Angela Merkel verdedigt 800.000 migrantenmisdaden op Duitse volk

Duitsland. Het land waar inmiddels 25% van de bevolking een niet-westerse achtergrond heeft.

Vrouwen worden vlak over de grens in Limburg met samurai-zwaarden in elkaar gehakt, een moeder en kind in Frankfurt worden voor de trein gegooid en vorige week werd een nietsvermoedende burger die met zijn familie naar de Kerstmarkt in Augsburg ging, zonder motief doodgeslagen.

Één op de vier mensen in Duitsland dus. Nu zou achtergrond niets uit moeten maken ware het niet dat deze minderheid, als dank voor onze hulp, met stip op één staat in alle nare lijstjes van moorden tot doodslag en verkrachtingen tot andere geweldsdelicten. Dat verzin je niet, het zijn de cijfers. Wereldwijd.

Door hiervoor te waarschuwen wordt je een racist genoemd en op die manier wordt het je onmogelijk gemaakt een duidelijke groep op hun gedrag aan te spreken. Al heeft het niets met ras te maken, het is er jarenlang bij ons ingepompt.

Hoe stupide is het eigenlijk dat mensen die een eerlijke democratie wensen en graag een beleid willen voeren met enigszins gezond verstand worden verketterd terwijl diezelfde Nazi-roepers niets dan hun eigen mening respecteren en die op een fascistische wijze aan het volk op wil dringen?

Tijdens een debat in de Bundestag verdedigde Angela Merkel weer de massa-immigratie en haar open-grenzenbeleid en neemt een heel duidelijk standpunt in. 

Op de vraag van Gottfried Curio van de AfD (Alternativen für Deutschland) of ze zich op enige wijze persoonlijk verantwoordelijk voelt voor de 800.000 afgehandelde bewezen misdrijven begaan door immigranten in 4 jaar tijd, probeert Merkel op een hele smerige wijze de schuld op het collectief af te schuiven:

“Ik geloof dat Duitsland veel mensen in nood heeft geholpen. Dat heeft geresulteerd in een algemene inspanning van de samenleving.”

Volledig voorbijgaand aan de cijfers die Curio benoemde laat Merkel weten dat het het aantal Duitse burgerslachtoffers waard was:

“De cijfers toonden ook aan dat dit werk niet tevergeefs is, maar dat het zeker een succes is.”

De globaliste gelooft erin dat deze mensen uiteindelijk goed zullen integreren. Het probleem mag niet benoemd worden. Het woord “immigrant” wordt ontweken daar het een heilige missie betreft.

Ze lijkt wel volstrekt ontoerekeningsvatbaar. Ontwijkende antwoorden uit automatisme.

Gevraagd naar een oplossing::

“We zullen harder strijden tegen extreem rechts. En natuurlijk ook op andere gebieden.”

800.000 misdaden vergelijken met sporadisch geweld van  extreem rechts, waarvan de slachtoffers letterlijk op 2 handen te tellen zijn. Maar wee je gebeente kritiek te leveren. Dan ben je een nazi of een fascist.

Op deze manier zijn jarenlang miljoenen mensen geïndoctrineerd en geloven in een schijnwereld opgetrokken door deze globalisten. Kijk hoe linkse burgers volledig doorslaan door deze volksmennerij.

Deze mensen maken een duidelijke keuze. Dit is waar de Europese Unie heen wil. Het grote plan van de globalisten. Een experiment met Europa en zijn burgers.

Een absurd en levensgevaarlijk plan met als doel een Co2-vrij “klimaatneutraal” Europa waar grenzen niet bestaan en waar culturen in elkaar opgaan. Een Europa bestuurd vanuit Brussel waarin  landen onderdeel worden van een groot Europees Rijk.

Deze mensen menen het echt.

Dit is de politieke keuze van de globalisten in de Europese Unie. We krijgen deze mensen op geen enkele manier van hun plan af. Slappe politici zoals Mark Rutte worden met dit globalisten-syndroom besmet en je ziet ze door de jaren heen veranderen van een liberaal naar een marionet van de globalisten die zonder problemen met 2 monden praten.

De vraag is: Denken ze dit echt of dient het een hoger doel? Beide antwoorden zijn desastreus. Maar de cijfers en dit gedrag tonen wel iets anders heel duidelijk aan.

Namelijk dat deze mensen nooit zullen stoppen. Dit zijn misdadigers tegen de mensheid in volledige staat van ontkenning. Alleen wij, het volk, kunnen de ondergang van Europa en ons mooie Nederland nog stoppen.

Mensen word wakker. We raken alles kwijt.

video

5 1 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
7
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture