NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Angela Merkel verdedigt 800.000 migrantenmisdaden op Duitse volk

Duitsland. Het land waar inmiddels 25% van de bevolking een niet-westerse achtergrond heeft.

Vrouwen worden vlak over de grens in Limburg met samurai-zwaarden in elkaar gehakt, een moeder en kind in Frankfurt worden voor de trein gegooid en vorige week werd een nietsvermoedende burger die met zijn familie naar de Kerstmarkt in Augsburg ging, zonder motief doodgeslagen.

Één op de vier mensen in Duitsland dus. Nu zou achtergrond niets uit moeten maken ware het niet dat deze minderheid, als dank voor onze hulp, met stip op één staat in alle nare lijstjes van moorden tot doodslag en verkrachtingen tot andere geweldsdelicten. Dat verzin je niet, het zijn de cijfers. Wereldwijd.

Door hiervoor te waarschuwen wordt je een racist genoemd en op die manier wordt het je onmogelijk gemaakt een duidelijke groep op hun gedrag aan te spreken. Al heeft het niets met ras te maken, het is er jarenlang bij ons ingepompt.

Hoe stupide is het eigenlijk dat mensen die een eerlijke democratie wensen en graag een beleid willen voeren met enigszins gezond verstand worden verketterd terwijl diezelfde Nazi-roepers niets dan hun eigen mening respecteren en die op een fascistische wijze aan het volk op wil dringen?

Tijdens een debat in de Bundestag verdedigde Angela Merkel weer de massa-immigratie en haar open-grenzenbeleid en neemt een heel duidelijk standpunt in. 

Op de vraag van Gottfried Curio van de AfD (Alternativen für Deutschland) of ze zich op enige wijze persoonlijk verantwoordelijk voelt voor de 800.000 afgehandelde bewezen misdrijven begaan door immigranten in 4 jaar tijd, probeert Merkel op een hele smerige wijze de schuld op het collectief af te schuiven:

“Ik geloof dat Duitsland veel mensen in nood heeft geholpen. Dat heeft geresulteerd in een algemene inspanning van de samenleving.”

Volledig voorbijgaand aan de cijfers die Curio benoemde laat Merkel weten dat het het aantal Duitse burgerslachtoffers waard was:

“De cijfers toonden ook aan dat dit werk niet tevergeefs is, maar dat het zeker een succes is.”

De globaliste gelooft erin dat deze mensen uiteindelijk goed zullen integreren. Het probleem mag niet benoemd worden. Het woord “immigrant” wordt ontweken daar het een heilige missie betreft.

Ze lijkt wel volstrekt ontoerekeningsvatbaar. Ontwijkende antwoorden uit automatisme.

Gevraagd naar een oplossing::

“We zullen harder strijden tegen extreem rechts. En natuurlijk ook op andere gebieden.”

800.000 misdaden vergelijken met sporadisch geweld van  extreem rechts, waarvan de slachtoffers letterlijk op 2 handen te tellen zijn. Maar wee je gebeente kritiek te leveren. Dan ben je een nazi of een fascist.

Op deze manier zijn jarenlang miljoenen mensen geïndoctrineerd en geloven in een schijnwereld opgetrokken door deze globalisten. Kijk hoe linkse burgers volledig doorslaan door deze volksmennerij.

Deze mensen maken een duidelijke keuze. Dit is waar de Europese Unie heen wil. Het grote plan van de globalisten. Een experiment met Europa en zijn burgers.

Een absurd en levensgevaarlijk plan met als doel een Co2-vrij “klimaatneutraal” Europa waar grenzen niet bestaan en waar culturen in elkaar opgaan. Een Europa bestuurd vanuit Brussel waarin  landen onderdeel worden van een groot Europees Rijk.

Deze mensen menen het echt.

Dit is de politieke keuze van de globalisten in de Europese Unie. We krijgen deze mensen op geen enkele manier van hun plan af. Slappe politici zoals Mark Rutte worden met dit globalisten-syndroom besmet en je ziet ze door de jaren heen veranderen van een liberaal naar een marionet van de globalisten die zonder problemen met 2 monden praten.

De vraag is: Denken ze dit echt of dient het een hoger doel? Beide antwoorden zijn desastreus. Maar de cijfers en dit gedrag tonen wel iets anders heel duidelijk aan.

Namelijk dat deze mensen nooit zullen stoppen. Dit zijn misdadigers tegen de mensheid in volledige staat van ontkenning. Alleen wij, het volk, kunnen de ondergang van Europa en ons mooie Nederland nog stoppen.

Mensen word wakker. We raken alles kwijt.

Wij zijn veel verder ontwikkeld dan deze volksmenners. Laat je gezonde verstand spreken.

Zonder steun. Geen CSTV.
5 1 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
YY

Op termijn als zelfs de grootste linksdebiel de schade zal overzien en niet meer kan ontkennen zal zij de geschiedenis ingaan als de meest destructieve na-oorlogse kanselier die verantwoordelijk zal worden gehouden voor de komende onvermijdelijk burgeroorlogen in Europa.

Het zal nog wat jaartjes duren en wetten zullen moeten aangenomen worden maar dat wangedrocht zal worden veroordeeld voor hoogverraad en worden gehangen.

Dat tenminste zal een genoegen zijn. Misschien speciaal voor haar ook (tijdelijk) stenigen invoeren.

Pascal D.

Goeie video man. En zo verschrikkelijk als je erbij nadenkt. Deze mensen hebben met zoveel bloed, klevend aan hun handen, hun volk verraden. En dan nog zichzelf zo opstellen alsof het onze weldoeners zijn. Ik kan hier echt heel boos om worden ook al heeft het geen zin. En het frustreerd nog meer dat je niks anders kunt doen dan op die stomme verkiezingen te wachten!!! En dan maar hopen dat genoeg mensen wakker zijn om deze verschrikkelijke moordenaars van hun stoel te schoppen! Vroeger gingen koningen, keizers en echte leiders ten strijde met hun soldaten om meer macht te verkrijgen of hun land te verdedigen! Nu zitten ze beschermd achter tientallen bodyguards als laffe bureaucraten en met de media in hun broekzak het volk tegen elkaar op te zetten! Verdeel en heers. Ze moetn opgehangen worden voor landverraad!

drs. Ronald Leonard van der Zwaag

Allahoe Akbar, de Islam (= Onderwerping) is zo verbazingwekkend verrijkend, divers, vormend en goed voor Europa, Duitsland en ook Nederland, vooral niets aan doen.

Schietpartijen, verkrachtingen, bendes, zinloos extreem groepsgeweld tegen onschuldige ‘kafir’ ( = niet moslim) jongens, Moslim terreur in de tram, op de kerstmarkten zo hartverwarmend divers en inclusief!.
Internationaal en ook Al-H’amdoelillah onze Nederlandse Jihadi’s ISIS monsters gingen devoot uit moorden, strijden en verkrachten voor de ‘Sharia en het ‘Kalifaat en komen gezellig inclusief terug.
Ondermijning , vervorming, criminalisering en vervuiling vd maatschappij , de media en de politiek. Zelfs de publieke opinie wordt vakkundig geterroriseerd door linkse, pc, multiculti / islamitische propaganda, vervolging en censuur.
Nederland is een totaal mentaal / cultureel verzwakt, een zielig angstig, misleid, zieltogend land .
Zelfs te bang om op te staan en iets over de oude barbaarse vijand, de moslim slachter en verkrachter met kromzwaard te zeggen, terwijl Mo het bloed alweer vd kling veegt.
– Deze indoctrinatie van de ‘religion of peace!’ (moskeeen en islamitische onderwijsinstellingen rammen de 7 e eeuwse doctrines ongehinderd in jonge kwetsbare hoofdjes) is zo verrijkend voor Nl.!

We leiden de reli – moslim – psychopaten die ons land mooi divers bruin en rood kleuren, gewoon zelf op: ISIS monsters, ‘mocromaffia’, Moslim’loverboy’s’ die jonge ‘kafir’ meisjes verkrachten en prostitueren, zwembad aanranders, plunderpubers, doodschoppers enzzz. Niks mis mee volgens links pc nederland, die voor meer diversiteit blijft strijden.

– Moord, plunder, Haat, ‘Apartheid’, ‘Jihad’, terreur, ‘duale moraal’ die de misleiding, marteling, uitbuiting en verkrachting vd niet moslims (de submenselijke ‘kafir’) onderwijst, het komt zo uit de Leer (koran, hadith, sira) vd tribale suprematistische gewelddadige totalitaire ideologie en doodscult, die PC nederland haha de ‘religion of peace’ noemen.
Niets aan doen en onderzoek de aard, de bloody history en Leer vd Islam niet, laat de Islam ‘gewoon’ aan macht en getal groeien.
Kijk eens in de wereld om je heen /in de Geschiedenis wat een groter aandeel moslims (grotere regimenten voor Allah!) in de samenleving en uiteindelijk met een land doet…

Straks ook bij U!
merry christmas, herstel
SALAAM.

Human

Zijn de immigranten erger dan de nazi’s?
Als je een oorlog mee hebt gemaakt dan had je wel begrepen vooral als door deze landen gesteund wordt.

ALGEMEEN, POLITIEK
Abu Bakr al-Baghdadi: gemaakt en gedood door de CIA.

