NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Angela Merkel – Sluipmoordenaar van de democratie

Duitsland. Het land waar inmiddels 25% van de bevolking een niet-westerse achtergrond heeft.

Één op de vier mensen in Duitsland dus. Over een paar jaar zijn het er één op de drie. Illegalen niet meegerekend. (bron)

Vrouwen worden vlak over de grens in Limburg door hun eigen man in stukjes gehakt (bron), een moeder en haar 8 jarige kind in Frankfurt worden voor de trein gegooid (bron).

Een brandweerman die met zijn familie naar de Kerstmarkt in Augsburg ging… zonder motief doodgeslagen door minderjarige immigranten. (bron)

Type Duitsland in de zoekfunctie in en de ellende die afgelopen 6 maanden het land heeft geteisterd wordt (slechts deels) duidelijk. SDit omdat het slechts het topje van de ijsberg is.

Nu zou achtergrond niets uit moeten maken ware het niet dat deze minderheid, als dank voor onze hulp, met stip op één staat in alle nare lijstjes van moorden tot doodslag en verkrachtingen tot andere geweldsdelicten. Dat verzin je niet, het zijn de cijfers.

Door hiervoor te waarschuwen wordt je een racist genoemd en op die manier wordt het je onmogelijk gemaakt een duidelijke groep op hun gedrag aan te spreken. Al heeft het niets met ras te maken, het is er jarenlang bij ons ingepompt. Hoe stupide is het eigenlijk dat mensen die een eerlijke democratie wensen en graag een beleid willen voeren met enigszins gezond verstand worden verketterd terwijl diezelfde Nazi-roepers niets dan hun eigen mening respecteren en die op een fascistische wijze aan het volk op wil dringen?

En Angela Merkel? Die verdedigt ze alle 800.000 (inmiddels een miljoen. Tussen 2014 en 2018 liepen er nog honderdduizenden zaken) en vindt “dat ze het goed doen”.

Hier zie duidelijk hoe gestoord mensen als Angela Merkel zijn en geen idee hebben wat er in de samenleving speelt. Blind richting het globalisme. Ten koste van tienduizenden Duitse levens. Let goed op wanneer ze wordt uitgelachen wanneer ze over extreem rechts begint, terwijl het land in brand straat vanwege de immigratie…

 

Zie ook:

CSTV mokken en andere gadgets!
3.7 3 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
1 Reactie
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Bart

Zoals altijd, bepalen Frankrijk en Duitsland hoe Europa rolt.
Kijkend naar het heden in deze 2 landen, ziet het er gitzwart uit voor de rest van Europa.
Het merendeel van het electoraat ziet het nog steeds niet.
Al zouden ze het doen, dan moeten we opnieuw stemmen.
Net zolang tot de juiste uitslag er is.
U snapt mij wel. Zelfs bij het CDA.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x