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

4.7 3 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
8
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x