Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Aanklacht tegen de alternatieve media!

Verspreid de vrijheid!

Weinigen zien dat er, net als bij talloze andere wereldgebeurtenissen, bij de huidige ‘pandemie’ sprake is van een ingenieuze ‘false flag’ operatie. Volgens sommigen zou er een heus ‘killervirus’ rondwaren met talloze slachtoffers tot gevolg, terwijl anderen wel het bestaan van het virus erkennen maar niet het grote gevaar.

Echter: het coronavirus bestaat niet! Het is een hoax. Een ‘psyop’. Bedrog van nooit eerder vertoonde, monsterlijke proporties.

 

Feit:

Virussen als externe, besmettelijke, zelfstandig opererende ziekteverwerkers bestaan niet!

 

Controlled opposition? Collaboratie met het systeem

Laten de alternatieve media nu een van hoofdoorzaken zijn dat waarheidzoekend Nederland hierover maar geen duidelijkheid kan krijgen: Tot op de dag van vandaag vertikken de meeste nieuwe media het simpelweg om de waarheid over het ‘killervirus’ te onderzoeken en te onthullen. Zij verspreiden daarmee de virus- en besmettingsleugen en hun volharding hierin vormt een substantieel onderdeel van het probleem. Zij zijn een hinderpaal. Dát terwijl de documentatie hierover nog altijd te vinden is, ondanks de steeds nijpender wordende censuur. Oeverloze non-discussies over de ernst van het vermeende virus, over aerosolen, vaccinatie-alternatieven en passende maatregelen slepen zich maar voort welke afleiden van de wérkelijke kwestie: dát terwijl het vijf voor twaalf is.

De keiharde feiten over het niet-bestaande coronavirus, de virologie en eerdere ‘virus-pandemieën’ zijn namelijk de volgende:

 

A.   Het coronavirus

 1. Het bestaan van het coronavirus is nimmer wetenschappelijk bewezen en kan niet bewezen worden.
 2. Het ‘virus’ is een verzinsel gebaseerd op een computerprogramma.
 3. Alle aangevoerde bewijzen berusten op bedrog.
 4. 46 met WOB-verzoeken benaderde medische instellingen van tien landen hebben geen énkel bewijs.
 5. Er wordt anderhalf miljoen euro geboden aan diegene die het bewijs kan leveren.
 6. Overheden erkennen dat het virus nooit is geïdentificeerd en geïsoleerd.
 7. De documentatie die het huidige terreurbeleid zou moeten verantwoorden wordt geheim gehouden.
 8. De gehele ‘pandemie’ is decennia tevoren voorbereid, nota bene inclusief lockdowns en het ‘nieuwe normaal’.
 9. Júist een niet bestaand virus maakt volledige regie vooraf mogelijk.
 10. Het ‘coronavirus’, ‘-vaccin’ en -test zijn reeds decennia geleden vervaardigd en gepatenteerd. Het gaat om een biowapen.
 11. De coronaplandemie was ook in Nederland voorbereid lang voordat het vermeende ‘virus’ de kop op stak.
 12. De corona-pandemie bestaat niet en is gecreëerd voor politieke doeleinden.

 

Zie voor de geactualiseerde bewijsvoering en bronnen:

HIER

 

B.     De virologie 

 1. De virologie is een nep-wetenschap gebaseerd op fraude, fraude en nog eens fraude.
 2. De vader van de virologie beantwoordt aan álle klassieke kenmerken van een psychopaat.
 3. Zijn belangrijkste geldschieters, supporters en promotors waren de Rockefellers, de Rothschilds en diverse andere leden van de onzichtbare cabal die ook bij de huidige plandemie weer aan de knoppen zit.
 4. De families Rockefeller & Gates introduceerden de nieuwe ‘geneeskunde’ gebaseerd op gif, leidend tot woekerwinsten, dood en verderf en uiteindelijk de huidige totaalcontrole.
 5. Zij ontmantelden en demoniseerden daartoe de reguliere natuurgeneeskunde.
 6. Een lid van de Gates familie startte het eerste grootschalige vaccinatie-experiment met miljoenen doden tot gevolg.

 

Zie voor de geactualiseerde bewijsvoering en bronnen:

HIER

 

C.     Viruspandemieën 

 1. Álle viruspandemieën zijn gebaseerd op bedrog. Voorbeelden:
 2. Het Spaanse griepvirus bestaat niet.
 3. De ‘Spaanse griep’ was in werkelijkheid een genocide van minimaal vijftig miljoen mensen door vaccinaties.
 4. Het HIV-virus bestaat niet.
 5. De AIDS-pandemie was feitelijk een oefenversie voor het COVID-schandaal.
 6. Het nep HIV-virus bood, net als bij COVID een lucratief patent op een niet bestaand virus en werd, gelijk COVID, aangetoond met een nep-test (PCR).
 7. De historie herhaalt zich bij de ‘AIDS-pandemie’: genocide van miljoenen Afrikanen en homoseksuelen door vaccinaties en AZT.
 8. Het Mexicaanse griepvirus heeft nimmer bestaan: het was een herhaling van zetten met patenten ten behoeve van woekerwinsten.
 9. De ‘vaccinatie’ voor de Mexicaanse griep leidde tot verlamming, slaapziekte en de dood van velen.
 10. Het ‘Zika-killervirus’ is nimmer aangetoond en was de zoveelste hoax waarbij vaccinatie zorgde voor gekrompen schedels, hersenschade en verlamming. Het was een dekmantel voor controle, onderdrukking en vaccinatieschade.
 11. Het ‘ultradodelijke’ Ebola-virus bestaat niet maar de lucratieve patenten waren een nieuwe goudmijn in het verschiet.
 12. De Ebola-‘besmettingscijfers’ waren net als bij de bovenstaande nep-virussen verkregen via de beruchte PCR-neptest en, eveneens gelijk alle hiervoor genoemde ‘pandemieën’ gebaseerd op bedrog, valse diagnoses en aannames.
 13. Het bestaan van een virus is een besluit genomen in de virologenvergadering.
 14. De gebruikelijke PCR-test bij nep-pandemieën garandeert desgewenst: iedereen ‘besmet’.
 15. De gifspuit (‘vaccinatie’) is vervolgens het eugenetische instrument voor Gates’ ‘Endlösung.’

 

Zie voor de geactualiseerde bewijsvoering en bronnen:

HIER

 

Zonder virus onmiddellijk helderheid

De keizer heeft geen kleren aan. Zonder virus wordt ogenblikkelijk duidelijk dat er sprake is van een verzonnen probleem waarachter een heel andere agenda schuil gaat. Dan wordt acuut helder dat we te maken hebben met een kwaadaardigheid die elke menselijke voorstelling te boven gaat. Dan vallen de maskers af van entiteiten die wezenlijk anders zijn dan wij. Entiteiten die geen enkele connectie hebben met ons als bezielde, liefhebbende, gewetensvolle en empathische mensen, ook al is er een fysieke gelijkenis. Het zijn ‘Fremdkörper’. Vijanden van de mensheid, of zoals professor Robert Hare ze noemt: ‘intraspecies predators’.

En juist over die onvoorstelbaar antimenselijke, natuur- en levenvernietigende agenda en hun menshatende ontwerpers moeten we het hebben. Wie of wat zijn zij? Wat willen zij? En waarom?

 

Oproep om verantwoordelijkheid te nemen

Ik roep hierbij alle nieuwe of alternatieve media en activistische websites op onmiddellijk te stoppen met de verspreiding van de virus- en besmettingsleugen waarmee het systeem in stand blijft.

Slechts enkele mij bekende websites blijven de waarheid over ‘virussen’ en ‘virusbesmetting’ moedig verspreiden. Het zijn onder meer: Martin Vrijland, Niburu, Ella Ster, Dlmplus, Wanttoknow, Pateo.

Het merendeel vertrouwt helaas echter nog steeds op de ‘wetenschap’, onderzoekt zelf niets en volhardt tot op de dag van vandaag in de verspreiding van de virus- en besmettingsleugen (dat neemt niet weg dat deze websites daarnaast uitstekend werk verrichten). Daarbij horen alternatieve nieuws- en activistische websites als die van Café Weltschmerz, Wybren van Haga, Flavio Pasquino, Gezond Verstand, Blue Tiger Studio, Ninefornews, Viruswaarheid, Jensen, Forum voor Democratie, De Audiokrant en vele, vele anderen, waaronder schrijvers van CommonSenseTV maar ook een auteur als Robin de Ruiter.

Hoe hoger de opleiding en maatschappelijke positie hoe meer geprogrammeerd, gehersenspoeld en hoe minder bewust. De consensus van de meerderheid over het bestaan van virussen, inclusief wat door moet gaan voor ‘wetenschap’ (virologie), is niet hetzelfde als de waarheid. En ook een halve waarheid is een hele leugen.

 

Stop het virusbedrog!

Help mee dit artikel te verspreiden en zorg voor een sneeuwbaleffect.

Onthul de afstotelijke naaktheid van de keizer. Zet hem voor álle Nederlanders voor schut!

Stop het virusbedrog!

 

 

 

 

 

 


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
90 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
90
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x