Antifa-lid probeert burger aan te vallen. Maar dat liep anders…

De tactiek van demonstranten die gelieerd zijn aan Antifa en de Climate Change Movement om wegen te blokkeren is een trend geworden onder het tuig van Antifa.

Ze blokkeren de weg of gaan voor je auto staan. Ze slaan je auto aan gort en proberen je aan te vallen en in elkaar te slaan. Jong of oud. Zolang je maar blank bent en dus een racist en een fascist.

In dit filmpje zie je hoe een Antifa-lid een auto stopt om vervolgens de bestuurder aan te vallen met een wapen. Maar dat liep iets anders dan gepland…

De man in de auto deinsde niet terug voor deze gevaarlijke gek en stapte zijn auto uit om hem een koekje van eigen deeg te geven. En terecht. Geweld zien is nooit leuk maar van dit soort beelden zullen toch heel veel mensen stiekem wel genieten.

Burgers zijn het spuugzat om telkens door dit werkloze linkse tuig zonder reden lastig gevallen te worden terwijl ze naar hun werk gaan omdat ze een familie te onderhouden hebben.

En dit in naam van de strijd tegen fascisme en opkomen voor het klimaat. Waanzin.

Ook in Nederland zie je steeds meer dat de burgers voor eigen rechter gaan spelen. Een gevolg van de onmacht van onze regering die de burger geen veiligheid en bescherming meer kan bieden.

Onderstaand artikel is gaat niet over Antifa maar over het Marokkanenprobleem in Heemskerk en Beverwijk. De politie heeft er geen grip meer op en dus komen de bewoners zelf in actie.

Lees dit artikel waar burgers uit Heemstede en Beverwijk gedwongen worden hun eigen knokploeg op te zetten en te patrouilleren om zo de wijk te beschermen tegen overlastgevende agressieve en gevaarlijke Marokkaanse jongeren. Hier “De Pilotengroep” genoemd.

Politie kan ons niet beschermen – We richten een eigen knokploeg op

 

 

 

 

 

 

 

Bevalt dit je? Support CSTV op Patreon!
Deel dit!
Danny

Danny

Admin

Eén gedachte over “Antifa-lid probeert burger aan te vallen. Maar dat liep anders…

  • gecojunior
    26 november 2019 om 08:29
    Permalink

    Video is verwijderd..In Nederland heb je geen recht,dat moet je nemen.Zou net hetzelfde gedaan hebben.Hersenloze idioten!!!

Geef een reactie