CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Acteur Jim Caviezel: “Ze halen adrenochroom uit kleine kinderen”

Van onze vrienden van Ninefornews:

Gezondheids- en Vrijheidsconferentie Amerika

Terwijl in Nederland alle ogen gericht zijn op een testevenement voor een Koningsdagfeest van Radio 538 in Breda, vond in Amerika een evenement plaats waar maar heel weinig ruchtbaarheid aan is gegeven. Toch waren er duizenden mensen aanwezig bij de Gezondheids- en Vrijheidsconferentie die werd geleid door generaal Michael Flynn en advocaat Sidney Powell.

“We komen hier bij elkaar om de waarheid te delen,” zei organisator Clay Clark voorafgaand aan de conferentie voor de camera van One America News. “Dat de modellen, die voorspelden dat 2,2 miljoen mensen zouden sterven, niet kloppen. Dat de PCR-tests, die werden gebruikt om de lockdowns te rechtvaardigen, niet deugen. En dat corona 100 procent behandelbaar is met ivermectine en hydroxychloroquine.”

Clark riep vervolgens op tot burgerlijke ongehoorzaamheid. “We stimuleren mensen die zich op plekken bevinden waar een lockdown van kracht is om ongehoorzaam te zijn. Dat is de manier om dingen gedaan te krijgen,” zei Clark. We mogen niet toelaten dat de globalisten de boel overnemen en onze vrijheid afpakken, voegde hij toe.

 

Meer dan 50.000 mensen wilden een kaartje kopen, terwijl er ruimte was voor 4000. “Ik denk dat het niet eens mogelijk zal zijn om afstand te houden,” zei Clark. Er keken nog eens 500.000 mensen mee via het internet, ondanks zware cyberaanvallen.

Als CNN verslag had gedaan van het evenement, zou de zender waarschijnlijk hebben gezegd dat het een superspreading event was. Clark reageerde: “CNN is een corrupte organisatie. Het is de propaganda-afdeling van de communistische partij. CNN heeft nul geloofwaardigheid.”

James Patrick Caviezel jr. is een Amerikaans acteur. Hij speelde onder andere Jezus in de film The Passion of the Christ en gevangenisdirecteur Willard Hobbes in Escape Plan. Hij staat ook bekend om zijn rol in Person of Interest als John Reese.

Hij deed een aantal opmerkelijke uitspraken:

LEES HIER VERDER:
https://www.ninefornews.nl/wereldberoemde-acteur-schokt-publiek-ze-halen-adrenochroom-uit-kleine-kinderen/

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

5 1 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven