CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Angela Merkel – Sluipmoordenaar van de democratie

Duitsland. Het land waar inmiddels 25% van de bevolking een niet-westerse achtergrond heeft.

Één op de vier mensen in Duitsland dus. Over een paar jaar zijn het er één op de drie. Illegalen niet meegerekend. (bron)

Vrouwen worden vlak over de grens in Limburg door hun eigen man in stukjes gehakt (bron), een moeder en haar 8 jarige kind in Frankfurt worden voor de trein gegooid (bron).

Een brandweerman die met zijn familie naar de Kerstmarkt in Augsburg ging… zonder motief doodgeslagen door minderjarige immigranten. (bron)

Type Duitsland in de zoekfunctie in en de ellende die afgelopen 6 maanden het land heeft geteisterd wordt (slechts deels) duidelijk. SDit omdat het slechts het topje van de ijsberg is.

Nu zou achtergrond niets uit moeten maken ware het niet dat deze minderheid, als dank voor onze hulp, met stip op één staat in alle nare lijstjes van moorden tot doodslag en verkrachtingen tot andere geweldsdelicten. Dat verzin je niet, het zijn de cijfers.

Door hiervoor te waarschuwen wordt je een racist genoemd en op die manier wordt het je onmogelijk gemaakt een duidelijke groep op hun gedrag aan te spreken. Al heeft het niets met ras te maken, het is er jarenlang bij ons ingepompt. Hoe stupide is het eigenlijk dat mensen die een eerlijke democratie wensen en graag een beleid willen voeren met enigszins gezond verstand worden verketterd terwijl diezelfde Nazi-roepers niets dan hun eigen mening respecteren en die op een fascistische wijze aan het volk op wil dringen?

En Angela Merkel? Die verdedigt ze alle 800.000 (inmiddels een miljoen. Tussen 2014 en 2018 liepen er nog honderdduizenden zaken) en vindt “dat ze het goed doen”.

Hier zie duidelijk hoe gestoord mensen als Angela Merkel zijn en geen idee hebben wat er in de samenleving speelt. Blind richting het globalisme. Ten koste van tienduizenden Duitse levens. Let goed op wanneer ze wordt uitgelachen wanneer ze over extreem rechts begint, terwijl het land in brand straat vanwege de immigratie…

https://www.youtube.com/watch?v=V11nBrf0DY4

 

Zie ook:

https://www.youtube.com/watch?v=3aQFKG7lRpY

CSTV mokken en andere gadgets!
3.7 3 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven