Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Analyse van stembiljetten in Georgia County toont ‘aantoonbare fraude’ aan

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Het gaat beginnen

Waarschijnlijk hebben velen al wel iets meegekregen van de bewijsvoering tijdens de 60e zitting van de Corona Ausschuss, waarin onder andere Dr Robert Malone, uitvinder van de mRNA techniek én Dr. Steve Martin feitelijk het net sluiten rondom deze corona-hoax en in Amerika komt er steeds meer naar boven over de verkiezingsfraude en wordt er doorzien dat deze corona crisis een grote hoax was.

Deze enorme zwendel en oplichterij ten koste van mensenlevens en mensenleed is zo duidelijk zichtbaar en we kennen nu de koppen.

De zitting wordt ondertiteld voor een groot gedeelte en wordt z.s.m. geplaatst. Zes uur is niet te doen maar we halen de belangrijkste fragmenten eruit. Sommige mensen moeten inmiddels op hun wenken bediend worden om hun aandacht te trekken. Dit merkte ik helemaal in het begin al toen ik alleen nog een YouTube kanaal had (dat inmiddels is verwijderd, het zal geen verrassing zijn waarom).

Daarbij is het niet aan iedereen besteed om urenlang naar een zitting te kijken. En heel begrijpelijk.

Hier lachen ze nog maar dat nieuwe normaal dat gaan wíj opbouwen. En dat is niet het nieuwe normaal van de schwapies en de ruttetjes.

klaus schwab en mark rutte. Hier lachen zo nog. Maar hun maskers zijn afgegaan en ze zijn gezien.

De zittingen die we zien doen erg denken aan de zittingen na de gestolen verkiezingen afgelopen winter.

Ik heb 30 uur beeldmateriaal bekeken en niemand kan mij zeggend dat deze verkiezingen niet gestolen waren. Misschien wel 50 uur zelfs. Alles heb ik gezien. Het meeste ook opgeslagen Het bewijs was overweldigend en je zag monden opengaan van verbazing onder de senatoren, de getuigen, de advocaten en alle andere betrokkenen.

Maar je hebt geen eens 30 uur zittingen bekijken nodig om direct te zien dat deze verkiezingen zijn gestolen. Op een enorme grote schaal is er fraude gepleegd. Iedere statisticus die oprecht is tegen zichzelf zal direct tot dezelfde conclusie komen. Het kan simpelweg niet. De cijfers zijn onmogelijk recht te praten.

Maar toen er was weinig tijd om te voorkomen dat de crimineel Joe Biden geen President werd. De tegen machten waren té groot en als één team zich niet aan de regels houdt en de wet overtreedt maar het andere team doet dat niet, dan verliest dat andere team automatisch. De sterkste overwint en dat waren de Democraten die geen geweld, intimidatie en het schenden van de wet uit de weg gingen.

Nu lijkt er hoop wereldwijd dat “the good guys” terug durven te vechten.

In Amerika komt de boel op gang en steeds meer wordt de fraude duidelijk. Het land zit diep in de problemen door de open grenzen in Texas en door de niet stoppende haat campagne tegen alles wat Amerikaans is.

Maar de Democraten (globalisten) komen in de problemen. En niet zozeer door de Republikeinen maar door een Trump-achtige beweging, waar ome Donald uiteraard zelf ook aan deelneemt en volle stadions trekt zoals hij dat graag heeft en doet, van (jonge) politici en Republikeinen te zijn ontstaan die weten dat de Republikeinse Partij gedeeltelijk ook bij de corrupte elite hoort.

Daarbij werken burgers ontzettend hard om de waarheid boven tafel te krijgen. De Trump-supporters zien het als hun plicht en zeggen dat het nu hun beurt is om de man, die zijn handen in het vuur heeft gestoken en is onderworpen aan een onbeschrijflijke heksenjacht, op iedere mogelijke manier te helpen. “Now it´s our turn to help!”

Ook “niet Trump supporters” staan op en het begint een beetje te kantelen. Media blijven media en zijn niet te vertrouwen. De nieuwe opkomende media zoals Newsmax lijken oprecht maar dat we kritisch en sceptisch blijven, dat moet ook voor hen geen verrassing zijn na jarenlange, decennia lange, misleiding.

Maar het corrupte Fox News laat mensen als Tucker Carlson wel bijvoorbeeld de gevaren en de onnodigheden van de vaccins (gen therapie) in kaart, laten Dr. Malone aan het woord en spreke openlijk twijfel uit over het bestaan van corona. Naar mijn mening praat Tucker er met een dikke rem op, hij is veel te slim om dit niet te doorzien. Maar het wordt in ieder geval mainstream en Newsmax gaat er vaak wat verder in.

Waar de mensen op wachten zijn de bewijzen dat deze verkiezingen zo frauduleus zijn geweest en die beginnen binnen te komen.

Analyse van stembiljetten in Georgia County toont ‘aantoonbare fraude’ in audit: verkiezingsintegriteitsgroep

Een groep burgers die ervoor wil zorgen dat de verkiezingen eerlijk verlopen, zei deze week dat uit een grondige analyse van de, via een gerechtelijk bevel verkregen, stembiljetten per post blijkt dat de handmatige telling vorig jaar in Fulton County , Georgia , “doorzeefd was met fouten en aantoonbare fraude.”

