CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

23 doden Noorwegen na vaccin. Ouderen kunnen beter afzien van spuit.

23 doden na vaccinatie in Noorwegen

Drieëntwintig mensen stierven in Noorwegen binnen enkele uren tot dagen na ontvangst van hun eerste dosis van het Pfizer COVID-19-vaccin, waarvan 13 van die sterfgevallen - allemaal verpleeghuispatiënten - blijkbaar verband hielden met de bijwerkingen van de injecties, aldus gezondheidsfunctionarissen. (bron)

Het Europese PRAC (geneesmiddelenbewakingscomité) gaat onderzoeken of ouderen beter kunnen afzien van vaccinaties van Pfizer of Moderna.

Nadat ze vele mensen, door de propaganda-machine van de media, geld en de politiek, zo gek hebben gekregen dit vaccin te nemen,zien we al snel de nadelen die nou niet echt opwegen tegenover de voordelen. De 99,98% overlevingskans bijvoorbeeld wanneer je het gewoon laat om een spuit in je arm te laten prikken.

Ook als oudere, de meest kwetsbaren dus, lijkt het beter om het vaccin gewoon te laten. En de rest van de bevolking zou wel gek om niet de juiste afweging te maken. Denk ook nog eens wat het op langere termijn kan betekenen. Het blijft in uw lichaam zitten.

Wij hebben al meerdere artikelen geplaatst over mensen die vrijwel direct na het vaccin zijn overleden. (bron)(bron)

Oude mensen. Jonge mensen. Uiteraard zeggen de farma´s dat het “niet bewezen is” dat het te maken heeft met het vaccin. Net zoals corona nooit bewezen is met een PCR. Zo kunnen we wel door blijven gaan met dit theater..

De Noorse variant van het RIVM:

“Voor de meest kwetsbare mensen, kunnen zelfs milde bijeffecten van het vaccin serieuze gevolgen hebben’, aldus het Noorse RIVM in een verklaring. ‘Voor diegenen die toch al een zeer geringe resterende levensverwachting hebben, kan het voordeel van het vaccin marginaal of irrelevant zijn.” (bron)

De Volkskrant meldt:

“Waarschijnlijk werden de normale, milde bijeffecten van het vaccin de kwetsbare ouderen fataal, bevestigt het Noorse medicijnagentschap desgevraagd aan de telefoon. Het ging daarbij dan ook om zeer broze mensen, soms van in de 90, benadrukt het agentschap. Naar nog eens tien andere sterfgevallen van zeer oude verpleeghuisbewoners kort na het krijgen van het vaccin besloot men geen nader onderzoek te doen: er kon net zo goed sprake zijn van een andere doodsoorzaak.”

“De onrust over bijwerkingen komt voor ons land op een ongelukkig moment: uitgerekend maandag wil men immers de eerste ouderen in verpleeghuizen vaccineren. Dat gebeurt met het vaccin van Pfizer, maar daarna wil men ook het vaccin van Moderna inzetten, een vaccin dat meer bijwerkingen heeft. De Noorse hoogbejaarden werden ingeënt met het vaccin van Pfizer.”

Wij zeggen:

Wakker worden!

Lees hier het artikel van De Volkskrant:
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/eu-onderzoekt-dood-13-noorse-ouderen-na-bijwerkingen-vaccin~bf394cef/

LEES OOK:

41-jarige Portugese zorgmedewerker plotseling dood na Pfizer vaccin

56-jarige arts Miami Beach overlijdt na Pfizer-vaccin

2 overlijdens in Noorwegen na Pfizer vaccinatie

Vier ouderen overlijden vrijwel direct na het nemen van vaccin

32-jarige arts op IC half uur na Pfizer-BioNTech vaccinatie

5 1 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven