CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Advocaat Dr. Reiner Fuellmich - Coronabeleid grootste misdaad ooit en PCR test werk NIET

Een artikel van 18 oktober. Opdat wij niet vergeten:

GROOTSTE MISDAAD TEGEN DE MENSHEID

Dr. Reiner Fuellmich is advocaat voor consumentenbescherming in Duitsland en Californië.

Hij is één van de vier leden van het Duitse Corona Investigative Committee. In deze video beschrijft hij hoe er geen juridische twijfel bestaat over de mogelijkheid van een class action-rechtszaak tegen degenen die verantwoordelijk zijn voor de lockdowns.

Een internationaal netwerk van advocaten is van plan een class action-rechtszaak te starten. Dr. Reiner Fuellmich , de vooraanstaande advocaat, presenteert de details van dit project.

PCR-TEST ZINLOOS

Na negen maanden onderzoek en analyse kunnen we bevestigen dat de gegevens en concepten zijn gemanipuleerd om de angstcampagne in stand te houden. De schattingen op basis van de RT-PCR-test zijn zinloos: de RT-PCR-test identificeert / detecteert het Covid-19-virus niet. Wat het detecteert, zijn fragmenten van verschillende virussen.

Alles wat coronagerelateerd is qua beleid is gebaseerd op niets. Miljoenen zijn uitgegeven aan een niet werkende test. De PCR test kan niet aantonen of men covid19 heeft of heeft gehad.

Nu we dit weten is letterlijk alles wat we zien en alle maatregelen die zijn genomen gebaseerd op niets. We leven in één grote leugen. Alle woorden van de media zijn leugens wanneer het corona betreft. Alle woorden van politici zijn leugens als het over corona gaat. De covid-variant wel te verstaan. Als we dit feit beseffen…Dat de PCR test dus volledig onbetrouwbaar, of beter gezegd, niet werkend is..In wat voor een wereld leven we dan?

We moeten gelijk de mondkappen aftrekken. Horeca opengooien. Stoppen met social distancing en collectief alle regels die zijn ingevoerd aan onze laars lappen. Of laat u zich nóg verder piepelen? U zal wel gek zijn!

Zowel door vooraanstaande wetenschappers als door officiële volksgezondheidsinstanties wordt bevestigd dat Covid-19 GEEN gevaarlijk virus is.

Het COVID-19-fraudeschandaal is uitvoerig gedocumenteerd en is gebruikt als een voorwendsel om een ​​wereldwijd proces van economische, sociale en politieke herstructurering op gang te brengen dat heeft geleid tot massale armoede en wereldwijde werkloosheid. Het vernietigt de levens van mensen.

Wij hebben een korte video van Dr. Reiner Fuellmich ondertiteld maar ook zijn volledige verklaring is hieronder te zien met Nederlandse ondertiteling. (met dank aan Stichting Vaccinvrij)

Korte video:

Volledige verklaring Dr. Reiner Fuellmich:

https://www.bitchute.com/video/xhuL5BRJO17b/

 

4.3 26 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
14 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
14
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven
Hide picture