Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Español ES

Antifa extremisten mishandelen onschuldige vrouw in eigen huis

Duitse Antifa-extremisten vielen het appartement binnen van vrouwelijke medewerker van een makelaar en sloegen haar in elkaar.

Dit hoort bij hun nobele actie: “Oorlog tegen de ontwikkeling van luxe appartementen in Leipzig.”

Andreas Loepski is de woordvoerder van de politie van Leipzig. Hij vertelde dat een tweetal van de extreem linkse bende de 34-jarige vrouw meerdere keren in haar gezicht stompten nadat ze met geweld haar appartement zijn binnengedrongen.

Dit gebeurde afgelopen zondag om 19:00, volgens BILD.

Loepski vertelde ook dat ze de woorden: “Tot ziens! Groeten van Connewitz!” schreeuwden toen ze het appartement verlieten.

Connewitz is een zogenaamde linkse wijk. Een ghetto.

Inderdaad. Naast no-go zones vanwege Islamisering hebben we ook no-go zones vol met linkse landgenoten. Twee megaproblemen dus.

Dit zijn wijken waar niemand zomaar binnen kan komen en alle panden en bedrijfspanden zijn vaak gekraakt. Hier leeft het afvoerputje van de samenleving. “Mensen” die zogenaamd opkomen tegen de fascisten. Wie dat ook moge zijn.

Antifa zelf voldoet wel aan het lijstje van kenmerken van fascisme.

Ze strijden tegen een niet bestaande vijand om het geweld dat ze veroorzaken goed te praten. De groep bestaat grotendeels uit werkloze losers die het geweldig vinden om geweld te gebruiken en herrie te schoppen. Argumenten zijn er niet. Ze hebben hun gezichten bedekt en zijn niet aanspreekbaar.

Het is volgens de mening van velen een gevaarlijke criminele organisatie en velen vragen zich af waarom Antifa niet verboden wordt. Maar zelfs na 60 van dit soort “incidenten” zal dat niet gebeuren met onze huidige leiders.

Lees dit artikel ook maar eens:
https://commonsensetv.nl/extreem-linkse-demonstranten-verwonden-19-politieagenten/
Het gaat over het andere voorval met Antifa in Duitsland afgelopen week in Berlijn waar er dankzij Antifa 19 gewonde agenten zijn afgevoerd waarvan 3 ernstig gewond.

Deze foto is genomen in de linkse wijk Rigaer Strasse in Friedrichshain in Berlijn.

In de afgelopen tijd heeft Antifa alles geprobeerd om de bouw van de appartementen te saboteren.

Afgelopen maand hebben extreem linkse Antifa-leden nog 2 hijskranen in de brand gestoken. Resultaat: €10.000.000 schade.
Bron: https://vertikal.net/en/news/story/33931/crane-arson—terrorist-attack

Ook tientallen graafmachines zijn in de brand gestoken.

Antifa ging deze keer, voor het eerst, gepland richting het appartement van een onschuldige vrouw om haar met geweld uit te schakelen. Althans, dat stelt Burkhard Jung. Burgemeester van Leipzich.

De reactie van Jung, een Sociaal Democraat:
“Een grens is overschreden. De linkse opstandelingen verbergen niet eens meer dat ze een weerloze en onschuldige vrouw aanvallen.”

en:
“Het idee wat deze extreem linkse groepering altijd beweerde, namelijk dat ze alleen geweld zouden gebruiken tegen instituties maar nooit tegen mensen blijkt nu een leugen te zijn.”

Het lijkt erop dat deze burgemeester Burkhard Jung de afgelopen jaren onder een steen heeft geleefd. Zoals vele van onze westerse leiders. Op wereld- en lokaal niveau.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on reddit
Reddit

6
Houd het netjes. Persoonlijke aanvallen, onderling schelden en grove schuttingtaal worden verwijderd. Het draagt niets bij aan de discussie en het verpest de sfeer..

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
6 Comment draad
0 Draad antwoorden
0 Volgers
 
Comment met meeste reacties
HOT! comment
0 Comment schrijvers
Antifa gesteund door vakbonden, politici en...de kerk! –Antifa in London - Nazisme in een ander pakje –Brandweerman gedood door 7 jongeren. Twee 17-jarige allochtonen opgepakt. –Extreem links dreigt AfD-parlementariër te vermoorden –Antifa- en migrantenopstand in Turijn. – Recente comments schrijvers
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
trackback

[…] Twee laffe mannen van Antifa drongen vorige week bij een onschuldige makelaarmedewerkster haar appartement binnen en sloegen haar in elkaar als actie tegen “de aanbouw van luxe appartementen”. Bron: https://commonsensetv.nl/antifa-extremisten-mishandelen-onschuldige-vrouw-in-eigen-huis/ […]

trackback

[…] Bron: Antifa mishandelen onschuldige vrouw in eigen huis. […]

trackback

[…] in elkaar slaan van een onschuldige vrouw in haar eigen huis door Antifa afgelopen weken (bron) en (bron), wordt er nu een democratisch gekozen parlementslid van de AfD met de dood […]

trackback

[…] Antifa slaan onschuldige vrouw in eigen huis in elkaar […]

trackback

[…] Twee mensen van Antifa slaan onschuldige vrouw in haar eigen huis in elkaar omdat het krakersvolk wordt verstoord in hun dagelijks leven door bouwplannen van de gemeentes. Antifa mishandelen vrouw […]

CSTV Video´s

Meer dan 300 video´s op ons Youtubekanaal

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000.

Met de bekende Amfa4000 heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer

Zo smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee en dat voor slechts een eenmalige investering van € 149,-. in plaats van €299

StudentenlevenStudentenleven