CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Anti-woke en lockdown Laurence Fox is kandidaat voor burgemeesterschap Londen

In Groot-Brittannië is acteur en zanger Laurence Fox vastberaden om burgemeester van Londen te worden.

Rox is ook helemaal klaar met de waanzinnige coronamaatregelen en de “woke” generatie.

Tijdens zijn campagne wordt opgeroepen tot een onmiddellijke beëindiging van alle lockdowns en maatregelen en belooft “een stem te geven aan degenen die worden gedwongen tot stilte”.

De leider van de Reclaim-partij wordt naar verluidt uitsluitend gefinancierd door de voormalige Tory-donor Jeremy Hosking. In de aankondiging die zijn inzending begeleidde, stuitte Fox op “extreme politieke correctheid”, aangezien hij kritiek had op het verwijderen van beelden van figuren die hij als een belangrijk onderdeel van de Britse geschiedenis beschouwt.

Hij zei tegen The Telegraph: “Nu bijna alle oudere en kwetsbare mensen hun prik hebben gekregen, wil ik dat de lockdown meteen wordt opgeheven. De regering heeft gezegd dat vaccins werken, ziekenhuisopnames en sterfgevallen afnemen, maar er wordt ons nog steeds verteld dat we op zijn vroegst halverwege de zomer het normale leven kunnen hervatten.”

“De beide hoofdpartijen strijden in deze sombere race om de laatste te zijn die het land bevrijdt … Ik wil dat Londen – en inderdaad de rest van het land – onmiddellijk weer aan het werk mag en niet tegen eind juni. “

In de krant zei hij: “Ik ben razend over het gebrek aan respect dat wordt getoond voor de offers die vorige generaties hebben gebracht om onze waarden, tolerantie en vrijheid te beschermen. Deze extreme politieke correctheid moet worden weerstaan ​​… Ik kijk ernaar uit om op te komen voor degenen die worden onderdrukt in stilte. “

 

In de show American Thought Leaders een exclusief interview met Laurence Fox. De voorvechter van de vrijheid van meningsuiting en oprichter van de Reclaim Party in het Verenigd Koninkrijk .
4.6 12 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven