NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Stop de censuur en laat uw ISP en hackers niet meekijken!

Gebruik couponcode: lockdown10%

Antifa en Baskische separatisten verstoren VOX bijeenkomst met geweld

Een VOX bijeenkomst in Baskenland werd met geweld verstoord en tegengehouden door Antifa en Baskische separatisten en ETA sympathisanten. De haat in hun ogen zeggen alles…

 

 

Veel vertrouwen in de politiek hebben velen onder ons niet meer. Maar deze Spaanse patriotten van VOX stralen op alle fronten uit echt te willen vechten voor democratie, vrijheid en soevereiniteit.

Het wordt VOX aan alle kanten onmogelijk gemaakt. Ook hier in Baskenland. Een democratisch gekozen partij die niet de kans krijgen een bijeenkomst te houden voor Basken die doodsbang zijn voor deze separatisten en VOX steunen.

Men durfde niet te komen vanwege agressieve “demonstranten” die de mensen tegenhielden met geweld.

Demonstranten…Het zijn de sympathisanten van ETA gemengd met Antifa-tuig dat bij iedere demonstratie van separatisten aanwezig zijn. Ook in Catalonië. Alleen maar om te rellen en het vandalisme.
Voor de media en de coalitie zijn dat de helden. De meest verschrikkelijke beelden worden dood genegeerd. Alle schaamte is men allang voorbij.

Een politica van VOX, Rocio de Meer)  kreeg een steen tegen haar hoofd gegooid en raakte licht gewond vlak boven haar oog aan haar wenkbrauwen.

Een aantal dagen later beweerde Pablo Echenique dat ze zich aanstelde en dat het slechts KETCHUP was die ze zelf opgesmeerd zou hebben.

Zo ver gaat men, zonder schaamte.

 

Gelukkig prikt men er, in ieder geval op de social media en aan de groei van dit soort partijen te zien, dwars doorheen en begint men steeds meer het spel te zien dat hier gespeeld wordt door de media en politici. Ook tegen de coronamaatregelen groeit het verzet.

Deze beelden en alle absurditeiten eromheen staan symbool voor wat er in de wereld gaande is op dit moment. Het is een strijd tussen goed en kwaad. Dan spreken we niet zozeer over de politieke partij VOX, maar de aanhang van dit soort partijen die maar één ding willen. Vrijheid, democratie en soevereiniteit.

Een streven dat men mag hebben. Een nobel streven.  Iets waar nietiedereen het mee eens hoeft te zijn. Maar er is daadwerkelijk niets extreems aan deze mensen. De aanhang van VOX gedragen zich vrijwel altijd keurig en het zijn mensen uit alle lagen van de samenleving.

Maar het boemerang-effect werkt. VOX stapt de coalitie van Baskenland binnen. Ze hebben een zetel kunnen bemachtigen en dat is uniek.

De partij blijft, net als andere nationalistische, populistische en patriottische partijen in Europa, groeien en groeien.

AGENDA 2030

De coalitiepartij, het extreem-linkse Podemos (écht extreem links door haat te zaaien en op te roepen tot geweld, dag in dag uit) heeft overigens openbaar Agenda 2030 in hun partijprogramma staan.
https://podemos.info/medida/implementar-la-agenda-2030-y-sus-objetivos-de-desarrollo-sostenible-ods-a-traves-de-una-estrategia-que-apueste-por-su-vertiente-internacional-y-que-este-centrada-en-la-lucha-contra-la-pobreza-las-d/

Pablo “de paardenstaart” Iglesias van Podemos

 

VOX sleept o.a. Pedro Sánchez voor de rechter vanwege o.a. misdaden tegen de mensheid tijdens de Coronacrisis. De tweede man van VOX, Javier Ortega Smith is een zeer gerenommeerde advocaat die al meerdere mensen van het politieke speelveld heeft geveegd, samen met collega-advocaten.

Javier Ortega Smith. De tweede man van VOX en topadvocaat

 

Voordat zo´n zaak voorkomt, zal even duren. Maar men heeft veel vertrouwen in de Spaanse rechters.

Zie dit artikel met een vlammende Santiago Abascal die Pedro Sánchez in verlegenheid brengt door hem te confronteren met zijn onderonsje met George Soros en de aankondiging dat VOX deze mensen voor de rechter sleept.

VOX sleept Pedro Sánchez en zijn coalitie voor de rechter. Nu Rutte nog!

Zie hier de WOEDE van de Spanjaarden tegen de mainstream media en de walgelijke reacties achteraf van de media zelf.

 

Koop een mok en begin je dag goed met Gezond Verstand

 

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

4.8 4 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x