NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

DE ANTI-BLANKE AGENDA

Terwijl het aantal aanvallen op blanke boeren in Zuid-Afrika nieuwe hoogtes bereikt, neemt ook hier (in het Westen) de vijandigheid tegen blanken toe.

-Ziet u geen kleur? Racist!
-Ziet u wel kleur? Racist!
-U selecteert mensen op hun vaardigheden of karakter? Racist!
-U maakt er bezwaar tegen dat ik u racist noem? Witte fragiliteit!

En dat is dan nog slechts het begin van een al langer bestaande “anti”-racistische trend die door Marxistische Academici/Activisten en omvolking wordt gevoed.

In Amsterdam zou er twee jaar geleden al een start worden gemaakt met “Witte privilege”-trainingen voor Blanke ambtenaren, maar dat werd onder druk van de publieke opinie stilgelegd.

Jammer genoeg moeten hun collega’s aan de andere kant van de Oceaan er wel aan geloven:
Blanke ambtenaren in Seattle moeten een training gaan volgen waarin zij moeten leren om afstand te nemen van objectiviteit, wetenschappelijk denken en het gevoel van fysieke veiligheid. Allemaal om hun eigen blankheid te “deconstrueren” (lees: demoniseren en zelfkastijding)

Dit alles is geïnspireerd door het boek “Witte fragiliteit” van de Joodse Robin Diangelo, een Semiet die zich voordoet als blank om blanken om de oren te kunnen slaan met “Als mede-Blanke kom ik jullie een lesje leren over wat er mis is met Wit-zijn”.

Robin behoort tot een groep van extreem-Linkse Joodse activisten die wisselend claimen blank te zijn, en wanneer dat niet uitkomt te zeggen “Ik ben niet Blank, maar Joods”.
Dit fenomeen draagt de naam “Shape shifting” waarbij iemand die zich niet als blank identificeert zich voordoet als blank: Een “Fellow-White” (Mede-Blanke) met als doel een vals gevoel van verbintenis te creëren om de weerstandsdrempel tegen indoctrinatie te verlagen.

Bronnen:

American Renaissance – Moorden op Blanke boeren in Zuid-Afrika
https://www.amren.com/news/2020/07/the-beginning-of-the-end-of-whites-in-south-africa/

Ben Shapiro – Het boek “White Fragility” is één van de slechtste boeken ooit

Tim Pool – Seattle geeft gesegregeerde trainingen aan Blanke ambtenaren, om te leren objectiviteit en fysieke veiligheid te verafschuwen

Charles Robertson – “Shape-shifting” en “Fellow Whites”

Bijlage: “Robin Diangelo (Is haar gezicht aan het smelten?)”

 

Subscribe
Abonneren op
5 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
Zie alle comments
Bart

Af en toe denk ik wel eens, dat blank zijn bijna vergelijkbaar is in Nederland met ergens erg goed in zijn. Als in Nederland je hoofd boven het maaiveld uitsteekt, dan moet die er af. Ik heb dat, als klein jochie al, echt nooit begrepen. En nu krijg ik te maken met een anti-blanken sentiment. Te zot voor woorden. Tenzij je links bent?
Alsjeblieft, leg het me eens goed uit.

Last edited 4 maanden geleden by Bart
Lance

Baie dankie vir nog n puik artikel! Ek stem saam, blankes word wêreldwyd bedreig – en ons kan gevolglik vir onsself afvra: WAAR sal blankes in 1 jaar of 5 of 10 jaar n definitiewe/waaragtige en pragtige toekoms vir ons nasate/kinders hê? Mense, die ironiese antwoord is: SUID-AFRIKA! (Profisie is belangrik, en ons eie ‘Boer Profeet’, ‘Siener Van Rensburg’ het vir ons – deur die kragtige werking van God – amper een eeu gelede (100 jaar terug) dit baie duidelik opgeteken: “Stem Van n Profeet” hierdie kragtige boek vertel vir die wêreld waar dit veilig sal wees vir al ons… Lees verder »

Knalkopje1

Met andere woorden: blanken moeten zich door BLM-racisten laten verrot slaan of zelfs laten vermoorden! Dit is de enig juiste manier voor witte racisten (iedereen met een witte huidskleur is een racist) om boete te doen voor de slavernij! Levenslang in de rolstoel en zeg er vooral niets over, want je wordt nog vervolgd ook wegens ‘hate speech’!

Lance

I feel, what we rather need to discuss, is the “END of ‘blackness’. It is correctly predicted how ‘blacks’ (& ‘friends’) are soon to lose political power in South Africa (the ruling ‘African National Congress’ is failing the ‘black masses’…horribly, just like Robert Mugabe failed Zimbabweans & countless rulers in other African States such as the Congo region, Mozambique, Angola etc. Sadly tens of millions of blacks from ‘failed African States’ are already ‘flooding’ Europe. I predict a George Orwell, ‘1984’ scenario throughout Europe but that there will be ‘classification’/form of identity for differing race groups – & I don’t… Lees verder »

Bart

De eerste blanke vrijstaat in Zuid Afrika is er al: Orania. De meeste Europeanen weten dit niet eens en snappen er ook niets van. Het ANC heeft een multi-decade kookplan om de blanken uit Zuid Afrika te verdrijven of te verwijderen, daarbij geholpen door Soros en gedachte-genoten. Zij zijn onbekend met de feiten dat toen de eerste Europeanen in Zuid Afrika arriveerden, zij een leeg land aantroffen, op wellicht rondtrekkende Bosjesmannen na. Pas decennia na de eerste nederzetting (settlement) kwamen de eerste zwarte stammen naar Zuid Afrika. Zie bijgevoegd plaatje. Het ANC belooft iedereen op hetzelfde niveau te kunnen leven… Lees verder »

Arrivals in South Africa.jpeg

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
5
0
Laat jouw mening horen! Maar houdt het netjes.x
()
x