Nu Abu Bakr al-Baghdadi, de leider van IS uitgeschakeld is, kan de vreugde in de VS en het Westen niet op. Wat ze er vergeten bij vertellen is dat deze barbaarse terreurgroep een product is van de eigen buitenlandse politiek in de regio.

Het ontstaan van IS
In 2003 vielen de VS en Groot-Brittannië Irak binnen. Van Al Qaeda of andere jihadistische terreurgroepen in de regio was toen nog nauwelijks sprake. Na de invasie werd het VS-leger geconfronteerd met een hevige opstand. Om die neer te slaan werden net zoals in Latijns-Amerika doodseskaders ingezet, de “Salvador optie” noemden ze dat. Bovendien werden in die vuile oorlog de soennieten en de sjiieten doelbewust tegen elkaar opgezet, de tactiek van verdeel en heers. Het was in die orgie van religieus uitgelokt geweld dat Al Qaeda voet aan de grond kreeg in Irak onder de naam ‘Islamitische Staat van Irak’ (ISI).
Dan kwam de Arabische lente van 2011. Om Khaddafi ten val te brengen werkte de NAVO samen met de Libyan Islamic Fighting Group (LIFG) o.l.v. Abdelhakim Belhadj, een voormalige leider van Al Qaeda in Libië. Toen het ook in Syrië onrustig werd, stuurde Belhadj honderden gewapende strijders naar Syrië om Assad van de macht te verdrijven. De veiligheidsdiensten van de VS en GB werkten mee om Libische wapenarsenalen te transfereren naar Syrische rebellen.

Vanaf 2012 richtten de VS, Turkije en Jordanië een trainingskamp op voor Syrische rebellen in Safawi, in het Noorden van Jordanië. Daarbij waren ook Franse en Britse instructeurs betrokken. Delen van die rebellengroepen zouden zich later aansluiten aan bij ISIS.

In de rangen van Al Qaeda in Irak zaten heel wat Syriërs. Bij het begin van de burgeroorlog in hun land keerden veel van hen terug naar hun geboorteland om het al-Nusrafront op te richten. In april 2013 verklaarde Abu Bakr al-Baghdadi, de leider van ISI, dat zijn groepering en Al-Nusra gefuseerd waren onder de naam Islamitische Staat van Irak en de Levant (ISIS). Al Qaeda distantieerde zich daar echter van en voortaan gingen beide terreurorganisaties hun eigen weg.

In dit ‘wespennest’ is ISIS, later IS genoemd, ontstaan en sterk geworden. De terreurorganisatie breidde snel uit, veroverde vanaf 2014 heel wat terrein en riep zichzelf uit tot kalifaat in juni van dat jaar. De militaire inlichtingendienst van de VS (DIA) wist al een tijdje dat er plannen bestonden voor zo’n kalifaat. Maar volgens Michael Flynn, voormalig Nationaal Veiligheidsadviseur onder president Trump, heeft de VS-regering opzettelijk laten begaan. Zo een kalifaat was een uitstekende soennitische buffer om Syrië te verzwakken en de invloed van Iran (sjiitisch) terug te dringen.

Graham Fuller, een van de meest gerespecteerde Midden-Oostenanalisten en voormalig CIA-agent, windt er geen doekjes om: “Ik denk dat de Verenigde Staten een van de belangrijkste makers van ISIS is. De VS heeft de vorming van ISIS niet gepland, maar de destructieve interventies in het Midden-Oosten en de oorlog in Irak waren de basisoorzaken van de geboorte van ISIS.”

Toegevoegd door JDreport
28 oktober 2019, 12:42

Fleckie

Ja,en. dan. te bedenken dat Turkije. ( Erdogan) DE. baas!! is van. ISIS…….. Bericht van de Duits/ engelstalige. site. Tangsir, ( die dit bericht nogal… ‘krachtig’, eind november, ‘brengt,, en op. een ‘ veelbesproken’ partij. de aandacht vestigt

Joost

Wat een onzinnige mening van jou Danny.
Idioot om globalisering En CO2 doelen met deze misdaden te koppelen. Alsof zonder globalisering geen misdaden worden gepleegd.

Annie

“Human”. Zijn de Duitse burgers in oorlog met de migranten? Wat een domme vergelijking! Die lui komen naar Europa, sommige komen uit een oorlog, maar lang niet iedereen komt uit een oorlogsgebied, dat is maar een klein deel! Ze krijgen hulp, geld, , onderdak, ze krijgen alles wat hun hartje begeert en als dank maken ze mensen kapot! Wat hebben de Duitse/Europese burgers met IS te maken? Het grootste deel verwelkomt die idioten in europa en als dank wordt Europa steeds onveiliger.
Dat verhaal van IS kan waar zijn, maar is dat een reden om je zo te gedragen in een ander land?

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol