Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Anderhalve minuut: Corona voor dummies

In deze video van meer dan een jaar geleden, hoort u een Canadese jongen die in anderhalve minuut exact uitlegt waarom we in deze crisis zitten, wat ons te wachten staat en waarom dit gebeurt.

Bron: Jensen.nl

 

Het is zo voorspelbaar.

En wat staat ons nu te wachten? 

Enorm veel mensen zullen “besmet” raken en opgenomen worden in ziekenhuizen door de Delta variant of een andere variant of virus.

Voor échte zieke mensen, bijvoorbeeld kankerpatiënten, is er geen plek.

Crisis en chaos worden dus wederom gecreëerd.

Opzettelijk. In anderhalf jaar tijd is er niets gedaan aan de druk in de zorg. Niets gedaan voor de ouderen die hun slechtste jaren ooit achter de rug hebben na opsluiting en vereenzaming achter tralies en hekken.

Er zijn bedden weggehaald in plaats van aangeschaft. Er is geen nieuw personeel opgeleid. De meest voor de hand liggende maatregelen zijn niet genomen.

Waarom niet? Het gaat niet over onze gezondheid. Het gaat om de prik.

Chaos is wat ze nodig hebben en chaos zullen ze kweken.

Vooral onder de “gevaccineerde” mensen, die in werkelijkheid deelnemen aan een levensgevaarlijk eugenetisch experiment, zullen gezondheidsproblemen ontstaan en slachtoffers vallen. VEEL slachtoffers.

Niet gevaccineerden krijgen de schuld.

BN´ers, media en politici zullen zich niet inhouden om ons dagelijks te overspoelen met de nonsens dat niet-gevaccineerden onverantwoordelijke mensen zijn die niet aan andere mensen denken en de gevaccineerden “aansteken”. Een stupide gedachte maar veel mensen zijn al zo diep gezonken dat ze het zullen slikken.

Hoe verder de vaccinatiebereidheid daalt, hoe verder de overheden en de media zullen gaan en grens naar grens zal overschreden worden om iedereen te vaccineren. De duimschroeven worden strakker aangedraaid en rechten worden afgepakt.

Het liefst zullen ze de gevaccineerden herkenbaar maken met iets geels. Klinkt bekend?

Hoe komen we hier uit?

Houd stand! Als het halve land niet gevaccineerd is en nog lang en gelukkig verder leeft terwijl de vaccins niets dan ellende bezorgen, dan wordt het plaatje snel duidelijk. Dan nóg zal men niet opgeven maar eens houdt het op. Veel gekker dan nu kan bijna niet meer.

Accepteer dat er geen nieuw gevaarlijk virus rond waait. Er was en er is niets aan de hand. Het ging nooit over onze gezondheid. Er is geen pandemie terug te vinden in de cijfers. Niet in Nederland, niet wereldwijd. De pandemie begint met de vaccins.

Informeer jezelf, kijk onderstaande video nog eens. Sleur jezelf bij die TV vandaan, gooi de kranten in de open haard en kijk ietsjes verder. Mensen schreeuwen het van de daken. Zij hebben een boodschap voor u. Zij willen u behoeden. Zij willen u helpen.

Doe normaal, stop met de maatregelen op te volgen, stop met je te laten testen, stop met je te laten vaccineren en steek een dikke middelvinger op naar Den Haag zodat ze de volgende lading gifspuiten die ze al hebben aangekocht aan de straatstenen niet kwijtraken. Wees eerlijk tegen jezelf. Er is GEEN pandemie en uiteindelijk trekken zij aan het kortste eind.

Maar ga je hier verder in mee door hierin te blijven geloven? Dan kom je er nooit, maar dan ook nooit meer uit.

Lees ook:

44 seconden van Uw tijd in ruil voor de rest van Uw leven.

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
21 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
21
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x