NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

DUITSLAND WIL MEER MEER MEER IMMIGRATIE

Nadat Duitsland al de minderjarige migranten uit het kamp bij de Griekse grens heeft binnengehaald willen het land nu het liefst alle migranten naar Duitsland halen.

De Minister van Ontwikkeling, Gerd Müller van de CSU (zusterpartij van CDU) vind dat ook de volwassen migranten een plek in Duitsland verdienen. De Duitse Groenen ondersteunen dit plan van harte. (bron) (bron)

Duitsland, het land dat gebukt gaat onder het geweld dat de massa-immigratie met zich meebrengt, bestaat inmiddels al voor meer dan 25% uit mensen met een niet westerse achtergrond. illegalen niet meegerekend. Het zal niet lang meer duren voordat 1 op de 3 inwoners van Duitsland een niet westerse achtergrond heeft. (bron)

Het gevolg van de migratie heeft diepe sporen achtergelaten in de Duitse samenleving. Alleen tussen 2014 en 2018 zijn er ruim 800.000 misdaden gepleegd door migranten. Dit komt uiteindelijk uit boven 1 miljoen. Vele zaken liepen nog ten tijde van de telling.

Maar Müller en Merkel vinden het prima en willen van geen wijken weten.

Angela Merkel verdedigt 800.000 migrantenmisdaden op Duitse volk

 

Minister Müller heeft het kamp op Moria bezocht. Hij was geschokt om te zien dat een kamp dat plaats biedt aan 3.000 personen bewoond wordt door 20.000 migranten. Hij claimde dat de omstandigheden in de kampen in Afrika beter zijn dan de omstandigheden in Europa. (bron)

Maar in plaats van een plan om ze dan daarheen te sturen,haalt Müller ze liever hierheen, met alle gevolgen van dien.

Duitsland is controle over migranten kwijt

 

Afgelopen maand haalde Duitsland 47 minderjarige “migranten-wezen” binnen. Dit was onderdeel van een plan tussen 10 lidstaten van de EU die de migranten verdeelden.

Ondanks dat gezegd werd dat de meeste van die migranten-wezen, meisjes van onder de 14 zouden zijn zonder ouders, bleek dat het tegendeel waar was.

Slechts 4 van de 47 migranten waren meisjes. De rest waren jonge mannelijke tieners. (bron) (bron)

Een leugen dus.

 

 

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x