500 wetenschappers: “Er is geen klimaatcrisis!”

Een groep van bijna 500 wetenschappers en professionals hebben op 23 september een brief naar de VN gestuurd met hun verklaring: “There is no climate emergency.” (er is geen klimaatcrisis).Bericht bekijken

In de brief staat o.a. dat het wreed en onvoorzichtig is om als politici te pleiten voor dit klimaatbeleid en triljoenen dollars verspillen op basis van zulke onvolwassen modellen.

De brief is getekend door een aantal prominente wetenschappers en professionals, inclusief atmosferisch fysicus Richard Lindzen en geologieprofessor Alberto Prestininzi. Het initiatief wordt geleid door de Nederlandse professor in technische natuurkunde, akoestiek en geofysica Guus Berkhout.

Verder staat er in de brief dat de huidige klimaatmaatregelen het economische systeem ondermijnen en mensenlevens in gevaar brengen. “We raden u aan om een klimaatbeleid te volgen dat gebaseerd is op gedegen wetenschap en oprechte bezorgdheid voor diegenen die schade hebben dankzij kostbare maar onnodige pogingen van beperkingen van energie.”

Deze brief viel samen met de klimaatconferentie in New York waar het (voor politieke doeleinden) misbruikte klimaatmeisje Greta Thunberg het begin van de totale vernietiging van onze planeet aankondigde .

In een bijgevoegde press-briefing benadrukken de wetenschappers nogmaals dat de toegenomen temperaturen, door het IPCC voorgelegd, 4 keer (!)  hoger zijn dan in werkelijkheid gemeten.Het IPCC zelf heeft eerder al gezegd dat hun klimaat-modellen niet gebruikt kunnen worden om voorspellingen te doen op lange termijn.

Verder zegt de brief dat het klimaat altijd veranderd en dat de recente opwarming geen enkele verrassing is aangezien de kleine ijstijd ten einde kwam in 1850. Ook zegt de brief dat de opwarming van de aarde niet heeft geleid tot meer natuurrampen.

Advies aan politieke leiders

Brief aan de VN

Persbericht

Wakker worden! Laat je deze onzin niet aanpraten door de alarmisten met hun politieke agenda. Ze geven niets om het klimaat.

Klik op Forum voor de discussie over dit artikel op ons forum.

Discussie over dit onderwerp op het Forum

 

 

Steun CommonSenseTV

 

 

https://commonsensetv.nl/archief/forum/topic/500-wetenschappers-er-is-geen-klimaatcrisis/

4.8 8 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x