Rellen migranten in Turijn uitgelokt door Antifa

Boze legale immigranten zijn in opstand gekomen en hebben gedeeltes van een asielzoekerscentrum in Turijn in brand gestoken.

Deze gewelddadige reactie werd mede uitgelokt door extreem links en Antifa die een hongerstaking uitriepen vanwege de “slechte omstandigheden” waarin de immigranten, die niet in de opvangcentra zitten, zich bevinden.. (Bron)

Antifa is een criminele organisatie die met geweld en intimidatie op burgers en politici de omvolking van Europa probeert te bevorderen.

Helaas wordt deze gewelddadige organisatie, die in Duitsland onlangs nog 19 politieagenten verwondden en een onschuldige vrouw in haar huis helemaal in elkaar geslagen hebben, niet aangemerkt als een criminele organisatie.

Lees deze artikelen als bron voor bovenstaande acties van Antifa de afgelopen weken.:
Bron: Antifa verwondt 19 politieagenten.

Bron: Antifa mishandelen onschuldige vrouw in eigen huis.

Als gevolg van deze actie van Antifa voelden de migranten zich gesterkt en waarschijnlijk gerechtvaardigd om het asielzoekerscentrum in de brand te steken en rellen te veroorzaken. (Bron).

De immigranten zetten in totaal 8 afdelingen in de brand.

 

 

 

 

 

 

 

Voor de duidelijkheid:

Toegelaten immigranten protesteerden en zetten het asielzoekerscentrum in brand omdat men daar gratis voedsel, gezondheidszorg en eten krijgen “over de rug” van de vrije “migranten.”

Dat krijg je ervan met zo´n absurd en stupide immigratiebeleid.

De brandweer was er gelukkig op tijd bij en kon een ramp voorkomen.

Politie was ook aanwezig om de situatie te kalmeren (in plaats van er een speciale eenheid heen te sturen die hard ingrijpt om te laten zien wie de baas is in Italië om eens een duidelijk voorbeeld te stellen).

Een aantal dagen na dit voorval raakte een beveiligingsmedewerker zwaar gewond nadat 4 migranten probeerden te ontsnappen.

Afgelopen oktober waren er ook grote rellen in Griekenland waar migranten slaags raakten met de politie. Dit leverde 2 doden onder de migranten op.

Het is duidelijk dat de migranten ons ontzettend dankbaar zijn dat ze te gast mogen zijn in onze Europese landen.

Beste Matteo Salvini. We weten dat je er weer aan komt. Verlos ons van den boze!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x