De analyse leverde ten minste 36 batches met ingezonden stembiljetten op, met 4.255 stemmen, die overbodig waren toegevoegd aan de auditresultaten, volgens Voters Organised for Trusted Election Results in Georgia (VoterGA). Bijna 3.400 waren voor Democraat Joe Biden.

Het team dat de stembiljetten onderzocht, vond ook zeven controleformulieren ( pdf ) waarvan zij denken dat ze vervalst waren om gefabriceerde stemtotalen te bevatten. In één voorbeeld, zei de groep, werd een batch met 59 stembiljetten voor Biden en 42 voor voormalig president Donald Trump gerapporteerd als 100 voor Biden en nul voor Trump.

Uit de analyse bleek dat 923 (60 procent) van de 1.539 batchbestanden met ingezonden stembiljetten stemmen bevatten die ten onrechte waren vermeld in het officiële verkiezingsresultaat van 2020, vergeleken met de controletotalen, zei VoterGA.

“We zijn van mening dat er enorme auditfouten zijn”, vertelde Garland Favorito, oprichter van de groep, op 13 juli op een persconferentie in Georgië.

Garland Favorito – IT professioneel en oprichter van de groep burgers die de verkiezingsfraude bewijzen.

De groep ontving de afbeeldingen als onderdeel van een rechtszaak nadat het eind 2020 een verzoekschrift had ingediend om toestemming te krijgen om alle in de provincie uitgebrachte stembiljetten te inspecteren bij de verkiezingen van 2020, waarbij burgers beweerden dat er fraude had plaatsgevonden.

De petitie citeerde getuigen van de vermeende fraude, waaronder Favorito en andere opiniepeilers en werknemers.

Henry County Rechter Brian Amero, die toezicht houdt op de zaak, heeft in maart bevolen dat gescande stembiljetten beschikbaar moeten worden gesteld aan de indieners. Amero liet eind vorige maand een deel van de verkiezingszaak doorgaan.

Hier zijn alle stembiljetten:
https://www.dropbox.com/sh/jbdazeu1pcxmqqr/AADZBElcG318ebBqfHDIbhqwa?dl=0
Gevraagd naar de nieuwe claims, vertelde een woordvoerster van Fulton County via e-mail aan The Epoch Times: “Dit heeft te maken met een zaak die onderwerp is van lopende rechtszaken. Daarom willen we niet reageren.”

TheEpochTimes is een bekende online krant die naar eigen zeggen veelal bestaat uit mensen die zelf in een socialistische dictatuur hebben geleefd. Hun nieuws is vaak betrouwbaar maar de haat jegens China is overduidelijk. Daarom wordt het coronasprookje daar nog ietwat in stand gehouden.

Favorito zei dat gekozen functionarissen “al heel lang” van de discrepanties op de hoogte waren, en hij beschuldigde hen ervan “het te hebben verdoezeld”.

De Republieinse vertegenwoordiger Jody Hice, die Jay Raffensperger, de Republikeinse corrupt gebleken, staatssecretaris, riep hem in een video op om af te treden.

Jay Raffenberger ziet er met de dag slechter uit. Deze man is gesnapt. In zijn staat is, met zijn medeweten, fraude gepleegd.

Staatssecretaris Georgia Jay Raffensperger – Foto van 11alive.com

“In Fulton County is er nu onmiskenbaar bewijs van regelrechte kiezersfraude”, zei hij, wijzend op het bewijsmateriaal dat door VoterGA werd gepresenteerd.

Raffensperger heeft beweerd dat er geen wijdverbreide fraude was bij de verkiezingen van 2020, waarbij Biden Trump in Georgië versloeg met minder dan 12.000 stemmen, van meer dan 4,9 miljoen uitgebrachte stemmen.

Trump zei in een verklaring op 14 juli: “Het nieuws dat uit Georgië komt is ongelooflijk. De handhertelling in Fulton County was een totale fraude! Ze vulden de stembus en werden gepakt. We zullen ons land verliezen als dit mag blijven bestaan.”

Biden klaagde dat de verkiezingsresultaten nu al drie keer worden geteld in Georgië. Alleen de derde keer met de opgevraagde bewijzen via de rechter, meneer Biden.

“Het is duidelijk. Voor degenen die de resultaten aanvechten en de integriteit van de verkiezingen in twijfel trekken: geen enkele andere verkiezing is ooit onder zo’n nauwkeurig toezicht en met zulke hoge normen gehouden’, zei hij toen nog.

Burgers die opstaan. Zo zien we het graag!

Off topic: Zij die zich niet (meer) willen vaccineren..

Hou je rug recht. Het is een feit dat dit geen vaccin is maar een experimentele gen therapie.

Laat u biet chanteren om u te laten prikken. Als u twijfelt, kijk het eerst een jaartje aan. De dwang en haast waarmee dit gebeurt, komt voort uit angst binnen de overheden voor iets dat exposed gaat worden.

En u kunt de keuze maar 1 keer maken. AstraZeneca al gehad? Blijf van de mRNA vaccins af. U weet inmiddels, dat zelfs de uitvinder van mRNA u waarschuwt.

Off off topic: Wat leuk al die beterschapswensen onder mijn laatste artikel. Ben ik niet gewend. Voor degenen die wellicht dachten dat ik daadwerkelijk bang was, dat was sarcasme hoor. Ik krijg zo´n 2 a 3 keer een griepje per jaar. Oh, cojona. Het kwam wel even van pas.


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
9 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
9
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x