Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Español ES

Antifa gesteund door vakbonden, politici en…de kerk!

Afgelopen vrijdag zijn er door de Duitse politie beelden vrijgegeven/gelekt met opnames van de gevechten tussen Antifa en de politie.

De beelden schijnen te dateren uit december 2015 maar zijn sinds vrijdag pas online geplaatst en viraal gegaan. Of ze daadwerkelijk uit 2015 komen of dat deze beelden afgelopen vrijdag zijn opgenomen, is nog steeds niet helemaal duidelijk. Zeer waarschijnlijk het eerste.

Extreem links is wereldwijd één van de grootste bedreigingen anno 2019. 

Bekijk deze vreselijke beelden uit ons buurland. Dit is terreur. Antifa is een terroristische organisatie maar zal nooit zo worden aangemerkt door de politiek.

De media zal nooit en te nimmer rellen van Antifa uitzenden. Het zijn de meest gruwelijke vechtpartijen en protesten die je maar kunt bedenken maar ze schenken er bewust geen aandacht aan.

Waarom niet?

Antifa wordt in Duitsland ondersteund door o.a. de vakbonden Verdi (bron), IG-Metall (bron), de kerk(!) (bron) en de politieke partijen Die Linke (bron), SPD (bron), en Die Grühnen (bron) en (bron) 

Antifa is ontzettend goed georganiseerd en opereert wereldwijd, met aan de bovenste laag schijnbaar “nette correcte mensen” en politici.

Wanneer je de geschiedenis van Antifa kent, wordt alles je ineens heel duidelijk. We leven in een valse wereld. Een schijndemocratie. Alles is met elkaar verbonden voor de globalistische droom. (bron)

De witteboorden, zoals politici en linkse instellingen, doen het subtiel en gebruiken hun macht en mensen in de media en binnen hun organisatie om de gewillige volgers en organisaties in actie te brengen.

Ondertussen houden diezelfde media de bevolking bewust een ander wereldbeeld voor, zodat men zich gaat keren tegen niet of nauwelijks bestaande problemen, ter afleiding. Extreem rechts, bijvoorbeeld. Of zogenaamd racisme.

Noem het Deep State of noem het hoe je het wilt. Donald Trump gebruikt ook liever niet de term Deep State maar bedoelt exact hetzelfde. Trump is het allergrootste voorbeeld en het levende bewijs hoe door en door slecht de huidige elites, die hun globalistische droom najagen, zijn. Geen grenzen!

Zie ook:
https://commonsensetv.nl/nos-en-nu-nl-zwijgen-bewust-over-antifa/

https://commonsensetv.nl/antifa-in-london-nazis-in-een-ander-pak/

https://commonsensetv.nl/antifa-extremisten-mishandelen-onschuldige-vrouw-in-eigen-huis/

https://commonsensetv.nl/antifa-freaks-omsingelen-oude-vrouw-met-rollator/

Steun CommonSenseTV
We willen en moeten doorgaan!

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Houd het netjes. Persoonlijke aanvallen, onderling schelden en grove schuttingtaal worden verwijderd. Het draagt niets bij aan de discussie en het verpest de sfeer..

Reageer

  Subscribe  
Abonneren op

CSTV Video´s

Meer dan 300 video´s op ons Youtubekanaal

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000.

Met de bekende Amfa4000 heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer

Zo smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee en dat voor slechts een eenmalige investering van € 149,-. in plaats van €299

“De compacte waterontharder gaat om uw waterleiding en het magnetisch veld en voorkomt dat calcium en magnesium kristalliseren.”

We hebben het geprobeerd. Of het duurzamer is voor de apparaten is nog te vroeg om te zeggen. Kalkaanslag hadden we al weinig last van maar nu helemaal niet meer..

En het drinkwater smaakt inderdaad veel zuiverder. Common sense.

Via deze aanbieding €130 euro korting en u steunt CSTV
  • Tot wel 85% minder kalkaanslag
  • 1 Amfa4000 is geschikt voor het hele huis
  • Krachtig systeem 0.117 Tesla = 1170 Gauss
  • Geschikt voor elk type woning
  • Zelf binnen 5 minuten installeren
  • Gratis bezorgd
  • Geen service- en onderhoudskosten
  • Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis.