Antifa gesteund door vakbonden, politici en…de kerk!

Afgelopen vrijdag zijn er door de Duitse politie beelden vrijgegeven/gelekt met opnames van de gevechten tussen Antifa en de politie.

De beelden schijnen te dateren uit december 2015 maar zijn sinds vrijdag pas online geplaatst en viraal gegaan. Of ze daadwerkelijk uit 2015 komen of dat deze beelden afgelopen vrijdag zijn opgenomen, is nog steeds niet helemaal duidelijk. Zeer waarschijnlijk het eerste.

Extreem links is wereldwijd één van de grootste bedreigingen anno 2019. 

Bekijk deze vreselijke beelden uit ons buurland. Dit is terreur. Antifa is een terroristische organisatie maar zal nooit zo worden aangemerkt door de politiek.

De media zal nooit en te nimmer rellen van Antifa uitzenden. Het zijn de meest gruwelijke vechtpartijen en protesten die je maar kunt bedenken maar ze schenken er bewust geen aandacht aan.

Waarom niet?

Antifa wordt in Duitsland ondersteund door o.a. de vakbonden Verdi (bron), IG-Metall (bron), de kerk(!) (bron) en de politieke partijen Die Linke (bron), SPD (bron), en Die Grühnen (bron) en (bron) 

Antifa is ontzettend goed georganiseerd en opereert wereldwijd, met aan de bovenste laag schijnbaar “nette correcte mensen” en politici.

Wanneer je de geschiedenis van Antifa kent, wordt alles je ineens heel duidelijk. We leven in een valse wereld. Een schijndemocratie. Alles is met elkaar verbonden voor de globalistische droom. (bron)

De witteboorden, zoals politici en linkse instellingen, doen het subtiel en gebruiken hun macht en mensen in de media en binnen hun organisatie om de gewillige volgers en organisaties in actie te brengen.

Ondertussen houden diezelfde media de bevolking bewust een ander wereldbeeld voor, zodat men zich gaat keren tegen niet of nauwelijks bestaande problemen, ter afleiding. Extreem rechts, bijvoorbeeld. Of zogenaamd racisme.

Noem het Deep State of noem het hoe je het wilt. Donald Trump gebruikt ook liever niet de term Deep State maar bedoelt exact hetzelfde. Trump is het allergrootste voorbeeld en het levende bewijs hoe door en door slecht de huidige elites, die hun globalistische droom najagen, zijn. Geen grenzen!

Zie ook:
https://commonsensetv.nl/nos-en-nu-nl-zwijgen-bewust-over-antifa/

https://commonsensetv.nl/antifa-in-london-nazis-in-een-ander-pak/

https://commonsensetv.nl/antifa-extremisten-mishandelen-onschuldige-vrouw-in-eigen-huis/

https://commonsensetv.nl/antifa-freaks-omsingelen-oude-vrouw-met-rollator/

Steun CommonSenseTV
We willen en moeten doorgaan!

 

 

 

5 1 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x