CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

10 jaar cel als je op vakantie gaat naar risicogebied

We kunnen aan de hand van alle feiten die op tafel leggen nu wel concluderen dat deze hele coronacrisis niets meer is dan een soort live-verslag van de griep. Doe je dit met de griep dan kun je exact dezelfde situatie creëren met behulp van de media en zover er in meegaan dat je het zelf gaat geloven.

Het vaccineren blijkt een levensgevaarlijk experiment (bron)

Wanneer je mensen hoort beweren dat mensen die corona met een griepje vergelijken gek zijn, dan weet je dat die persoon geen flauw benul heft waar hij of zij het over heeft. De influenza griep (die op raadselachtige manier is verdwenen) is werkelijk een killervirus.

Alleen in Nederland al kostte het het leven aan ruim 10.000 personen met een gemiddelde leeftijd 17 jaar lager (65) dan het gemiddelde van coronadoden.

Ook is duidelijk dat de overheden bewust en collectief hebben afgesproken hoe de mensen angst aan te jagen en de coronacrisis “echt te houden”. (bron)

Kortom: We zitten midden in een oorlog waar de overheden en de bigtech zich tegen de mensheid keren door ze te dwingen te gehoorzamen om hun verschrikkelijke nieuwe normaal er doorheen te krijgen. Het zijn doodzieke mensen met doodzieke plannen. Je ziet ze voor je eigen ogen uitgerold worden.

Zolang volkeren niet opstaan gaat de onderdrukkende waanzin gewoon door.

Lees dit artikel van Wakkeren.nl

Internationale reizigers die in Groot-Brittannië niet opgeven dat ze in risicogebieden zijn geweest, riskeren een celstraf van 10 jaar, zo heeft de Britse minister van Volksgezondheid Matt Hancock aangekondigd.

De celstraf kan worden opgelegd aan reizigers die bij aankomst op een formulier liegen over hun bezoek aan een land op de ‘rode lijst’. Ook kunnen ze een boete krijgen als ze weigeren een verplichte coronatest te ondergaan.

Dat is nog niet alles: reizigers moeten vanaf komende maandag na aankomst in Engeland verplicht in quarantaine in een hotel. De kosten, bijna 2000 euro per persoon, zijn voor eigen rekening. En jij dacht dat Rutte en De Jonge erg waren.

De meest draconische maatregelen

LEES HIER VERDER:

BRON:
https://wakkeren.nl/10-jaar-cel-omdat-je-op-vakantie-gaat-dit-is-een-stap-te-ver/

4 6 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven