CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Apartheid onder Sigrid Kaag

Apartheid onder het regime van Sigrid Kaag

De kans dat Sigrid Kaag een belangrijke of zelfs leidende rol gaat spelen in de politiek is vrij groot. Zij heeft de juiste connecties met de meest invloedrijke instanties. Haar CV is gevuld met met allerlei clubjes die gelieerd zijn aan de New World Order.

Zij weet ook heel goed wie een belangrijke broodheer is: George Soros, de immigratiekoning.

 

 

Sigrid Kaag is ook vrij duidelijk over wat ons te wachten staat als zij aan de macht komt. Zij vindt Israël een uitstekend voorbeeld en zou dit vaccinatiebeleid graag willen overnemen in Nederland. Volgens de visie van Kaag is apartheid namelijk een uitstekende methode om solidariteit af te dwingen.

D66 — Congresspeech Sigrid Kaag — Het is tijd voor nieuw leiderschap – YouTube

Minuut 4.

Wat zij er niet bij verteld is hoe het er werkelijk in Israël aan toe gaat. In Israël is het inmiddels zo erg dat mensen een enkelband moeten dragen na de vakantie. Niet-gevaccineerde mensen mogen geen boodschappen doen. Kinderen die niet gevaccineerd zijn mogen geen examens afleggen. Theater en bioscoop blijft onbereikbaar voor de ongevaccineerde.

In Israël schreeuwen de mensen tevergeefs om hulp, maar de mainstream media zwijgt.

https://www.bitchute.com/search/?query=michael%20ganoe&kind=video

Simone op Twitter: “1/2 Gruwelijk de situatie in Israël momenteel. 😳 Enkelbanden wanneer je terugkomt van een reis 😳 Zonder vaccinatie GEEN toegang tot winkelcentra etc 😳 Kids geen examen zonder vaccinatie https://t.co/Klz064EYHZ” / Twitter

Dat betekent dat als Kaag aan de macht komt en haar beleid in Nederland ingevoerd gaat worden ons een situatie te wachten staat waar de apartheid in Zuid-Afrika nog een puntje aan kan zuigen.

Dit alles wordt u dan opgelegd voor om u er vooral toe te bewegen een mRNA-injectie te nemen, de zogenaamde redding uit de crisis.

Deze injectie heeft volgens de krantenkoppen een werkzaamheid van 95%. In werkelijkheid bleken in dit onderzoek van een groep van 22.000 gevaccineerden slechts 90 mensen minder corona te krijgen, dan een controlegroep van 22.000 mensen. Er gingen in beide groepen niemand dood aan corona en het is dus nog onbekend of het vaccin überhaupt enig leven gaat redden.

Als we echter kijken naar de risico’s en de bijwerkingen van de prik in Israël dan zien we het volgende: Er blijkt dat in Israël 40 x meer mensen zijn overleden sinds de introductie van het vaccin.

https://www.dlmplus.nl/2021/02/14/vaccinaties-in-israel-blijken-nu-al-rampzalige-gevolgen-te-hebben/

Kortom: als Kaag en haar alliantie straks aan het bewind is heeft u dus de keuze tussen 2 kwaden. De keuze tussen een levensgevaarlijk vaccin, waarvan het effect op de levensverwachting nog bewezen moet worden, of uitsluiting uit de maatschappij.

 

4.7 31 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
32 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
32
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven